Umudumuz 2014 Ekim =)

Canım resmen benim ruh halimi anlatmışsın. Ben de ilk zamanlar çok stres yapıyordum. Her şeyi araştırıyordum. Şimdi ara sıra girip foruma birkaç birşey yazıyorum maksat muhabbet olsun. Dediğin gibi halimize çok şükür. Boy boy çocuklarımız olup da kocamızla mutsuz olsak daha kötü bir durum olurdu. En kötü ihtimal alırım bir tane kimsesiz çocuk gül gibi bakar büyütürüm. Hatta çocuğum olsa bile 2. çocuğumu esirgeme kurumundan almayı düşünüyorum.

Bize de çok soran oluyor ama ben takmıyorum. Çocuk istemiyoruz diyorum geçiştiriyorum. Tüp bebek yaptıran bir arkadaşım vardı demiştim ya onun dün adet olma tarihiydi ve normal zamanda adetini olmuş yani bebek tutmamış. 7 milyar para verdi ki maddi durumu çok iyi olan biri de değil. Ben kıza gidip hiç bir şey sormadım. Raporluydu bugün iş başı yaptı ama bebek konusunu bile açmadım. Çünkü biliyorum ki bebeği tutmadı ve çok üzgün tekrar konuyu açmanın bir anlamı yok.

Ah şu adet olamamak yok muuuu. Ben tam 50 gün adet olmadım ve hamile değildim. En sonunda söktürücüyle adet oldum da kurtuldum belirsizlikten :S

bende uğraşıyorum işte.
bu ay ilk defa femara kullandım. Şu an bekleme sürecindeyim. 1 yumurtam oluştu. ilk defa soldan. hep sağdan
gelişiyordu. sağdakiler bittimi ne !
Adete son 6 gün.
banada estrofem verdi doktor. Uzun zamandır ilk defa 7 mm oldu endometrium.
İlaç deme bana valla usandım.
Hergün
1- aspirin
2- tebokan
3- estrofem
4- e vitamini
5- c vitamini
6- omega 3

1 yıl oldu iç iç iç bıktım bende

Aynı fikirdeyim senle.
arkadaşına da çok üzüldüm, Allah sabır versin ona. Maddi manevi yıkım olmuş. Allah yerini doldursun en kısa zamanda

Ah şu adet olamamak yok muuuu. Ben tam 50 gün adet olmadım ve hamile değildim. En sonunda söktürücüyle adet oldum da kurtuldum belirsizlikten :S
herşey doğal olsun müdahale etmeyim hadi bugün olurum hadi yarın olurum derken 12 gün geçti adet olmam gereken tarihten ama yok. dün de azcık kan gelince içim kıpır kıpır etti acaba yerleşme kanaması denilen şeyi mi yaşıyorum acaba diye ama öyle olsa bugünkü test çift çizgi çıkardı herhalde

Evet canım çift çizgi çıkardı muhtemelen

canım benim en iyisi ümitlenmeyi bırak, psikolojını bir sonraki ay için hazırla yıpratma kendini

canım benim en iyisi ümitlenmeyi bırak, psikolojını bir sonraki ay için hazırla yıpratma kendini
adet olmadan nasıl bir sonraki aya hazırlayabilirim ki kendimi, hayırlısıyla bi adet olsaydım rahatlayacaktım

Ooo ilaç listesi kabarıkmış senin de canım. Hamile kalırsak ortaklaşa eczane mi açsak napsak

Nede olsa bütün ilaçları ezberledik artık

merhaba hanımlar..
kasımda aşk başkadır sloganı inşallah olur ki bizim eşimle tanışalı 3 yıl oluyor.. o güne kadar inşallah güzel haber veririm eşime..
daha batıma var ama kasıklarım çok ağrıyor yumurtlama dönemindeyim şuan o yüzden mi acaba kızlar..

Selam canım. Ben o ilacı yazın tatile falan giderken havuza denize girmek için adetim geciksin diye kullanıyordum. Bir yanlışlık olmasın

Arkadaşın dediği gibi bende yazın denize gideceğimiz zaman adeti erteletmek amaçlı kullanıyorum bu ilacı..
doktoruna yine danış istersen canım..

Kızlar bu gece benim yumuşların çatlama gecesi. anlarsınız ya

persa33 senin tarif ettiğin pozisyonu deneyeceğim bu gece

Tek sorunum benim yumurta çatlarken hiç öyle akıntı falan olmuyor. Hatta bende hiçbir zaman akıntı olmuyor. Öyle kupkuru geziyorum. O yüzden ilişkide de çok zorlanıyorum. Doktor kayganlaştırıcı kullanma dediği için kullanmıyoruz. Kuru kuru zor oluyor. Böyle giderse tahriş olacak

Hadi bakalım o zaman gazan mübarek olsun... Tüm pozisyonlar sizin olsun...

kolay gelsin arkadaşım, çatlamadık yumurtan kalmasın inşaaalllaaaahhhh

kızlar kızlaarrrrr hayranım size, hepimize
ne olursa olsun enerjimizi sevincimizi ve en önemlisi umudumuz kaybetmeyelim. Herşey Allahtan...

Ne kadar güçlü kadınlarız ki, bi kadının hayatta en önemli şeyi doğurganlığı olarak görülmesine rağmen hem doğurganlığımızı düzene sokmakla, hem laf edenlere karşı direnerek, hem de hayatımızın doğal akışını işimizi gücümüzü bozmayarak yaşamaya devam ediyoruz...
eşimin spermiyogranımda sıfır çıktığında hüsrana uğradım, günlerce ağladım.
işimden soğudum ki bankacı olduğum için yoğun tempoyla çalışmam gerekiyo, evimden soğudum, 1 hafta ne yemek ne temizlik...
sonra durdum düşündüm, ben ne yapıyorum???
hayata küserek, küstüğüm hayata bir canlı getiremem ki!!!

yazılan kaderi de değiştiremem, bana düşen elimden geleni yapmak ve gerisini Allaha bırakmak...

Elimden gelene de başladık zaten. Tüp bebek merkezine başvurduk. tahliller tamam, gen testlerinin çıkmasını bekliyoruz.

Eşim aralık ayında mikro-tese ameliyatına girecek.
Sperm bulunursa ne ala, benim yumurtlama işlemim başlayacak sonrasında da biliyosunuz zaten.
ha sperm çıkmazsa o da Allahtan be
Napalım
Herşeyin hayırlısı dicez......

aynen öyle hepimizin tercümanı oldun.bende buay ilk aşılamamı yaptıracağım tutmassa şans diyip yeniden yola devam edeceğiz.ben herkese sağlıklı şanslı günler diliyorum sevgiyle kalın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…