Umudumuz 2014 Ekim =)

en çok bugün koyu olduysa bence çalışmalısın Benim yumurtlama döneminde daha koyu çıkmıştı ama bu kişiden kişiye göre değişiyormuş. o yüzden riske atma sen bu sıraları değerlendir

Ama şimdiye kadar bu bile olmuyordu acaba baslangicmi yani artisami basladi

Artışa başlamış olabilir canım. Ben bunu bayağa araştırmıştım. Başlangıcında iki renk hemen hemen birbirinin aynısı oluyormuş. internetten sen de araştır istersen.

Hayırlı olsun arkadaşım
allah isteyen herkese nasip etsin
kanda değer olarak kaç çıktı beta hcg?
cnm pazar günü öğrendim ben hamile old o gün 49.13dun yaptırdım 274.50 doktor pazartesi kese görülür dedi

ayy caım hatrladım seni bu topikte konusmustuk sen hamiş olmusun ben olamadım bu ay bekliyorum bana da dua et senn adına cok sevindm canım hayrlısıyla al gucagına inş :)

Merhaba kızlar öncelikle aranızdaki hamileleri tebrik ederim şimdi benim bir sorum vardı bat tarihim 22ekimdi ile 24 arasında bugün baktım bende hala ne gelen var ne giden dedim şu erken gebelik testlerinden yapayım. Ah bu arada öncesinde normal gebelik testi yaptım o fos çıktı. Neyse bu erken yaptığımda sanki silik bi 2. Çizgi var gibi. Şimdi sorum şu hamile olup erken gebelik testinde hafif çizgi gören oldu muydu kisacasi 'sizce benim durumum ne?'

Eklentiler

• DSC_0589.webp
    76 KB · Görüntüleme: 110
  • DSC_0592.webp
    370,3 KB · Görüntüleme: 115
ayy caım hatrladım seni bu topikte konusmustuk sen hamiş olmusun ben olamadım bu ay bekliyorum bana da dua et senn adına cok sevindm canım hayrlısıyla al gucagına inş :)
evet cnm bnde hatırladım seni hiç kafana takma cnm olcak sennde ediyorum dvmlı dua

sabah tekrarla canım çizgi görünüyor :)

Canım silik cizgi hamilelik habercisi :) cok yeni oldugundan silik bence yarın kan testi yaptırmalısın

Kızlar batıma 5 gün kaldı batmalarım geçti gibi sadece namaz kılarken hafif dik durdugumda sagımda oluyor simdi karın agrılarım basladı adetteki gbi ama bı kısa süreli tatlı cinsten karnım şiş yanlarım arkaya dogru agrıyor bel fena bakalım hayırlısı cok dua ediyorum bu ay icimde iyi bir his var ama negatif idrar testlerim aklıma geldikce amaaan yine cizgiyi rüyanda görürsn adet olcaksn istw diyor icimdeki ses yarın sabah wc ye ckmadan gisip test alcam evde ilk idrarla yapıcam bakalım 14.gün yumrtladm belki 5 gün kala silikte olsa varsa bisey ckar ckmazsa yok deyip adetimi beklicem

kızlar benim kırmızılar tam gününde bu sabah geldi!!!!! ağlamak istiyorum!! sabah ne işe gelesim vardı ne de yaşamak isteği vardı!!! Allahım sabır versin, yoksa kafayı yicem!!!!

Günaydın herkese. Benimkiler de tam gününde ve tam saatinde geldi. Sinirlerim bozuldu resmen. Bu şekilde de sürdürülmez ki . Yok ovalsyon tarihi yok bilmem ne. En güzel Ayşe Armanın yazısında gibi kadın deniyor deniyor kafayı yiyor en sonunda yeter ya deyip kendine spora veriyor. O ay hamile kalmış. Herkes önemsemeye başladığında hamile kalırsın diyor. Herhalde bu şekilde kafayı taktıkça döllenmiyor bizim yumurtalar.

kecozz L luckyone11 herşey de bir hayır vardır kızlar, Allah hayırlısını versin. Ya daha kötüsü olsaydı. umudunuzu kaybetmeyin hepimiz birgün hamiş olcaz ben hissediyorum ve hepimizin bebişleri olcak, sadece biraz sabır

inşallah canım ya, ne bileyim, sinirlerim bozuldu artık iyice, herkes bebek soruyo, evleneli nerdeyse 4 yıl oldu, benim ailem ve eşimin ailesi sürekli soruyo, insanlara da ya çalışıyoruz işte demek de olmuyo, yaşlı insanlar acaba bebeği hemen bi günde oluyo mu sanıyolar artık unuttularmı bu işleri bilmiyorum, tabi onların zamanında işler farklıymış, kendi annem evlendikten sonra 2. ayında hamile kalmış, kayınvalidem de öyle. ama benden bi hayır yok

Canım onları hiç takma kafana. EN önemlsi biz çocuğu kendimiz için istiyoruz. Bunu unutma gel bu ay kafaya takmamaya çalışalım. Ben Umudumuz KAsıma geçiçem sen de oraya gel birbirimize destek oluruz. Senin de batın büyük ihtimalle 21 kasım.

Doğru dedin cnm herşeyde var bir hayır. Allah doğru zamanı biliyor. Zaten iste ve akışına bırak derler herşeyi. Uygun zamanda Allah dularımızı kabul edcektir eminim.

sen sıkma canını. bizde evlilikte 4. senedeyiz, benm sinirli bir yapım ve ağır sözlerim olduğu için insanlar soramıyor ama laf vurdurup duruyorlar. yok beni rüyalarında hamile görüyorlarmış, yok ikizim olmuşmuş. aldırış etme sen insanlara sıkıntı yaptıkça biz kaybediyoruz

Doğru dedin cnm herşeyde var bir hayır. Allah doğru zamanı biliyor. Zaten iste ve akışına bırak derler herşeyi. Uygun zamanda Allah dularımızı kabul edcektir eminim.
inşallah canım, Allah hepimize sabır ve sonrasında bebiş versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…