canımcım ben o kadar kalın gıyınıyorumkı ustumu cıkarsam makına doluyor. ayrıca mersın sıcak memleket ona ragmen bu haldeyım yun yorgan corapla yatarım:)) sıcagı cok severım kaynar suyla yıkanırım:):) benımkı cok sulanıyor ya:)))kızlarrr akıntı konusuna başka bir boyut getirmek istiyorum
ne kadar çok üşütme o kadar çok akıntıııııııııııııııı
hıc umutlenme canım hamıle degılsın. hamıle olsan bu kadar surede rakamlar ucardıKizlar yardm ltfn
31ekim <0.100 çkti
6kasim <0.100 cikti yine
12kasim 0.547 ckti hamile olblrmym kzlar ihtimalim varmi
çok uzun ama okumanızı tavsiye ederim. halımıze ne kadar şükretsek az. Azmin elinden hiçbirşey kurtulamıyor.
http://hassasanne.com/wp/2014/03/09...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/
Tüylerim ürperdi resmen okurken. Gücümüzün her zaman farkında olmalıyız. Hemen bıkıp pes etmeden savaşçı ve mücadeleci ruhumuzu ön plana çıkarmamız gerekiyor. Allah'ım herkese hayırlı yazılar yazsın, hayırlı evlatlar versin. Sağlığımız yerinde olduğu için şükretmeliyiz.çok uzun ama okumanızı tavsiye ederim. halımıze ne kadar şükretsek az. Azmin elinden hiçbirşey kurtulamıyor.
http://hassasanne.com/wp/2014/03/09...zun-uzucu-sasirtici-inanilmaz-ama-sonu-mutlu/
Canım ben ev telaşından giremedim siteye. bir de progesteron sonucum sınırda çıktı dr olumsuz konulşunca bu aydan ümidi kesmştim. ki öyle de olDU. BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM YARIN TEKRAR DOKTORA GİDECEĞİM. 1 kez daha klomen kullanıp eğer olmazsa 1 ay ara vermeyi düşünüyorum. rabbim nasip olacağı zamanı bilir elbet. bu ay yumurtam çatlamadı sanırım ondan tutmadı geç çatladı galiba 21. günde sancım vardı ilişki sıRASINDA DOKTOR ÇATLAMADIĞINDANDIR DEDİ. yarın kist varmı bakacak.inşallah bu ayda nasip olsun rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Semracim nerelerdesin gozlerim seni aradi merak ettim.bizde ev ariyoruz denk gelirse tasinacagiz hamile kalirsam nasil olacak bilmiyorum.gerci Allahin izniyle kalayimda Yüce Rabbim yardim eder
Yüce Rabbim hayirlisini versinCanım ben ev telaşından giremedim siteye. bir de progesteron sonucum sınırda çıktı dr olumsuz konulşunca bu aydan ümidi kesmştim. ki öyle de olDU. BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM YARIN TEKRAR DOKTORA GİDECEĞİM. 1 kez daha klomen kullanıp eğer olmazsa 1 ay ara vermeyi düşünüyorum. rabbim nasip olacağı zamanı bilir elbet. bu ay yumurtam çatlamadı sanırım ondan tutmadı geç çatladı galiba 21. günde sancım vardı ilişki sıRASINDA DOKTOR ÇATLAMADIĞINDANDIR DEDİ. yarın kist varmı bakacak.inşallah bu ayda nasip olsun rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
sen de üzülme olsun da taşınma işi olup gidiyor.yapcak bişey yok. ben de yeni taşındım 2 gündür yeni evdeyim.
Canim benim ikimizde bu ay ustuste calismalar yapmitik hatirliyonmu.ben bu ay bide sogan suyu ictim benim de 6 gundur lekem geliyor.11de olmam lazimdi iki gun oncesinden lekem gelmeye basladi.tam sokulmedim.hamilelikle alakali bir belurtim yok ama sadece arada belime agri giriyor.ne hissediyon sence hamilemiyiz30. Gunum 12 sınde olmam lazımdı test yaparsam uzulcem. Aksama olurum herhalde.
Lekeler beyaz mı ? Yoksa reglı gıbı mı? Hatırlıyorum tabii hatırlamaz mıyım. Valla canım benım hocbısey hıssetmıyorum ben. Test yapsam hayal kırıklıgı .... Bu gece olurum bence.Canim benim ikimizde bu ay ustuste calismalar yapmitik hatirliyonmu.ben bu ay bide sogan suyu ictim benim de 6 gundur lekem geliyor.11de olmam lazimdi iki gun oncesinden lekem gelmeye basladi.tam sokulmedim.hamilelikle alakali bir belurtim yok ama sadece arada belime agri giriyor.ne hissediyon sence hamilemiyiz
Insallah catlamıstır canım. Bence catlamıstırGünaydın kızlar. Bugün öğlen doktora gidicem. Yumurtalarım çatlamış mı diye bakacak. Umarım çatlamıştır
Kahverengi lekelenme.bende test yapmiyacam 1 yildir cok test yaptim daha adetim gelmeden yapiyordum dedim artik iyice gecmeden yapmiyacam.beyaz akintim lekem gelmeden once vardiLekeler beyaz mı ? Yoksa reglı gıbı mı? Hatırlıyorum tabii hatırlamaz mıyım. Valla canım benım hocbısey hıssetmıyorum ben. Test yapsam hayal kırıklıgı .... Bu gece olurum bence.
Insallah catlamıstır canım. Bence catlamıstır
bu harika bir haber hadi hayırlısı çalışmalara devam arkadaşım.
hadi bakalım,hayırlı haberlerini en kısa zamanda verirsin inşallaaaaahhhhDoğru tahmin canım :) yumurtalarım çatlamış ama onun dışında asıl beni mutlu eden başka bir gelişme oldu.
Doktor çok umutlu konuştu. Kaç aydır ilk defa böyle konuştuğuna şahit oldum.
Bu ay rahim kalınlığın çok güzel ve yumurtaların çok kaliteli. Bu ay için çok umutluyum. Hamile kalma olasılığın çok yüksek dedi.
Yani sevinçten havalara uçtum. Hamile kalmasam bile bu tamamen şans işi olacak çünkü bu ay hamile kalmamam için bir sebep yok. Her şey olması gerektiği gibi.
Emzik olayina bayildimÜreme ile ilgili çok güzel bir animasyon. Mutlaka izleyin kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?