- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Kimse bu kadar şeyi bilmek istemezdi, buradaki herkes bu kadar şeyi öğrenmeye gerek kalmadan, bu kadar tedavilerle uğraşmadan, beklemeden, yıpranmadan ve yıpratılmadan hamile olmayı çok isterdi emin olabilirsin. Bunları bilip öğrenmek ve yaşamak bizim tercihimiz değildi. Kimse kist,myomla uğraşmak istemezdi. Kimse bir yavrusu olsun diye günlerce ovulasyon testiyle uğraşmak istemezdi. Birşeyler yazarken insanların yaralarına tuz basma lütfen. Evet umarım sen bunları yaşamadan hamile olursun. Bu yıpratıcı süreçleri yaşayan bilir!
sinirlenecek birşey yok.ben fikrimi ve düşüncemi söyledim..Benim bunları yaşamayacağımında garantisi yok..UMARIM diye biten bir cümleyi saptırmanın mantığı yok
Haklısın sen iyi hissedersen herşey iyi olurCanım umarım hiç bir stres yaşamadan bebeğini kucağına alırsın. Seninde dediğin gibi hiç bir şeyin garantisi yok. Belki bir kısmımız aşılama belki tüp bebeke kadar gidicez. Hepimiz için her şeyin hayırlısı.
Ben ilk bebek yapma kararı aldığımda bir kadınının günün her saatinde hamile kalabileceğini düşünüyordum
Hatta hamile kalmak için illa içeri boşalmak ta gerekmiyor. Cinsel organa sperm değdi mi tamam bitti kesin hamilesin
Şuan pek takmıyorum açıkcası. Her şeyi oluruna bıraktım. Önemli olan benim ruh ve fiziksel sağlığım. Zaten kafaya taktıkça süreç daha da zorlaşıyor
Kızlar bende ki son durumdan bahsedeyim. Şimdi doktordan geldim. Ovitrella çatlatma iğnesi verdi vuruldum hemen. yarın akşamdan başlayarak 3 gün ilişki dedi. Tedaviye başladım başlayalı ilk defa bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım sonuç ne olacak.
Hadi hayırlısı olsun canım, bu haftaki çalışmalarının mutluluğunu aysonu birlikte kutlarız inşallah...
hadi bir bebiş pırtlat bu ayKızlar bende ki son durumdan bahsedeyim. Şimdi doktordan geldim. Ovitrella çatlatma iğnesi verdi vuruldum hemen. yarın akşamdan başlayarak 3 gün ilişki dedi. Tedaviye başladım başlayalı ilk defa bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım sonuç ne olacak.
Amanda bu ay korunacam demiştin. Korunmayacaksındır inşallah. Ne olur ne olmaz. Korunma ama zevkine sevişHadi hayırlısı olsun canım, bu haftaki çalışmalarının mutluluğunu aysonu birlikte kutlarız inşallah...
Amanda bu ay korunacam demiştin. Korunmayacaksındır inşallah. Ne olur ne olmaz. Korunma ama zevkine seviş
aynen bende ilk geceden hamile kalırım die söyleniyordum hep.sonra aylar geldi geçti tık yok meğer eşiminde bir sorunu olaçağını hiç bilemiştirk.Canım umarım hiç bir stres yaşamadan bebeğini kucağına alırsın. Seninde dediğin gibi hiç bir şeyin garantisi yok. Belki bir kısmımız aşılama belki tüp bebeke kadar gidicez. Hepimiz için her şeyin hayırlısı.
Ben ilk bebek yapma kararı aldığımda bir kadınının günün her saatinde hamile kalabileceğini düşünüyordum
Hatta hamile kalmak için illa içeri boşalmak ta gerekmiyor. Cinsel organa sperm değdi mi tamam bitti kesin hamilesin
Şuan pek takmıyorum açıkcası. Her şeyi oluruna bıraktım. Önemli olan benim ruh ve fiziksel sağlığım. Zaten kafaya taktıkça süreç daha da zorlaşıyor
hadi bir bebiş pırtlat bu ay
ben 2 kez pregnyl kullanmıştım ama bu sefer ovitrelle yazdı. ne farkı var dedım. ovıtrelle daha ıyı dedı.
bır de raporla alınıyormuş. bana rapor çıkardı puregon300 iğneyle ovitrelle e 80 tl verdim. normalde sadece ovitrelle o fiyatta sanırım.bu arada kaç yumurtan vardı ve boyutları neydi öğrenebildin mi
Valla pırtlatıcam artık bir iki kaç tutarsa hahahaOvitrella daha iyiyse niye en baştan beri onu yazmamış ki doktorun. Ben ovitrellayı 68,5 liraya aldım canım. Kolumdan vurdu ve hiç hissetmedim bile. Doktor durumun şuan çok iyi dedi ama yumurta hakkında konuşmayı pek sevmiyor. soru sorduğum zaman, boş ver sen bunları düşünme kafana takma bana bırak diyor. Ben de susuyorum mecburen. Çok tecrübeli bir doktor ama konuşkan değil öyle. Çok resmi ve ciddi
Pregnyl yazan başka doktordu. Bu doktora gittiğim ilk ay yumurta kendiliğinden çatlamıştı, sonraki ayda elimde pregnyl var demiştim onu yaptır demişti. Ben de bu ay sormıcam kaç yumurta var kaç mm falan kendi söylemezse öğrenmek için uğraşmicam. Sonra başlıyorum google yazıp aynı durumda olanları araştırmaya. Aman ya zaten koyverdim olmazsa da olmasın mutlu bir yuvam var eşimle keyfime bakıyorum artık. Sırf millet ne der diye, aman biri sorar yine üzülürüm diye biran önce olsa da kurtulsam diyordum ama artık hayırlı zamanda diliyorum bebeği. Olmazsa da sabredip beklerim. Yedik bitirdik kendimizi, adamlarıda damızlık ettik valla:)))))Valla pırtlatıcam artık bir iki kaç tutarsa hahahaOvitrella daha iyiyse niye en baştan beri onu yazmamış ki doktorun. Ben ovitrellayı 68,5 liraya aldım canım. Kolumdan vurdu ve hiç hissetmedim bile. Doktor durumun şuan çok iyi dedi ama yumurta hakkında konuşmayı pek sevmiyor. soru sorduğum zaman, boş ver sen bunları düşünme kafana takma bana bırak diyor. Ben de susuyorum mecburen. Çok tecrübeli bir doktor ama konuşkan değil öyle. Çok resmi ve ciddi
Selam arkadaşım,
Nasılsın neler yapıyorsun ? uzun zamandır yazışmadık. merak ettim seni.
klomene devam mı ? endometriumu kalınlaştırabildin mi ?
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?