Umudumuz 2014 Ekim =)

sinirlenecek birşey yok.ben fikrimi ve düşüncemi söyledim..Benim bunları yaşamayacağımında garantisi yok..UMARIM diye biten bir cümleyi saptırmanın mantığı yok

ve de şunu da belirtmeliyim ki benim ailemde sizin yıpratıcı dediğiniz sürecin 100 katı zor süreç yaşanmıştır.

aynen siz bizim gibi yaşamadan hamile kalırsınız.bende ilkevlendiğim zaman ben çabuk hamile kalırım diye herkese söylüyordum.ama öyle olmuyormuş işte herşeyi yaşadıkça öğrendik ve bu forum da ben bazen teselli bazen hüzün buluyorum.

sinirlenecek birşey yok.ben fikrimi ve düşüncemi söyledim..Benim bunları yaşamayacağımında garantisi yok..UMARIM diye biten bir cümleyi saptırmanın mantığı yok

Canım umarım hiç bir stres yaşamadan bebeğini kucağına alırsın. Seninde dediğin gibi hiç bir şeyin garantisi yok. Belki bir kısmımız aşılama belki tüp bebeke kadar gidicez. Hepimiz için her şeyin hayırlısı.

Ben ilk bebek yapma kararı aldığımda bir kadınının günün her saatinde hamile kalabileceğini düşünüyordum

Hatta hamile kalmak için illa içeri boşalmak ta gerekmiyor. Cinsel organa sperm değdi mi tamam bitti kesin hamilesin
Şuan pek takmıyorum açıkcası. Her şeyi oluruna bıraktım. Önemli olan benim ruh ve fiziksel sağlığım. Zaten kafaya taktıkça süreç daha da zorlaşıyor

Kızlar bende ki son durumdan bahsedeyim. Şimdi doktordan geldim. Ovitrella çatlatma iğnesi verdi vuruldum hemen. yarın akşamdan başlayarak 3 gün ilişki dedi. Tedaviye başladım başlayalı ilk defa bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım sonuç ne olacak.

Haklısın sen iyi hissedersen herşey iyi olur

Hadi hayırlısı olsun canım, bu haftaki çalışmalarının mutluluğunu aysonu birlikte kutlarız inşallah...

Hadi hayırlısı olsun canım, bu haftaki çalışmalarının mutluluğunu aysonu birlikte kutlarız inşallah...

Sağolasın canım. Bu ay çok ilaç verdi bu doktor bana. Çantamın içi ilaç dolu. Senin de tüp bebek olsun da ayrıntılarını bizimle paylaş. Ayyy gelsin bebekler şişsin göbekler

hadi bir bebiş pırtlat bu ay
ben 2 kez pregnyl kullanmıştım ama bu sefer ovitrelle yazdı. ne farkı var dedım. ovıtrelle daha ıyı dedı.
bır de raporla alınıyormuş. bana rapor çıkardı puregon300 iğneyle ovitrelle e 80 tl verdim. normalde sadece ovitrelle o fiyatta sanırım.bu arada kaç yumurtan vardı ve boyutları neydi öğrenebildin mi

Amanda bu ay korunacam demiştin. Korunmayacaksındır inşallah. Ne olur ne olmaz. Korunma ama zevkine seviş

Kızım benim ki de laf olsun işte... Ben kızımdan beri doğru dürüst korunmuyorum ki zaten...
Aslında bu ay bebek olayına ara vereceğim demek istemiştim... Kim bilir Rabbim nasip ederse olur mu olur hani :)

aynen bende ilk geceden hamile kalırım die söyleniyordum hep.sonra aylar geldi geçti tık yok meğer eşiminde bir sorunu olaçağını hiç bilemiştirk.

Valla pırtlatıcam artık bir iki kaç tutarsa hahaha Ovitrella daha iyiyse niye en baştan beri onu yazmamış ki doktorun. Ben ovitrellayı 68,5 liraya aldım canım. Kolumdan vurdu ve hiç hissetmedim bile. Doktor durumun şuan çok iyi dedi ama yumurta hakkında konuşmayı pek sevmiyor. soru sorduğum zaman, boş ver sen bunları düşünme kafana takma bana bırak diyor. Ben de susuyorum mecburen. Çok tecrübeli bir doktor ama konuşkan değil öyle. Çok resmi ve ciddi

Benim kasik ağrilarim basladi yine yani kirmizilar gelebilir. Beklemedeyim İnşallah gelmez.

ben ine bu topiğe döndüm. Bir konuda yorumlarınızı rica ediyorum. Birkaç yere yazdım ama sadece sağolsun 1 arkadaş cevap yazmış. Belki aranıza ekim ayında hamile kalanlarda aynı deneyim vardır. Adetim 28 günde bir. BU ay ki bat 21 Kasım. Ovulasyon testi ve doktor kontrolünde Salı günü yani adetimin 12. günü yumurtanın çatladığını gördük. O gün ve iki gün öncesi çalışmalar oldu. yumurta çatladıktan 5 gün sonra aynı regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüs hasaiyeti başladı ki bu normalde adetten 5 gün önce olur bende. Sırf merakten yanı ovulasyondan 1 hafta sonra bugün yine ovulasyon testi yaptım ve T ile C çizgisi aynı koyulukta. ya ben bu ay çok erken regl olucam ya hamileyim ya da hormonlar sapıttı. hiç böyle bir urum yaşayan var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Selam arkadaşım,

Nasılsın neler yapıyorsun ? uzun zamandır yazışmadık. merak ettim seni.

klomene devam mı ? endometriumu kalınlaştırabildin mi ?

:)

Selam kızlar doktor bana adet söktürücü verdi ismi primolut-n 3 gündür kullanıyorum hala adet olmadım bu ilaç hakkında bilgisi olan varmı daha ne kadar kullanmam gerek adet olmam için 15 gün oldu bugün şiştim patliycam artık acayip sinir yapıyo bide.

Pregnyl yazan başka doktordu. Bu doktora gittiğim ilk ay yumurta kendiliğinden çatlamıştı, sonraki ayda elimde pregnyl var demiştim onu yaptır demişti. Ben de bu ay sormıcam kaç yumurta var kaç mm falan kendi söylemezse öğrenmek için uğraşmicam. Sonra başlıyorum google yazıp aynı durumda olanları araştırmaya. Aman ya zaten koyverdim olmazsa da olmasın mutlu bir yuvam var eşimle keyfime bakıyorum artık. Sırf millet ne der diye, aman biri sorar yine üzülürüm diye biran önce olsa da kurtulsam diyordum ama artık hayırlı zamanda diliyorum bebeği. Olmazsa da sabredip beklerim. Yedik bitirdik kendimizi, adamlarıda damızlık ettik valla:)))))

kızlar kafayı yiycem artık adetim 12 gün gecikti, dün sabah peçeteye kan gelince ohhhh adet oluyorum sonunda dedim ama çamaşırıma dünden beri 1 damla kan bulaşmadı, arada lavaboda peçeteye geliyor o kadar. az önce test yaptım o da negatif. ne şimdi bu anlam veremiyorum bebiş yok, adet desen adete benzemiyor offfff

Selam arkadaşım,

Nasılsın neler yapıyorsun ? uzun zamandır yazışmadık. merak ettim seni.

klomene devam mı ? endometriumu kalınlaştırabildin mi ?

:)

Selam canım. Ben de seni merak ediyordum. Uzun zamandır gözükmüyordun. Evet canım klomene devam. Aynı zamanda progestan kullanıyorum rahim duvarı kalınlaşsın diye. Birde polikistik over hastalarının kullandığı bir ilaç var glifor diye onu kullanıyorum. Yani senin anlayacağın midem ilaç deposuna döndü :) Sen neler yaptın. Uzun süre ortalıklardan kaybolunca herhalde hamile kaldı foruma girmeyi bıraktı dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…