arkadaşlar, biliyosunuz bugün adet kanamam geldi, bu gün yine eşim de sperm sayımına gitti, sayım sonucunda sıfır sperm çıktı koca bir sıfır. şok olmuş durumdayız, 1.90 boyunda yapılı dağ gibi adam!!! ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu, sabah doktora gideceğiz. o yüzden bi süre benden ümit yok, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. ben daha buralarda görünmem sanırım. sağlıcakla kalın...
Gunaydin kizlar.bugun doktora gittim kontrol icin iki adet 4 cm miyom var dedi.ameliyat olmalisin dedi.miralim cok bozuk ne yapmaliyim.miyomu olan varmi.benimki rahimin arkasinda dedi
Ameliyat diyince direk uzdu beni.adetten sonra sogana baslicam.rahim temiz dedi.miyomda rahmin arkasinda dedi.hamile olsaydim gorurmuydu streslede sormadim.gerci 8 gun var bataBence ameliyat olmadan önce hemen soğan suyu kürüne başla. Miyomunu bu şekilde yok eden çok kişi biliyorum. Ameliyat en son çaren olsun.
Ameliyat diyince direk uzdu beni.adetten sonra sogana baslicam.rahim temiz dedi.miyomda rahmin arkasinda dedi.hamile olsaydim gorurmuydu streslede sormadim.gerci 8 gun var bata
canım malesef bunun boyla posla hiç bi alakası olmuyorarkadaşlar, biliyosunuz bugün adet kanamam geldi, bu gün yine eşim de sperm sayımına gitti, sayım sonucunda sıfır sperm çıktı koca bir sıfır. şok olmuş durumdayız, 1.90 boyunda yapılı dağ gibi adam!!! ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu, sabah doktora gideceğiz. o yüzden bi süre benden ümit yok, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. ben daha buralarda görünmem sanırım. sağlıcakla kalın...
bulunduğun yerde kadındoğum hastanesi varsa canım ınfertılıte bölümüne gidiyosun adetinin 2.veya3.günü git.hormonlara o zaman bakılıyor.Regl olursam dr tedavisine baslamak istiyorum yani ön tanı testler icin hormon vs nereden baslanıyor bilen varmı
çıkmış işte canım galiba hamilesin:)gözünaydın darısı bizlere inşallahHayirli pazarlar arkadaslar.bat im 29 ekim.24 ekim ve 25 ekimde idrar testi yaptim silik cizgi cikti ikisinde de.bu konuda bilgim cok yok.henuz ogrenmek icin erken mi idrar testinde?Eki Görüntüle 1282313
canım hamilersin inşallah.negatif olduğunda hiç bi çizgi çıkmıyor tek çizgi çıkyor.benimde böyle silikti adetin 32.gününde yapmıştım aynı gün kanda 235 ti değerim :)yarın hemen kan testine gitHayirli pazarlar arkadaslar.bat im 29 ekim.24 ekim ve 25 ekimde idrar testi yaptim silik cizgi cikti ikisinde de.bu konuda bilgim cok yok.henuz ogrenmek icin erken mi idrar testinde?Eki Görüntüle 1282313
Hamile olma ihtimalin yuksek canım biraz daha sabret bu yaptığın test ergen gebelik testi mi diğerinden miHayirli pazarlar arkadaslar.bat im 29 ekim.24 ekim ve 25 ekimde idrar testi yaptim silik cizgi cikti ikisinde de.bu konuda bilgim cok yok.henuz ogrenmek icin erken mi idrar testinde?Eki Görüntüle 1282313
Erken gebelik testi değil.Dediğiniz gibi sabretmek gerek :) Adet günüm geçerse kan testine giderim nasipse.Hamile olma ihtimalin yuksek canım biraz daha sabret bu yaptığın test ergen gebelik testi mi diğerinden mi
Benim bat 29 ekim canım.tarihim geçerse gideceğim inşallah kan testine,yorumun için teşekkürler.canım hamilersin inşallah.negatif olduğunda hiç bi çizgi çıkmıyor tek çizgi çıkyor.benimde böyle silikti adetin 32.gününde yapmıştım aynı gün kanda 235 ti değerim :)yarın hemen kan testine git
canım benmde 2. cizgim silik ama benmki azcıkta belirgin ben dün yaptım bugün adet günüm bnde acık kahve akıntı oldu dün aksam bu sabah ama cok az yani bide cok kasıklarım agrıdı bugün adet oldum sandım gelen giden yok agrımda gecti sendede varmı böle seyler bnde yarın kan vercem bakalımHayirli pazarlar arkadaslar.bat im 29 ekim.24 ekim ve 25 ekimde idrar testi yaptim silik cizgi cikti ikisinde de.bu konuda bilgim cok yok.henuz ogrenmek icin erken mi idrar testinde?Eki Görüntüle 1282313
Hemen başlayabilirsinÇok sağol canım soğan kürsüne ne zaman baslim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?