ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜĞÜNÜZ GÜN VE ERTESİ GÜN akşam yapın diyorlar canım ama şuda var çizgi görüldükten 36 saat sonra yumurtlama olurmuş sen bu 3 günü yabana atmaKızlar bu otomatik hesaplayicilar benim yum. Tarihini hep 13. Ve 14. Gün olarakk gosteriyordu ama ov. Testinde daha bugün yani 17. Gün ilk defa cift çizgiyi gördüm. Dün çalışma vardı bugünde olursa yeter mi acaba çünkü eşim toparlayamuyor kendini yoksa bu gece değil de yarın mi denesek diyorum
Kızlar bu otomatik hesaplayicilar benim yum. Tarihini hep 13. Ve 14. Gün olarakk gosteriyordu ama ov. Testinde daha bugün yani 17. Gün ilk defa cift çizgiyi gördüm. Dün çalışma vardı bugünde olursa yeter mi acaba çünkü eşim toparlayamuyor kendini yoksa bu gece değil de yarın mi denesek diyorum
Perhizlimi gitti 0 cıkması cok tuhaf bence yanlıslık olablrarkadaşlar, biliyosunuz bugün adet kanamam geldi, bu gün yine eşim de sperm sayımına gitti, sayım sonucunda sıfır sperm çıktı koca bir sıfır. şok olmuş durumdayız, 1.90 boyunda yapılı dağ gibi adam!!! ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu, sabah doktora gideceğiz. o yüzden bi süre benden ümit yok, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. ben daha buralarda görünmem sanırım. sağlıcakla kalın...
Canımm hic üzülme sakın esinede söyle kafanızı takmayın cnkü erkek taktıgı an soerm kalitesi hemen düsğnüyor zaten yok düyorsn dahada kötüye gider hersey artık herseyin bir cözümü var forumda sperm sayısı 0 cıkan cok esler var hemen keciboynuzu kürüne baslat esini bak zorlu bi sürec olablr ama elbet rabbim sevindrcek kalbine göre verecek sakın sakın üzülme dualarm seninlearkadaşlar, biliyosunuz bugün adet kanamam geldi, bu gün yine eşim de sperm sayımına gitti, sayım sonucunda sıfır sperm çıktı koca bir sıfır. şok olmuş durumdayız, 1.90 boyunda yapılı dağ gibi adam!!! ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu, sabah doktora gideceğiz. o yüzden bi süre benden ümit yok, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. ben daha buralarda görünmem sanırım. sağlıcakla kalın...
Regl olursam dr tedavisine baslamak istiyorum yani ön tanı testler icin hormon vs nereden baslanıyor bilen varmı[/QUOTE
ben geçen ay reglimin son günü gitmiştim.ultrason ile yaptı muayene .sonrasında bir sonraki adet tarihimi bekleyip eğer regli görürsem reglimin 3.günü kan verememi söyledi.tahlil kağıdını yazdı ve bu ay 23 ekimde regli olunca dün hemen kan verdim sonucuda akşam aldım netten araştırmama göre hormanlar temiz.eşimde bugün sprem sayısı için gitti.bakalım sonuçumuz ne olaçak.yapacağın tek şey bu yani arkadaşım.önce iyi bir doktor bulmalısın.
canım benim hemen ümitsizliğe kapılma lütfen bak bbenimde eşim bugün gidecek.sprem testi için.artık bitikisel bir sürü kürler var bunlarabaşlarsın umutsuz olma lütfen bu yola başkoyduk mücadele edeceğiz ve sonunda mis kokulu bebeişlerimiz geleçek.arkadaşlar, biliyosunuz bugün adet kanamam geldi, bu gün yine eşim de sperm sayımına gitti, sayım sonucunda sıfır sperm çıktı koca bir sıfır. şok olmuş durumdayız, 1.90 boyunda yapılı dağ gibi adam!!! ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu, sabah doktora gideceğiz. o yüzden bi süre benden ümit yok, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. ben daha buralarda görünmem sanırım. sağlıcakla kalın...
kızlar test yaptım 2. cizgi pembe cıktı pazartesi kan ercem nolur bişe diyin bişe olurmu
canım erken sevinmek istemiyorum belrli bi doktorum yok sadece pazartesi bekleyip bi doktor bulup gidicem 9 aydr beklıyorum bu anı ama cok korkuyorum bişe olur die beyin tomografisi cekildim bişe olmaz insallah saten cok yeni galiba testte bile net cıkmadı pembe 2. cızgı fakat cift cşzgi oldugu belli rabbm korusun ins bişe olmazCanım çok net bilmemekle beraber gebeliğin çok yeni olduğu için birşey olacağını sanmıyorum... Bence sen ne iyisi doktorunu ara en doğru bilgiyi kendisi verecektir... Sonrada bebişinle keyifli bir haftasonuna başla... Hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?