Umudumuz 2014 Ekim =)

merhaba beni de ekler misiniz? bat 8 kasım

@pnr59 ....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi ........................hamiş
@pertavli ...................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
@gecee .......................................hamiş
@miante .....................................hamiş
@PaytiPo ....................................hamiş
@Nonukk ....................................hamiş
@nazclp ......................................hamiş
@Fatma3307 ..............................hamiş
@billythekids ..............................hamiş
@umteka ....................................hamiş
@yesilce ......................................hamiş
@Alenay .........................................?beklemede------------------------------- inofolic+soğan kürü
@kumral55 .....................................?beklemede
@eslem22 ............................?
@ozlem_2015 ......................?
@gulsheen ............................?
@Baharrrrr2014 ...................?
@cumba ................................?
@sekerhamurum ...................?
@denizz87 .............................?
@luckyone11 ..........................?
@no_anest .............................?
@denizyildizi2 .......................?
@azure34 ...............................?
@semus06 .............................27 Ekim
@cemrecinar .........................27 Ekim
@esmera52 ............................28 Ekim
@bsra2445 .............................29 Ekim
@ebrar09 ...............................29 Ekim
@oykucu .................................29 Ekim
@Ceycey61 ..............................29 Ekim
@aleysa ....................................30 Ekim
@berna yilmaz .........................31 Ekim
@kuskan .................................2 Kasım
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@persa33 ................................6 Kasım --------------------------ovulasyon testi+inofolic
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
O origamigirl ...........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@amanda29 ............................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid ........................14 Kasım
@kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@istanbulmavisi3434 ...............17 Kasım
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
@luckyone11 .............................21 Kasım
@kecozz ....................................21 Kasım
@tpm ......................................... ? Kasım
@schatzsalamon .........................? Kasım

Benim de 3-4 gun once cok az pembe akintim oldu.kasiklarimda igne tarzinda hafif batmalar oluyor.bikac gecedir susamis bir sekilde agzim dilim kupkuru uyaniyorum.bekleyip gorecegiz hayirlisiyla

Benim de 3-4 gun once cok az pembe akintim oldu.kasiklarimda igne tarzinda hafif batmalar oluyor.bikac gecedir susamis bir sekilde agzim dilim kupkuru uyaniyorum.bekleyip gorecegiz hayirlisiyla
Evet cnm o batmalar bndede var ben yarn kan vercem bkalm senn bat kac

Arkadaslar merak ettiğim buradaki yazan arkadaşların hepsi planlı gebelik içinde sanırım sorum şu bat gelmeden nasıl belirtiler oldu sizde özellikle yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar size sesleniyorum. Yani hiç bir belirtisi olmayan yada bariz bütün belirtileri yaşayan varmi? Çok sıkıcı bu bekleyiş

Tatlim benim bat gunune kadar tek bir belirtim bile olmadi yine adet olcam sandim . Ertesi gunu adet sancilarim basladi. Oldum sandim yine tik yok sonra test yaptimki poz. Hic hic umudum yoktu. Stres yapmamak elde degil biliyorum. Ama umit kesmemek elimizde Allaha teslim olun O isteyince olacak

canım ben bir kez hamile kaldım bütün belirtiler adet belirtisiyle aynı.hasta oldum ha olacam dedim 2-3 güne olurum dedim wc lere koştum oluyorum die ama olmadım.hamileymişim.ama ben kaybettim malesef.boş keseden kürtaj oldum şimdi kürtajdan sonra 5.denememiz kasım 3 ü bekliyorum yine adet olacakmışım gibi ben 1 hafta önceden hissetmeye başlıyorum olacağımı karnımda bi huzursuzluk oluyor.kasıklarımda değil ama vajinada batmalarım oluyor.adetten önce de bunlar oluyor.

Kızceler iyi geceler herkese dün gece bir kasık agrısı cektim anlatamam aıcak su torbasıyla sabahladm bu ay sagdan yumrtladm saga yattm hep ama agrım saglı sollu oluyor kaldı 2 gün suan sagmda batmalar oluyor ara ara agrım yok bazen ümtsizlge kapılıyorm bazende belki diyorum yarn bi idrar testi daha yaparm

tatlım ben regl oldum bat 26 Kasım teşekkür ederim

23 kasım kızlar cuma günü kan tahlillerim çıktı.bende görünen şimdilik bir sorun yok.fakat eşimde sanırım bir sorun var.netten araştırdığıma göre sprem testi sonucunda sıvılaşma süresi eşimde 60dakika ve morfoloji yani şekli yüzde elli üstü olması gerekirken eşiin yüzde 43 diğer bir değeri ise viskozite 2.4 cm bu değerde yüksek.çok korkuyorum perşemeb günü doktor randevumuz var.sizce ne olur yani doktor ne der bilenler lütfen görüşlerinizi yazın.moralim çok bozuk.

Su an farkettim ve ucuyorum havalara. Ne mutlu oldum anlatamam bebekim. Hayırlısıyla kucagına al, öp kokla benımm içun deee :))
Hep birlikte canim benim sizler hamis olmadan mutlulugum tamamlanmayacak. Bak hala buralarda geziyom birilerinin daha hamis haberini alalimda sevinim diye. Insallah sizlerinde olacak. Rabbimin ol demesini sabirla bekleyin insallah...

canım benim görümcemin eşinin morfolojisi %1 di kuruger testine göre sayısı 16 milyondu hareketli spermi %70 ditestislerinden biri doğuştan gelişmemiş.dr iğne ve vitamin vermiş.kullandı.tedaviden 6 ay sonra görümcem doğal yoldan hamile kaldı.bizde hiç bi sorun yok ama ben kalamıyorum.yani üzülme herşeyin bir çaresi var canım.Rabbim şifa versin.keçiboynuzu kürü içir eşine çok faydasını görecek.

Merhaba kızlar..
Bugün adetin 20. günü 1 hafta kaldı. Günler geçmiyor sanki ya:)
13.gün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ve ertesi gün silikleşti yani 13. gün yumurtladım teste göre. Nedense bu ay olacak gibi hissediyorum. Ümitliyim. Ama daha önce yaptığım negatif testler aklıma gelince ümitlenme diyorum. Gece rüyamda test yaptım ve pozitifti eşime gösteriyorum ve sevinçten ağlayarak sarılıyoruz::):) Bu ay olur muki acaba:):)

olur canım inşallahhh.benimde 25.günüm bugün ama umudum yok olacak gibi hissediyorum olursam zaten aşılama tedavisine başlayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…