Merhaba kızlar öncelikle aranızdaki hamileleri tebrik ederim şimdi benim bir sorum vardı bat tarihim 22ekimdi ile 24 arasında bugün baktım bende hala ne gelen var ne giden dedim şu erken gebelik testlerinden yapayım. Ah bu arada öncesinde normal gebelik testi yaptım o fos çıktı. Neyse bu erken yaptığımda sanki silik bi 2. Çizgi var gibi. Şimdi sorum şu hamile olup erken gebelik testinde hafif çizgi gören oldu muydu kisacasi 'sizce benim durumum ne?'
Günaydın,Günaydın kızlar..
Kırmızılari görenler lütfen moral bozmak yok. Böyle yapınca olacağı varsa da olmuyor. Stres yapınca vücudumuz etkileniyor,kendini kapatıyor. Sağlıkli bir hamilelik ve sağlıklı bir velet istiyorsak pozitif olmak zorundayız. @Ceyce61 sen de batın gelmeden test yapma kuzum. Bekle bati. Eğer negatifse bugünleri zehir edecen kendine.
bebek denemeye başladığımızdan beri zaten adet döngüm tam 28 gün oluyo, önceden ara ara gecikmeler olurdu, zaten kk da da yazmıştım, mart ayından beri feci bi düzensizlik vardı, adetim 47 gün sürdü, sonra 2 hafta kesildi, sonra tekrar başladı falan, ilaç tedavim zaten ağustosta bitmişti, bebeği de ağustostan beri deniyoruz, sanırım bu uzun tedavisin etkisi ile de hamilelik olmuyor olabilir şu anCanım onları hiç takma kafana. EN önemlsi biz çocuğu kendimiz için istiyoruz. Bunu unutma gel bu ay kafaya takmamaya çalışalım. Ben Umudumuz KAsıma geçiçem sen de oraya gel birbirimize destek oluruz. Senin de batın büyük ihtimalle 21 kasım.
Canım sana birşey diyeyim mi, doktor işi o kadar şansa bakıyorki. Bana arkadaşlarım bir doktor tavsiye ettiler, aynen dediğin gibi gidip de çocuğu olmayan yok adam süper falan dediler. Gittim bin pişman oldum. Alakasız suratsız bir adam. ilk klomeni o verince kullandım kist belasıyla uğraştım. Sonra adanada bir doktor tavsite ettiler bunu daha çok övdüler orayada gittim sonuç yine hüsran. En son tesadüfen bir hastaneyi aradım hangi dr musaitse ona verin dedim. gittim adam şeker gibi. Bence biz konuşunca bizi rahatlatacak halden anlayacak doktor arıyoruz.1-2 ay daha bu adama gidecem. olmasa artık bir doçent var fakultede ona gidecem. Değiştirirsem 6. doktorum olacak:))) evlenince yolgecen hanına dönecek derlerdi inanmazdım of ya:)))Günaydın,
Zaten kafaya takmasak sıra sıra hamile kalıcaz ama gel gör ki herşeyi kafaya takıyoruz. Hele ben kendimi dinlemekten artık bıktım. Sürekli başım mı döndü midem mi bulandı acaba kasığımda ağrı mı var. Yani zorla olmayan belirtileri bile olduruyorum. Yarın doktora gidicem. Bıktım bu işkenceden. Adet olsam da kurtulsam. Hem çalışıp hem tedavi görmek çok zor. Hastaneye gidecek vakit yok. İzmitte bir doktor önerdiler. Kim gittiyse hamile kalmış. Benim 2 tanıdığımı o doktor hamile bıraktı. Ama İzmit uzak bana nasıl gidicem bilmiyorum. Bir kere gitsem de 2. kez çağırırsa sıkıntı ki kesin çağırır. Offf offf. Şu adetim bir gelsin kesin gidicem ama.
Canım sana birşey diyeyim mi, doktor işi o kadar şansa bakıyorki. Bana arkadaşlarım bir doktor tavsiye ettiler, aynen dediğin gibi gidip de çocuğu olmayan yok adam süper falan dediler. Gittim bin pişman oldum. Alakasız suratsız bir adam. ilk klomeni o verince kullandım kist belasıyla uğraştım. Sonra adanada bir doktor tavsite ettiler bunu daha çok övdüler orayada gittim sonuç yine hüsran. En son tesadüfen bir hastaneyi aradım hangi dr musaitse ona verin dedim. gittim adam şeker gibi. Bence biz konuşunca bizi rahatlatacak halden anlayacak doktor arıyoruz.1-2 ay daha bu adama gidecem. olmasa artık bir doçent var fakultede ona gidecem. Değiştirirsem 6. doktorum olacak:))) evlenince yolgecen hanına dönecek derlerdi inanmazdım of ya:)))
benimde sinirli bir yapım var ve sordukları zaman bazen kalp kırıyorum, sonra üzülüyorum, mesela bi gün şöyle bi olay oldu, haftasponu kayınvalidemdeyiz, sabahtan akşama kadar 10 dakikaya bir bebek istiyoz torun istiyoz yapın da yapın muhabbeti oldu, abartmıyorum 10 dakikaya bir, bunaldım ben de , akşamına da bi bilgi yarışması izliyoruz, eşimle ben hayal kuruyoz işte, bize çıksa para şöyle yaparız böyle yaparız diye, kayın validem demesinmi eğer bana para çıksa sana işi bıraktırır önce seni doğurturum diye, şok oldum bakakaldım, dedim bende ben makinayım ya dedim, okumadım etmedim işim gücüm yok, dağ köyünden getirdiniz beni, sen bana işi bıraktıracan da hamile kaldırıcan!!! lafa bak, herşeyi bebeğe getiriyolar!!sen sıkma canını. bizde evlilikte 4. senedeyiz, benm sinirli bir yapım ve ağır sözlerim olduğu için insanlar soramıyor ama laf vurdurup duruyorlar. yok beni rüyalarında hamile görüyorlarmış, yok ikizim olmuşmuş. aldırış etme sen insanlara sıkıntı yaptıkça biz kaybediyoruz
canım şimdi yapsan bile, varsa da çıkmaz daha idrar testlerinde, adet gününde falan yap bence ama sen bilirsin tabi. Allah gönlündekini versin.Kızlar eşimle kapıldık gidiyoruz cok kaptırdık sürekli verir rabbim ins diyoruz test almaya gidicem simdi ona bile korkuyorm ya negatif ckarsa diye ama bugün üzülürm adetimde gwlnce soka girmem en azndan yarın gecer böyle hergün merak bide regl gnü aglarm smdi of of kaldı 4/5 az önce karnımın alt taraflarna bıcaklar grdi ccok sıddetli
Ne denir ki işte böylesine, Allah ıslah etsin. Yok bana bu kadar yapamıyorlar, kayınvalidem dahi çekiniyor laf söylemeye çünkü çok kırıcı konuşuyormuşum, öyle anlatıyormuş eşine dostuna, son söyleyeceğini ilk söyler aman ona bişey demeyin diye de tembihliyomuş milleti, nasıl korkuttuysam artıkbenimde sinirli bir yapım var ve sordukları zaman bazen kalp kırıyorum, sonra üzülüyorum, mesela bi gün şöyle bi olay oldu, haftasponu kayınvalidemdeyiz, sabahtan akşama kadar 10 dakikaya bir bebek istiyoz torun istiyoz yapın da yapın muhabbeti oldu, abartmıyorum 10 dakikaya bir, bunaldım ben de , akşamına da bi bilgi yarışması izliyoruz, eşimle ben hayal kuruyoz işte, bize çıksa para şöyle yaparız böyle yaparız diye, kayın validem demesinmi eğer bana para çıksa sana işi bıraktırır önce seni doğurturum diye, şok oldum bakakaldım, dedim bende ben makinayım ya dedim, okumadım etmedim işim gücüm yok, dağ köyünden getirdiniz beni, sen bana işi bıraktıracan da hamile kaldırıcan!!! lafa bak, herşeyi bebeğe getiriyolar!!
kızlar teşekkür ederim umudumu yükseltmiştiniz ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim değerim beta hcg 148 çıktı haftaya doktora gidicem. Allah isteyen hepinize tez vakitte nasip etsin.
kızlar teşekkür ederim umudumu yükseltmiştiniz ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim değerim beta hcg 148 çıktı haftaya doktora gidicem. Allah isteyen hepinize tez vakitte nasip etsin.
Sizin aşılama işleminiz nasıl geçti acaba?Canımmmmm,
Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah...
Bizlere dua etmeyi de unutma...
Canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Hamilelik belirtilerin nedir acaba?
Kasık ağrısı veya göğüs ağrısı oldu mu?
Canımmmmm,
Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah...
Bizlere dua etmeyi de unutma...
çok sevindim canım dün bakmıştık testine silikti çizgi :) adetinin döngünün kaçıncı günü bugün canım?buara epey hamile haberi geliyor çok güzell yaaa :)kızlar teşekkür ederim umudumu yükseltmiştiniz ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim değerim beta hcg 148 çıktı haftaya doktora gidicem. Allah isteyen hepinize tez vakitte nasip etsin.
valla moral bozsakta yapacak bişey yok persacım.bugün kuzu kuzu gidip kan verdim eşimde yarın gidecek haftaiçi tahlillerimizi alıp doktorun yolunu tutacağız.herkese bu yolda bol şans diliyorum.tutturanlara da valla helal olsun :)kızlar teşekkür ederim umudumu yükseltmiştiniz ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim değerim beta hcg 148 çıktı haftaya doktora gidicem. Allah isteyen hepinize tez vakitte nasip etsin.
benim 2 gün gecikti normalde 28 günde bir olurum bugün itibari ile 30.günü devirdim. Benim regl dönemlerim de çok sancılı olmadığı için öyle ağrım filan da olmadı. sadece dediğim gibi çok susuyorum ve midem rahatsız gibi.çok sevindim canım dün bakmıştık testine silikti çizgi :) adetinin döngünün kaçıncı günü bugün canım?buara epey hamile haberi geliyor çok güzell yaaa :)
inşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım. :)benim 2 gün gecikti normalde 28 günde bir olurum bugün itibari ile 30.günü devirdim. Benim regl dönemlerim de çok sancılı olmadığı için öyle ağrım filan da olmadı. sadece dediğim gibi çok susuyorum ve midem rahatsız gibi.
Dualarım hep sizlerle. İyi ki bana dün akşam umut vermişsiniz ve bugün ben gidip o kan testini yaptırmışım. Hepinize çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?