Ay allahım yaa zaten geciktim neden geciktirici vermiş ki ben adet söktürücü sandım kullanmayım ozamanSelam canım. Ben o ilacı yazın tatile falan giderken havuza denize girmek için adetim geciksin diye kullanıyordum. Bir yanlışlık olmasın
Yanlışlıkla verdi herhalde bugün aktardan Civan percemi aldım adet söktürücüymus o ise yarar inş.Arkadaşın dediği gibi bende yazın denize gideceğimiz zaman adeti erteletmek amaçlı kullanıyorum bu ilacı..
doktoruna yine danış istersen canım..
Hadi belinize kuvvet:)) catlamayan yumurta koşmayan sperm kalmasın. Bu gece yumurtanla spermciklerin vuslati olsun:)) wuuuuuuuu :))))Kızlar bu gece benim yumuşların çatlama gecesi. anlarsınız ya
persa33 senin tarif ettiğin pozisyonu deneyeceğim bu gece
Tek sorunum benim yumurta çatlarken hiç öyle akıntı falan olmuyor. Hatta bende hiçbir zaman akıntı olmuyor. Öyle kupkuru geziyorum. O yüzden ilişkide de çok zorlanıyorum. Doktor kayganlaştırıcı kullanma dediği için kullanmıyoruz. Kuru kuru zor oluyor. Böyle giderse tahriş olacak
Kuzum benimmm inşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur. Çifter çifter gelir bebeklerin insallahhhhhhhh:)kızlar kızlaarrrrr hayranım size, hepimize
ne olursa olsun enerjimizi sevincimizi ve en önemlisi umudumuz kaybetmeyelim. Herşey Allahtan...
Ne kadar güçlü kadınlarız ki, bi kadının hayatta en önemli şeyi doğurganlığı olarak görülmesine rağmen hem doğurganlığımızı düzene sokmakla, hem laf edenlere karşı direnerek, hem de hayatımızın doğal akışını işimizi gücümüzü bozmayarak yaşamaya devam ediyoruz...
eşimin spermiyogranımda sıfır çıktığında hüsrana uğradım, günlerce ağladım.
işimden soğudum ki bankacı olduğum için yoğun tempoyla çalışmam gerekiyo, evimden soğudum, 1 hafta ne yemek ne temizlik...
sonra durdum düşündüm, ben ne yapıyorum???
hayata küserek, küstüğüm hayata bir canlı getiremem ki!!!
yazılan kaderi de değiştiremem, bana düşen elimden geleni yapmak ve gerisini Allaha bırakmak...
Elimden gelene de başladık zaten. Tüp bebek merkezine başvurduk. tahliller tamam, gen testlerinin çıkmasını bekliyoruz.
Eşim aralık ayında mikro-tese ameliyatına girecek.
Sperm bulunursa ne ala, benim yumurtlama işlemim başlayacak sonrasında da biliyosunuz zaten.
ha sperm çıkmazsa o da Allahtan be
Napalım
Herşeyin hayırlısı dicez......
bencede fiss yaaa yumurta catlamadigina emin oldugum zaman gelmedi adet bitiminde 3 gun felan gelmisti sonra dr gittigimde daha benm yumoslarin buyumesine vardi persembe catlama ignesi yaptirdim ondan sonra sumukcum gelmedi yumos catlamamismi oluyoAz önce lavaboya gittim, iç camasirimda sumuk gibi seffaf uzauan kopmayan bir akinti vardi. Bildigin ovulasyon akıntısı:) bugün adetin 6. Gunuydu ve adetim dun bitmisti. Burdan su sonucu cikarabiliriz bu akinti olayi da fıssss:))
:) devamlı akıntı olduğundan bende yine hepten fıs fıssss :)Az önce lavaboya gittim, iç camasirimda sumuk gibi seffaf uzauan kopmayan bir akinti vardi. Bildigin ovulasyon akıntısı:) bugün adetin 6. Gunuydu ve adetim dun bitmisti. Burdan su sonucu cikarabiliriz bu akinti olayi da fıssss:))
Az önce lavaboya gittim, iç camasirimda sumuk gibi seffaf uzauan kopmayan bir akinti vardi. Bildigin ovulasyon akıntısı:) bugün adetin 6. Gunuydu ve adetim dun bitmisti. Burdan su sonucu cikarabiliriz bu akinti olayi da fıssss:))
kızlar kızlaarrrrr hayranım size, hepimize
ne olursa olsun enerjimizi sevincimizi ve en önemlisi umudumuz kaybetmeyelim. Herşey Allahtan...
Ne kadar güçlü kadınlarız ki, bi kadının hayatta en önemli şeyi doğurganlığı olarak görülmesine rağmen hem doğurganlığımızı düzene sokmakla, hem laf edenlere karşı direnerek, hem de hayatımızın doğal akışını işimizi gücümüzü bozmayarak yaşamaya devam ediyoruz...
eşimin spermiyogranımda sıfır çıktığında hüsrana uğradım, günlerce ağladım.
işimden soğudum ki bankacı olduğum için yoğun tempoyla çalışmam gerekiyo, evimden soğudum, 1 hafta ne yemek ne temizlik...
sonra durdum düşündüm, ben ne yapıyorum???
hayata küserek, küstüğüm hayata bir canlı getiremem ki!!!
yazılan kaderi de değiştiremem, bana düşen elimden geleni yapmak ve gerisini Allaha bırakmak...
Elimden gelene de başladık zaten. Tüp bebek merkezine başvurduk. tahliller tamam, gen testlerinin çıkmasını bekliyoruz.
Eşim aralık ayında mikro-tese ameliyatına girecek.
Sperm bulunursa ne ala, benim yumurtlama işlemim başlayacak sonrasında da biliyosunuz zaten.
ha sperm çıkmazsa o da Allahtan be
Napalım
Herşeyin hayırlısı dicez......
kızlar bence şu akıntıyı hiç dikkate almayın. benim zırttırı pırttırı akıntım oluyo, tavuk gibi hissettim şu an kendimi :) habire yumurtluyor muyum o zaman ben :)Canım şu akıntı denilen şey bende hiç olmuyor. Niye acaba. Her yumurtası çatlayan kişide illa olaması gerekiyor mu. eğer öyleyse benim yumurtalar bu ay çatlamadı
Uf ben bu ay çatlıycam ya adetim gelsin ya da bebiş. Yumurtlamadan 5 gün sonra başlayan kasık ağrısı aynı regl lacakmışım gibi. Göğüslerde giderek büyüme ve hasasiyet. Bugün sağ kasığımda çekme var. Balon gibi oldum. Bat 21 Kasım ama yani ben hamileyim ya da bu ay erken adet olucam. Bir de bugün fark ettim göğüs uçlarım çok koyulaşmış
Hatırlar mısın bilmiyorum ben klomeni ilk kullandigimda yumurtam catlamamisti vr kist olmuştu. Fakat catlatma ignesinin ertesi günü gelmişti yumurta akı gibi akıntı. Çatlama belirtisi degil bence ve bircok kişide olmuyorCanım şu akıntı denilen şey bende hiç olmuyor. Niye acaba. Her yumurtası çatlayan kişide illa olaması gerekiyor mu. eğer öyleyse benim yumurtalar bu ay çatlamadı
Canım sen çatlatma iğnesi vurulduğun halde mi çatlamadı. Bende de bir kere kist olmuştu ama çatlatma iğnesi vurulmamıştım o ay. Bu ayda çatlamaz kist olursa uğraş dur artık. Ben iğne vuruldum diye içim rahattı.Hatırlar mısın bilmiyorum ben klomeni ilk kullandigimda yumurtam catlamamisti vr kist olmuştu. Fakat catlatma ignesinin ertesi günü gelmişti yumurta akı gibi akıntı. Çatlama belirtisi degil bence ve bircok kişide olmuyor
kızlarrr akıntı konusuna başka bir boyut getirmek istiyorum
ne kadar çok üşütme o kadar çok akıntıııııııııııııııı
yatak odasına goturmeye ne gerek var mutfak oturma odası salon nerede olursaa hiç farketmez:))) yeterki küçük havlum ve peçete olsun:)))))))))Valla çorapla yatan biri olarak ben pek üşütme gibi şeyler yaşamıyorum. Canım çok kıymetlidir.
Belkide o yüzden hiç akıntım olmuyor.
Bu arada benim koca yine maç izliyor yaa. Dikkatini dağıtıp yatak odasına götüreyim şunu. Çooook işimiz var çoookkk
İyi akşamlar herkeslere
benim iğneye rağmen çatlamamıştı.. akıntıya hıc takılma ve dusunme bence.. benım gecen ay 5 kere o akıntıdan geldı bı boka yaramadı:)))Canım sen çatlatma iğnesi vurulduğun halde mi çatlamadı. Bende de bir kere kist olmuştu ama çatlatma iğnesi vurulmamıştım o ay. Bu ayda çatlamaz kist olursa uğraş dur artık. Ben iğne vuruldum diye içim rahattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?