Merhaba kızlar..
Bugün adetin 20. günü 1 hafta kaldı. Günler geçmiyor sanki ya:)
13.gün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ve ertesi gün silikleşti yani 13. gün yumurtladım teste göre. Nedense bu ay olacak gibi hissediyorum. Ümitliyim. Ama daha önce yaptığım negatif testler aklıma gelince ümitlenme diyorum. Gece rüyamda test yaptım ve pozitifti eşime gösteriyorum ve sevinçten ağlayarak sarılıyoruz::):) Bu ay olur muki acaba:):)
@Alenay @miyankizu çok teşekkür ederim cevaplarınız için, testi laboratuvarda yaptırdık, cumartesi günü üroloğa gittik, test sonuçlarına göre sperm kanallarıyla ilgli olabileceğini söyledi ve hatta hormon testi bile istemedi bu yüzden öncelikle. yarın ultrasonlarımız var allahın izniyle tedavi edilebilir birşey olsun diye dua ediyorum. eşimden çok benim canım yanıyo eşimi üzgün gördükçe.
M miyankizu eşinin problemi neydi acaba öğrenebilirmiyim, özelden mesaj atarsan sevinirim. teşekkürler.
İnşallah hep beraber canım. Bak sen hamileyim de bn seni listenin en başına yazmaz mıyım:))Merhaba Persa. Liste hamilelerle dolmuş resmen :)
Umarım bu ay sende hamile kervanına katılırsın canım.
Benimde üzerime acayip bir umursamazlık çöktü ki anlatamam.
Her gün gezmeler, konserler dağıttım iyice
Olursa ekime olmazsa kasıma modundayım
teşekkürler canım inş. hayırlı haberler alırım perşembe günücanım benim görümcemin eşinin morfolojisi %1 di kuruger testine göre sayısı 16 milyondu hareketli spermi %70 ditestislerinden biri doğuştan gelişmemiş.dr iğne ve vitamin vermiş.kullandı.tedaviden 6 ay sonra görümcem doğal yoldan hamile kaldı.bizde hiç bi sorun yok ama ben kalamıyorum.yani üzülme herşeyin bir çaresi var canım.Rabbim şifa versin.keçiboynuzu kürü içir eşine çok faydasını görecek.
ne zamandır isitiyosunuz canım?Ben de bu ay olmazsa 1 ay daha denicem sonra aşılama.. beklemek çok yorucu
20 aydır korunmuyoruz. kasımda ilk kez dra gittim.hormonlara falan baktı sorun yoktu birkaç ay daha dene olmazsa gel dedi. mayısa kadar bekledim gitmedim dra.tabı o zamana kadar ne yumurtlama gununu takıp ettim ne de umursadım.mayısta baska dra gittim benden ve esimden test ıstedı yaptırdık hıcbır sorun yoktu. fakat uzun sure korunmasız ılıskıye ragen olmadıgı ıcın hemen klomen yazdı catlatma ıgnesı verdı sonuc kist:):) ara verdık ıster ıstemez. agustos ve eylulde tekrar klomen ve catlatma ıgnesı yıne tutmadı. rahım fılmı cektırmek ıstedıgımı soyledım. bu ayın 15inde onuda cektırdım tupler acık sorun yok. bakalım artık kısmetne zamandır isitiyosunuz canım?
inşallah. allahım bize de anne olmayı nasip etsin.Hadi bakalım canım. Umarım güzel haberler alırsın da bizi de mutlu edersin.
persa canım bak ben kendimde sorun var diye düşünürken bizimkinde de eşimde problem çıktı. eşinin tahlilleri normalmi?20 aydır korunmuyoruz. kasımda ilk kez dra gittim.hormonlara falan baktı sorun yoktu birkaç ay daha dene olmazsa gel dedi. mayısa kadar bekledim gitmedim dra.tabı o zamana kadar ne yumurtlama gununu takıp ettim ne de umursadım.mayısta baska dra gittim benden ve esimden test ıstedı yaptırdık hıcbır sorun yoktu. fakat uzun sure korunmasız ılıskıye ragen olmadıgı ıcın hemen klomen yazdı catlatma ıgnesı verdı sonuc kist:):) ara verdık ıster ıstemez. agustos ve eylulde tekrar klomen ve catlatma ıgnesı yıne tutmadı. rahım fılmı cektırmek ıstedıgımı soyledım. bu ayın 15inde onuda cektırdım tupler acık sorun yok. bakalım artık kısmetbenım hıkayem boyle
evet canım onunki de normalpersa canım bak ben kendimde sorun var diye düşünürken bizimkinde de eşimde problem çıktı. eşinin tahlilleri normalmi?
İNşallah olurMerhaba kızlar..
13.gün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ve ertesi gün silikleşti yani 13. gün yumurtladım teste göre. Nedense bu ay olacak gibi hissediyorum. Ümitliyim. Ama daha önce yaptığım negatif testler aklıma gelince ümitlenme diyorum. Gece rüyamda test yaptım ve pozitifti eşime gösteriyorum ve sevinçten ağlayarak sarılıyoruz::):) Bu ay olur muki acaba:):)
Canım saglık yönünden hic bir sorununuz yok masallah Allaha sükürler olsun artık sıra duada diye düsünüyorum haftada 2/3 kez esinle 2 rekat hacet namazı kılablrsn namaz sonrası secdede hz ibrahim senden ne istediyse nasıl dua ettiyse öyle dua edip öyle istiyorum ya rabbi banada hayırlı bir evlat ver . Bu sekilde namazla duayı birlestirin canım yer gök dua üzerine kurulmus biliyorsn gözyası döküp istemek bizden verecek olan rabbim günü saati var seninde mutlu haberlerni alacagız inSaAllah salatı tefriciye baslatrsan bende okurm20 aydır korunmuyoruz. kasımda ilk kez dra gittim.hormonlara falan baktı sorun yoktu birkaç ay daha dene olmazsa gel dedi. mayısa kadar bekledim gitmedim dra.tabı o zamana kadar ne yumurtlama gununu takıp ettim ne de umursadım.mayısta baska dra gittim benden ve esimden test ıstedı yaptırdık hıcbır sorun yoktu. fakat uzun sure korunmasız ılıskıye ragen olmadıgı ıcın hemen klomen yazdı catlatma ıgnesı verdı sonuc kist:):) ara verdık ıster ıstemez. agustos ve eylulde tekrar klomen ve catlatma ıgnesı yıne tutmadı. rahım fılmı cektırmek ıstedıgımı soyledım. bu ayın 15inde onuda cektırdım tupler acık sorun yok. bakalım artık kısmetbenım hıkayem boyle
Canımm insallah hamileyizdir benimde bata 2 gün kaldı cok heycanlıyım cok umutluyum rabbim kalbimize göre versinMerhaba kızlar..
Tatlım ben de az once yaptım ilk kez ovulasyon testi 12. Gun sılık ıkıncı cızgi aksam 8 den once bı daha yapcam. Kız acaba dıyorum ben gec catlıyor flanmıydım da gunu tutturamadım. Bu testlerle anlıcaz galıba. İnsallah bu ay yuzumuz guler canım. Proseed diye bı sey varmıs olmadı ondan denıcem onumuzdekı ay.Merhaba kızlar..
Listeeeee süper :))) kasımda daha da artacak.@pnr59 ....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi .........................hamiş
@pertavli ....................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
@gecee ........................................hamiş
@miante ......................................hamiş
@PaytiPo .....................................hamiş
@Nonukk ....................................hamiş
@nazclp .......................................hamiş
@Fatma3307 ...............................hamiş
@billythekids ...............................hamiş
@umteka .....................................hamiş
@yesilce .......................................hamiş
@Alenay .........................................?beklemede------------------------------- inofolic+soğan kürü
@kumral55 .....................................?beklemede
@eslem22 ............................?
@ozlem_2015 ......................?
@gulsheen ............................?
@sekerhamurum ...................?
@denizz87 .............................?
@luckyone11 ..........................?
@no_anest .............................?
@denizyildizi2 .......................?
@semus06 ............................?
@cemrecinar ........................?
@esmera52 ............................28 Ekim
@bsra2445 .............................29 Ekim
@ebrar09 ...............................29 Ekim
@oykucu .................................29 Ekim
@Ceycey61 ..............................29 Ekim
@aleysa ....................................30 Ekim
@berna yilmaz .........................31 Ekim
@kuskan .................................2 Kasım
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@persa33 ................................6 Kasım--------------------------ovulasyon testi+inofolic
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
O origamigirl ...........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@amanda29 ............................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid ........................14 Kasım
@kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@istanbulmavisi3434 ...............17 Kasım
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
@luckyone11 .............................21 Kasım
@kecozz ....................................21 Kasım
C cumba ....................................23 Kasım
B Baharrrrr2014 .......................23 Kasım
azure34 ..................................26 Kasım
@tpm ......................................... ? Kasım
@schatzsalamon .........................? Kasım
İnşallah hep beraber canım. Bak sen hamileyim de bn seni listenin en başına yazmaz mıyım:))
Ve sen cok tatlısın !!! Katılıyorum bır sorun olmaması daha yıpratıcı... Bu gunler de gececek ama bakalım nasıl .Kızlar bişey söylemek istiyorum size. Bazen bakıyorum kendınde veya esınde sorun cıkan arkadaslar cok yıpratıyorlar kendılerını. Çok haklısınız aslında kimse bir sorunu olsun istemez. Ama bir de şu yönden düşünün. Doktor sizin bir sorununuz olduğunu keşfettiğinde ona yönelik tedavi uyguluyor ve Allahın izniyle halloluyor. Hiçbir sorunun yok demek başta kafayı rhatlatıyor fakat bakıyorsunuz ki yine olmuyor. Ee madem sorun yok neden olmuyor sorusu emin olun bir sorun olmasından daha yıpratıcı. Lütfn kendinizi boş yere yıpratmayın tedavinize odaklanın. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?