Sizin aşılama işleminiz nasıl geçti acaba?
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel haberi alırsınnn :)Benim aşılamam dün saat 12:30 da yapıldı. Genel olarak iyi geçti. Daha önce hiç tecrübe etmediğim için bende tam bilemiyorum açıkcası... Sağ tüpüm olmadığı için bende olasılık biraz daha düşük oluyor maalesef...
Ama ben yine de ümitliyim... Solda 1 sağda 2 adet olmak üzere toplam 3 adet yumurtam vardı...
17 milyon %80 ileri hareketli spermle yapıldı aşılama... Doktor hiç fena değil adetin iki gün geçsin gel dedi...
Ama ben 14 gün sonra 7 Kasım gibi kan tahlili yaptırırım herhalde...
Hakkımızda hayırlısı, bekleyip göreceğiz...
Benim aşılamam dün saat 12:30 da yapıldı. Genel olarak iyi geçti. Daha önce hiç tecrübe etmediğim için bende tam bilemiyorum açıkcası... Sağ tüpüm olmadığı için bende olasılık biraz daha düşük oluyor maalesef...
Ama ben yine de ümitliyim... Solda 1 sağda 2 adet olmak üzere toplam 3 adet yumurtam vardı...
17 milyon %80 ileri hareketli spermle yapıldı aşılama... Doktor hiç fena değil adetin iki gün geçsin gel dedi...
Ama ben 14 gün sonra 7 Kasım gibi kan tahlili yaptırırım herhalde...
Hakkımızda hayırlısı, bekleyip göreceğiz...
Elimde idrar testi yapsam mı yapmasam mı bekliyorum sonuca hazırlıklı deglm negatf ckar kesin bata kalan 4/5 gün
İçimdeki sese dur diyemiyorum ki meraktan yaptım iste daha adetimi bekliyorum hamile deglm bu seferde böyle sartladım kendmiYapma bence. Hem daha var adetine hamile olsan bile negatif çıkabilir. Durduk yere moralini bozma. Bugün benim adet günüm henüz olmadım, ama test yapmayı düşünmüyorum.
İyi sabrediyorsun vallaYapma bence. Hem daha var adetine hamile olsan bile negatif çıkabilir. Durduk yere moralini bozma. Bugün benim adet günüm henüz olmadım, ama test yapmayı düşünmüyorum.
İyi sabrediyorsun valla
İnşallah gelmez insallah hamileyizdir canım su cuma günü rabbim dualarımızı kabul etsinZamanla öğreniyorsun sabretmeyi. Ben de çok yaptım 1,2 gün kala, hatta bir keresinde o kadar çok belirti yaşadım ki 5 gün kala yaptım. Ne umduysam artık. Şimdi oluruna bıraktım. Biliyorum ki vakti geldiyse olacak.
Bugün göğüslerim acayip şişti. 3 gündür sabahları regli olacakmışım gibi karın ağrısı. Şimdi de kapıda geldi gelecek diye bekliyorum. Az önce oldum zannettim hoşgeldin bile dedim ama henüz bir şey yok. Bekliyorum bakalım, hayırlısı.
kızlar bende 4 yıllk evliyim. henüz olmadı. inşaallah bu ay hamileyimdir. gecen ay hsg çekildi. bir sonraki ay klomen başlattı doktorum. kasık ve bel ağrılarım var.ama ben yine hasta olcam diye korkuyorum.Dümdüz yattığınızda göbek deliğinizin alt kısmının seğirir gibi attıgını hissediyor musunuz
Dümdüz yattığınızda göbek deliğinizin alt kısmının seğirir gibi attıgını hissediyor musunuz
CANIM BİKERE BOŞ GEBELİK YAŞADIM.adetime 4 gün falan kala bi gece sabaha karşı ilk defa tuvalete uyandım.ve yataktan kalkmadan önce göbek deliğimden bi sızı rahime doğru indi benim normalde adet olamdan öncede öle sızı olur ama o çok başkaydı sanki içimde bişey dolaşıyordu sızı acayipti Allah allah noluyo ya dedim.4 gün sonrada hamiel oldumu öğrendim.Dümdüz yattığınızda göbek deliğinizin alt kısmının seğirir gibi attıgını hissediyor musunuz
canım, kendini fazla dinliyor olabilirmisin?Dümdüz yattığınızda göbek deliğinizin alt kısmının seğirir gibi attıgını hissediyor musunuz
canım ben daha önce bi hamilelik geçirdim.adetimin 32.gününde idrar testi yaptım çok silikti.aynı gün kanda 235 ti değerim.adet döndün nedir bugün?daha 4-5 gün var diyorsun belki çıkmamıştır üzülme hemen adet olana kadar umut var demektir.İçimdeki sese dur diyemiyorum ki meraktan yaptım iste daha adetimi bekliyorum hamile deglm bu seferde böyle sartladım kendmi
Orası kesin zatencanım, kendini fazla dinliyor olabilirmisin?
Adet döngüm 28 canım adetime 5 gün varcanım ben daha önce bi hamilelik geçirdim.adetimin 32.gününde idrar testi yaptım çok silikti.aynı gün kanda 235 ti değerim.adet döndün nedir bugün?daha 4-5 gün var diyorsun belki çıkmamıştır üzülme hemen adet olana kadar umut var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?