en çok bugün koyu olduysa bence çalışmalısınArkadaşlar ov. Testimm bugün 8 gün oldu 8 gündür en ççok bugün bu kadar koyu oldu yani digerleeri hiç yok gibi idi. Bugün 16. Günüm ve testi az önce saat 2de yaptım sizce ben ne yapmalıyım bu gece çalışma olmalimiEki Görüntüle 1278774
canım az önce de yazmıştım ya, eğer günün geçmediyse telaşlanma, geçtikten sonra denersin, inşallah gönlündeki olurAz önce ben de dayanamayıp test yaptım ama negatif
Ama şimdiye kadar bu bile olmuyordu acaba baslangicmi yani artisami basladi"T" bölümündeki çizgi "C" bölümündeki çizgiye yakın koyulukta olması gerekiyor diye biliyorum.
Ama şimdiye kadar bu bile olmuyordu acaba baslangicmi yani artisami basladi
cnm pazar günü öğrendim ben hamile old o gün 49.13dun yaptırdım 274.50 doktor pazartesi kese görülür dediHayırlı olsun arkadaşım
allah isteyen herkese nasip etsin
kanda değer olarak kaç çıktı beta hcg?
ayy caım hatrladım seni bu topikte konusmustuk sen hamiş olmusun ben olamadım bu ay bekliyorum bana da dua et senn adına cok sevindm canım hayrlısıyla al gucagına inş :)yok tatlım ya bn ağustosta düşük yaptım eylülde 2 kes adet gördüm inan bu ay adet tarihi bile bilmiyordum sadece göğüs ağrım ve kasık ağrım oldu ilknden farklı ara ara bulantı bir test yaptım slik çıktı snra kanda kesinleşti
evet cnm bnde hatırladım seni hiç kafana takma cnm olcak sennde ediyorum dvmlı duaayy caım hatrladım seni bu topikte konusmustuk sen hamiş olmusun ben olamadım bu ay bekliyorum bana da dua et senn adına cok sevindm canım hayrlısıyla al gucagına inş :)
sabah tekrarla canım çizgi görünüyor :)Merhaba kızlar öncelikle aranızdaki hamileleri tebrik ederim şimdi benim bir sorum vardı bat tarihim 22ekimdi ile 24 arasında bugün baktım bende hala ne gelen var ne giden dedim şu erken gebelik testlerinden yapayım. Ah bu arada öncesinde normal gebelik testi yaptım o fos çıktı. Neyse bu erken yaptığımda sanki silik bi 2. Çizgi var gibi. Şimdi sorum şu hamile olup erken gebelik testinde hafif çizgi gören oldu muydu kisacasi 'sizce benim durumum ne?'
Canım silik cizgi hamilelik habercisi :) cok yeni oldugundan silik bence yarın kan testi yaptırmalısınMerhaba kızlar öncelikle aranızdaki hamileleri tebrik ederim şimdi benim bir sorum vardı bat tarihim 22ekimdi ile 24 arasında bugün baktım bende hala ne gelen var ne giden dedim şu erken gebelik testlerinden yapayım. Ah bu arada öncesinde normal gebelik testi yaptım o fos çıktı. Neyse bu erken yaptığımda sanki silik bi 2. Çizgi var gibi. Şimdi sorum şu hamile olup erken gebelik testinde hafif çizgi gören oldu muydu kisacasi 'sizce benim durumum ne?'
inşallah canım ya, ne bileyim, sinirlerim bozuldu artık iyice, herkes bebek soruyo, evleneli nerdeyse 4 yıl oldu, benim ailem ve eşimin ailesi sürekli soruyo, insanlara da ya çalışıyoruz işte demek de olmuyo, yaşlı insanlar acaba bebeği hemen bi günde oluyo mu sanıyolar artık unuttularmı bu işleri bilmiyorum, tabi onların zamanında işler farklıymış, kendi annem evlendikten sonra 2. ayında hamile kalmış, kayınvalidem de öyle. ama benden bi hayır yokkecozz L luckyone11 herşey de bir hayır vardır kızlar, Allah hayırlısını versin. Ya daha kötüsü olsaydı. umudunuzu kaybetmeyin hepimiz birgün hamiş olcaz ben hissediyorum ve hepimizin bebişleri olcak, sadece biraz sabır
Canım onları hiç takma kafana. EN önemlsi biz çocuğu kendimiz için istiyoruz. Bunu unutma gel bu ay kafaya takmamaya çalışalım. Ben Umudumuz KAsıma geçiçem sen de oraya gel birbirimize destek oluruz. Senin de batın büyük ihtimalle 21 kasım.inşallah canım ya, ne bileyim, sinirlerim bozuldu artık iyice, herkes bebek soruyo, evleneli nerdeyse 4 yıl oldu, benim ailem ve eşimin ailesi sürekli soruyo, insanlara da ya çalışıyoruz işte demek de olmuyo, yaşlı insanlar acaba bebeği hemen bi günde oluyo mu sanıyolar artık unuttularmı bu işleri bilmiyorum, tabi onların zamanında işler farklıymış, kendi annem evlendikten sonra 2. ayında hamile kalmış, kayınvalidem de öyle. ama benden bi hayır yok
Doğru dedin cnm herşeyde var bir hayır. Allah doğru zamanı biliyor. Zaten iste ve akışına bırak derler herşeyi. Uygun zamanda Allah dularımızı kabul edcektir eminim.kecozz L luckyone11 herşey de bir hayır vardır kızlar, Allah hayırlısını versin. Ya daha kötüsü olsaydı. umudunuzu kaybetmeyin hepimiz birgün hamiş olcaz ben hissediyorum ve hepimizin bebişleri olcak, sadece biraz sabır
sen sıkma canını. bizde evlilikte 4. senedeyiz, benm sinirli bir yapım ve ağır sözlerim olduğu için insanlar soramıyor ama laf vurdurup duruyorlar. yok beni rüyalarında hamile görüyorlarmış, yok ikizim olmuşmuş. aldırış etme sen insanlara sıkıntı yaptıkça biz kaybediyoruzinşallah canım ya, ne bileyim, sinirlerim bozuldu artık iyice, herkes bebek soruyo, evleneli nerdeyse 4 yıl oldu, benim ailem ve eşimin ailesi sürekli soruyo, insanlara da ya çalışıyoruz işte demek de olmuyo, yaşlı insanlar acaba bebeği hemen bi günde oluyo mu sanıyolar artık unuttularmı bu işleri bilmiyorum, tabi onların zamanında işler farklıymış, kendi annem evlendikten sonra 2. ayında hamile kalmış, kayınvalidem de öyle. ama benden bi hayır yok
inşallah canım, Allah hepimize sabır ve sonrasında bebiş versin :)Doğru dedin cnm herşeyde var bir hayır. Allah doğru zamanı biliyor. Zaten iste ve akışına bırak derler herşeyi. Uygun zamanda Allah dularımızı kabul edcektir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?