Umudumuz 2014 Ekim =)

Kızlar bu otomatik hesaplayicilar benim yum. Tarihini hep 13. Ve 14. Gün olarakk gosteriyordu ama ov. Testinde daha bugün yani 17. Gün ilk defa cift çizgiyi gördüm. Dün çalışma vardı bugünde olursa yeter mi acaba çünkü eşim toparlayamuyor kendini yoksa bu gece değil de yarın mi denesek diyorum

ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜĞÜNÜZ GÜN VE ERTESİ GÜN akşam yapın diyorlar canım ama şuda var çizgi görüldükten 36 saat sonra yumurtlama olurmuş sen bu 3 günü yabana atma

Hesaplayıcılar genel standartlara göre tarih veriyor canım +5 -5 olarak kabul edip ona göre çalışmak lazım...
Sonuçta her bünye farklı oluyor... Bence dün çalışma oldu ise bugünü es geçip yarın çalışın... Gün aşırı yapılan ilişkide sperm kalitesi daha iyi oluyormuş... Rabbim gönlüne göre versin canım...

arkadaşlar, biliyosunuz bugün adet kanamam geldi, bu gün yine eşim de sperm sayımına gitti, sayım sonucunda sıfır sperm çıktı koca bir sıfır. şok olmuş durumdayız, 1.90 boyunda yapılı dağ gibi adam!!! ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu, sabah doktora gideceğiz. o yüzden bi süre benden ümit yok, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. ben daha buralarda görünmem sanırım. sağlıcakla kalın...

Perhizlimi gitti 0 cıkması cok tuhaf bence yanlıslık olablr

Kızceler karnımın altı cok agrıyor adet olacakmısım gibi ve ıslaklıgım arttı erken geliyor zannediyorum wc ye gidiyorm ikidebr koyu akıntım olması gerekiyo suan ama bembeyaz kar gbi cok zor beklemek kaldı 4 gün bata .. 3 gün önceki kasık agrım böyle degildi şimdi karnıma yayıldı gelcek galiba kırmızılar

Regl olursam dr tedavisine baslamak istiyorum yani ön tanı testler icin hormon vs nereden baslanıyor bilen varmı

Canımm hic üzülme sakın esinede söyle kafanızı takmayın cnkü erkek taktıgı an soerm kalitesi hemen düsğnüyor zaten yok düyorsn dahada kötüye gider hersey artık herseyin bir cözümü var forumda sperm sayısı 0 cıkan cok esler var hemen keciboynuzu kürüne baslat esini bak zorlu bi sürec olablr ama elbet rabbim sevindrcek kalbine göre verecek sakın sakın üzülme dualarm seninle

Evet bende de oluyordu bahsettiğim gibi daha ilk denemeydi yani ilk ayki çalışmadan sonra kesin olacak gözüyle baktığım icin ama sonra kirmizi lar gelince herşey %100 değilmiş diyorsun bence de fazla dinleme kendini ( kendimizi)

canım benim hemen ümitsizliğe kapılma lütfen bak bbenimde eşim bugün gidecek.sprem testi için.artık bitikisel bir sürü kürler var bunlarabaşlarsın umutsuz olma lütfen bu yola başkoyduk mücadele edeceğiz ve sonunda mis kokulu bebeişlerimiz geleçek.

Gunaydin kizlar.bugun doktora gittim kontrol icin iki adet 4 cm miyom var dedi.ameliyat olmalisin dedi.miralim cok bozuk ne yapmaliyim.miyomu olan varmi.benimki rahimin arkasinda dedi

kızlar bana acil cevap verin lütfen adetime 1 gün kaldı bi belirtimde yok testte yapmadım günüm gecmesini bekliyorum fakat bugün beyin tomografisi cektrdim acilde basımı carptım beyin kanaması korkusuna cektirdim bişe cıkmadı fakat eger hamileysem bebege zararı olurmu cok korkuyorum korkudan testte yapamıyorum napcam ben yaa

kızlar test yaptım 2. cizgi pembe cıktı pazartesi kan ercem nolur bişe diyin bişe olurmu

kızlar test yaptım 2. cizgi pembe cıktı pazartesi kan ercem nolur bişe diyin bişe olurmu

Canım çok net bilmemekle beraber gebeliğin çok yeni olduğu için birşey olacağını sanmıyorum... Bence sen ne iyisi doktorunu ara en doğru bilgiyi kendisi verecektir... Sonrada bebişinle keyifli bir haftasonuna başla... Hayırlı olsun...

canım erken sevinmek istemiyorum belrli bi doktorum yok sadece pazartesi bekleyip bi doktor bulup gidicem 9 aydr beklıyorum bu anı ama cok korkuyorum bişe olur die beyin tomografisi cekildim bişe olmaz insallah saten cok yeni galiba testte bile net cıkmadı pembe 2. cızgı fakat cift cşzgi oldugu belli rabbm korusun ins bişe olmaz (((

Kızlar noluyo dokulmusuz... Yumurtlama testım daha gelmedı esımın keyfını bekledım kargodan da teslım alamadım bugun 11. Gun pazartesı gelse 13. Gun olcak. Bu ay da sacma salak. Gıcık oldum bugun adamaaaa !!! Bı kasık suda bogcam haberı yok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…