Umudumuz 2014 Ekim =)

Canım çok geçmiş olsun. Benimde arkadaşımın eşinde sıfır sperm çıktı. Sonra testisinin içinden ameliyatla sperm almışlardı. Bazılarında spermler içerideyken canlı ama dışarı çıkarken ölü oluyor. Ayrıca bunun boyla posla hiçbir alakası yok. Sıkma canını hepsinin bir çözümü var. İçerideki spermler de ölü çıkarsa kök hücre tedavisi denen bir şey var. Gönlünü ferah tut.

Gunaydin kizlar.bugun doktora gittim kontrol icin iki adet 4 cm miyom var dedi.ameliyat olmalisin dedi.miralim cok bozuk ne yapmaliyim.miyomu olan varmi.benimki rahimin arkasinda dedi

Bence ameliyat olmadan önce hemen soğan suyu kürüne başla. Miyomunu bu şekilde yok eden çok kişi biliyorum. Ameliyat en son çaren olsun.

Kızlar bugün kendi doktorumun dışında başka bir doktora gittim. Alttan muayene etti. Rahmin temiz herhangi bir problem yok dedi. Sonra başımdan geçenleri anlattım. 45 gündür adet görmüyorum ama hamile de değilim dedim. Çok şaşırdı. Belirtilerimden bahsettim.Rahmimin kalınlığının ve belirtilerimin gebeliğe çok uyduğunu söyledi. Şuan kese falan görünmüyor ama geç döllenme olduysa zaten şuan görünmez dedi. Kesinlikle söktürücü içme ve bir kez daha kan tahlili yaptır dedi. Eğer bana değil yine kendi doktoruna gideceksen mutlaka beni de haberdar et, çok merak ettim dedi ve kartını verdi. Tatlı bir kadındı çok ilgilendi. Ben beklemeye devam edicem biraz daha. Dün idrar testi yaptım yine negatif çıktı. En iyisi akışına bırakmak. Rahmimin temiz olduğunu öğrendim ya bu bana yeter. Aklıma bin bir türlü şeyler gelmişti. Şuan içim rahat.

Bence ameliyat olmadan önce hemen soğan suyu kürüne başla. Miyomunu bu şekilde yok eden çok kişi biliyorum. Ameliyat en son çaren olsun.
Ameliyat diyince direk uzdu beni.adetten sonra sogana baslicam.rahim temiz dedi.miyomda rahmin arkasinda dedi.hamile olsaydim gorurmuydu streslede sormadim.gerci 8 gun var bata

Ameliyat diyince direk uzdu beni.adetten sonra sogana baslicam.rahim temiz dedi.miyomda rahmin arkasinda dedi.hamile olsaydim gorurmuydu streslede sormadim.gerci 8 gun var bata

Yok hayır şuan hamile olsan bile bir şey görünmez. Kesenin oluşması için zamana ihtiyacın var. Kandaki değerler belli bir seviyeye ulaşınca kese oluşuyor. Bu da adetten sonra baya bir süre geçmesi demek oluyor.

Soğan kürünü ihmal etme. 3, 4 santimlik miyomlara çok faydalı. Ablamda da 4 santimlik vardı. Doktor ameliyat olman lazım dedi. Oda soğan kürüne başladı ve çok geçmeden pat diye hamile kaldı. Doğumdan sonra doktora gitti ve miyomu doğumla birlikte atmış yok olmuş :)

Günaydın kızlar, iyi pazarlar.. Dün misafirim vardı gece uykusuzluk ve yorgunluktan bayılmışım sabahın 7sinde uyandım:):)
Pazar günü erken uyanınca kendimi kötü hissediyorum:):)
@pnr59
....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi ........................hamiş
@pertavli ...................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
@gecee .......................................hamiş
@miante .....................................hamiş
@PaytiPo ....................................hamiş
@Nonukk ....................................hamiş
@nazclp ......................................hamiş
F Fatma3307 ..............................hamiş
B billythekids ..............................hamiş
@Alenay .........................................?beklemede------------------------------- inofolic+soğan kürü
@kumral55 .....................................?beklemede
@eslem22 ............................?
@ozlem_2015 ......................?
@gulsheen ............................?
@Baharrrrr2014 ...................?
@cumba ................................?
@sekerhamurum ...................?
@denizz87 .............................?
@luckyone11 ..........................?
@no_anest .............................?
@umteka ................................?
@denizyildizi2 .......................?
@azure34 ...............................?
@semus06 .............................27 Ekim
@cemrecinar .........................27 Ekim
@esmera52 ............................28 Ekim
@bsra2445 .............................29 Ekim
@ebrar09 ...............................29 Ekim
@oykucu .................................29 Ekim
@Ceycey61 ..............................29 Ekim
@yesilce ...................................29 Ekim
@aleysa ....................................30 Ekim
B berka0106 .........................31 Ekim
@kuskan .................................2 Kasım
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@persa33 ................................6 Kasım --------------------------ovulasyon testi+inofolic
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@amanda29 ............................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid ........................14 Kasım
@kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@istanbulmavisi3434 ...............17 Kasım
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
L luckyone11 .............................21 Kasım
@kecozz ....................................21 Kasım
@tpm ......................................... ? Kasım
@schatzsalamon .........................? Kasım

canım malesef bunun boyla posla hiç bi alakası olmuyor benim eşimdede sıkıntı vardı varikosel ameliyatı oldu düzeldi çok şükür.eşin testi nerde yaptırdı canım?bu çok önemli tüp bebek merkezinde yaptırdıysa sonuçlar çok farklı çıkabiliyor.özel labratuarda yaptırsın.ayrıca sıfır olan değeri hangisi sayısımı hareketliliği mi bu da önemli.keçiboynuzu bunlarda çok etkili.

Hayirli pazarlar arkadaslar.bat im 29 ekim.24 ekim ve 25 ekimde idrar testi yaptim silik cizgi cikti ikisinde de.bu konuda bilgim cok yok.henuz ogrenmek icin erken mi idrar testinde?

Allah razı olsun canım.Hep duamdasınız.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Hayirli pazarlar arkadaslar.bat im 29 ekim.24 ekim ve 25 ekimde idrar testi yaptim silik cizgi cikti ikisinde de.bu konuda bilgim cok yok.henuz ogrenmek icin erken mi idrar testinde?Eki Görüntüle 1282313
canım hamilersin inşallah.negatif olduğunda hiç bi çizgi çıkmıyor tek çizgi çıkyor.benimde böyle silikti adetin 32.gününde yapmıştım aynı gün kanda 235 ti değerim :)yarın hemen kan testine git

bu sabah ucuz testlerden yaptim bir tane. silik cikti inanamayip ikinci paketi de actim onda da gene silik cizgi cikti. esimi eczaneye gonderdim pahali olanlardan aldirdim onda da gene silik cikti iz. bulsam daha test yapicam cok saskinim galiba hamileyim ama emin olamiyorum yarin sabah kan testi yaptiricam. onu gorunce inanirim artik.

Benim bat 29 ekim canım.tarihim geçerse gideceğim inşallah kan testine,yorumun için teşekkürler.

Hayirli pazarlar arkadaslar.bat im 29 ekim.24 ekim ve 25 ekimde idrar testi yaptim silik cizgi cikti ikisinde de.bu konuda bilgim cok yok.henuz ogrenmek icin erken mi idrar testinde?Eki Görüntüle 1282313
canım benmde 2. cizgim silik ama benmki azcıkta belirgin ben dün yaptım bugün adet günüm bnde acık kahve akıntı oldu dün aksam bu sabah ama cok az yani bide cok kasıklarım agrıdı bugün adet oldum sandım gelen giden yok agrımda gecti sendede varmı böle seyler bnde yarın kan vercem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…