Umudumuz 2014 Ekim =)

AYyy hala adet olamadım ilaca rağmen kafayı yiycem madem bebek yok neden gelmiyor kan tahlilinde erken çıkmadı diyecem ama ultrasonda bakıldı yok yani

blgsdr kist oluşmuş 1 ay tedaviye ara eğer geçmezse önümüzdeki ay kiste tedaviye başlıycak 4,5*5,5 cm olmuş ne yapmalıyım şimdi. soğan kürüne mi başlasam.

Bence hemen sogankurune basla canım. Benimm kistim öyle geçti
NASIL YAPTIN ?
1 ADET SOĞANI ÇERİNİ ÇÖPÜNÜ ALMADAN DÖRDE BÖKLÜP 2 SU BARDAĞI SUDA KAYNATIP ILIYINCA ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKTEN 15 DK. ÖNCE İÇECEK MİYİZ. BEN BÖYLE OKUDUM. SOĞANLAR SÜRMEMİŞ VE YEMEKLİK SOĞAN OLACAK OK Mİ? BEN AYRICA ANİON PEDE BAŞLADIM DÜN ONUN DA FAYDASI OLUYORMUŞ ARKADAŞIM SÖYLEDİ.

Evet canım o sekide yapıp içtim. Inşallah sen de faydasını görürsün

Merhaba kızlar. Bugün doktora gittim, cikarken moralim çok bozuktu. Biliyorsunuz 3kez klomen basarisizligindan sonra puregon igneye geçtik. En küçük dozla basladik. 37.5la.
1hafta oldu kullanali. Bugün yumurta ölçümü vardi yine yumurtam fazla büyümüş. Millet yumurtası buyumedigi için üzülüyor, ben ise çabuk büyüdüğü için üzülüyorum. Ne garip bir hayat ya rabbim. Kiminin sukrettigine kimi dert yanıyor. 22 mm olmuş yumurta. Doktor ilaci koklatsak ucuyor yumurta dedi.
E normal değilmi zaten ilacsiz buyuyen yumurta ilacı gorunce sapitiyor.
Benim başarısız tedavi sebebim bence drlarin düzgün takip etmemesi. Catlamis mi diye cagirmiyor bile.
Ve ben özel bir durumdayim. Sık sık çağırıp olcmesi gerekmez mi. Her defasinda a cok.buyumus demesi sinir ediyor artik. Bu ay da boşa gitti yani dedim,yo öyle düşünme dedi. Ovitrelle yaptim eve gelince kendi iğnemi kendim yaptım. Yarin bu yumurta catlayana kadar 24-25 mm olacak. Dolayisiyla bi boka yaramayacak. Bu ay da gitti. Adet olunca dr a gitmicem artık . Yada tip fakultesi infertilite ye gidecem. cok mutsuzum ya

Hayirlisi canim ya. Birde unv ye git bakalim. İnşallah herşey gönlünce olur

AYyy hala adet olamadım ilaca rağmen kafayı yiycem madem bebek yok neden gelmiyor kan tahlilinde erken çıkmadı diyecem ama ultrasonda bakıldı yok yani

Canım sen de polikistik over varmı. Daha öncede gecikmelerin oluyor muydu?

Canım çok geçmiş olsun. Bak benim ilaçsız yumurtam büyümüyor. Önce günde 2 klomenle başladık ve büyümemişti. Günde 3 klomen içince büyüdü. Eğer öyle de büyümese günde 4 klomenle büyütmeye çalışacaktı doktor ve bana dediği şey şuydu: En son çare olarak iğneyi kullanacağız dedi. Hapla büyümeyen yumurtada iğne tedavisine geçilir dedi.

Senin hap bile kullanmadan büyüyen yumurtan da neden iğneye geçildi canım ben bunu anlayamadım. Zaten bir problemin yok. En fazla günde bir klomen kullanarak 1 adet olan yumurta sayını 2 ye çıkartırsın. Döllenme şansın artsın diye. Sorunu olmayan kadınlarda genelde böyle yapıyorlar. ( Tüp bebek tedavisi hariç)

üzme canını aslında haklısın ama belkide böyle olması gecikmesi senin için hayırdır. sen hayra yor hayır olsun inşallah.benimde ilk ay17 mm olan yumurta diğer ayda 19,5 oldu ilk ay çatladı ama ikinci ay çatlamadı iğneyle şimdi kistim oldu ben sendende şaşkınım ne yapacağım bilmiyorum tüm hormonlar normal ama olmuyor

Ben de anlamıyorum ya.. ilk 2 ay 2 klomen kullanmıştım, fazla geldi diye son ay 1 tane kullandım yinede fazla büyüdü. klomenle buyuyor neden ıgneye gectık kı doktorun haklı. Ya neden olmuyor anlamıyorum, gayet normal şekilde büyüyor, çatlıyor, tüpler açık, spermler gayet iyi ama olmuyor işte.. bide neden 1 yumurtam vardı onu da anlamadım. birkaç tane olaydı bari.. tıp fakultesinde bir hoca var onu tavsiye ettiler bugün bir hemşire arkadaşa sordum. pazartesi hocayla görüşüp bana haber verecek. ya madem normal olarak olmuyor, en azından aşılamaya falan geçilirse tıp fakultesınde yaptırırım daha ıyı. belki bu surec tup bebege kadar gidecek bilemem. barı orda bedava yapılır:):)
3 yıllık evlıysen ve cocuk olmamıssa devlet karsılıyor dıye bılıyorum. ben 2 yıllık evlıyım ama kagıt uzerınde 4 yıl gorunuyor. (esım es durumundan gelebılsın dıye nıkah kıymıstık).

inşallah doğal yolla olur ona kadar kalmaz canım dua edeceğiz her şekilde bunu bize nasip edecek olan allah.

Canım bence de önce aşılama sonra da tüp bebek tedavisine başla. Hastanede kurul karar verecek ve rapor çıkacak. 4 yıllık evliyiz ve korunmuyoruz de. Zaten hiçbir problemin yok. O kadar boşu boşuna ilaca boğuluyorsun.
Senin de dediğin gibi. hiçbir problem olmaması daha acayip bir durum. Mesela benim hastalığım belli ve ona göre de tedavisini görüyorum ama senin durumun çok farklı. Hem tüp bebekle ikiz falan olur da bir daha çocukla falan uğraşmassın. İkisini birlikte büyütürsün. Bende bu yaza kadar tedaviye devam ve sonrasında 3 yılı beklemeden tüp bebek yaptırıcam. 1,5 yıldır evliyim.

Slm kizlar Nasılsıniz ? Benim bi sorum olacaktı lütfen bilgisi olanlar cvp verebilir mi? Yumurta aki gibi akıntı olduğu zaman yumurtalama olmuş mu oluyor yoksa sadece o gün yumurtlama olacağının belirtisi mi ? Bide yumurtlama olduktan sonra is işten geçmiş mi oluyor yoksa hala şansımız devam ediyor mu ??

akıntıyı gördüğünde yumurtan çatladı demektir, ama çatlaması için illaki akıntı olması gerekmiyor, akıntı olmadan da catlamıs olabılıyor. yumurta catladıgında 24-36 saat kadar canlı kalıyor. yanı yumurtlama olmadan 2 gün öncesi yumurtladıktan 2 gün sonrası cok önemli degerlendirmek gerek

Anladım cnm çok tsk ederim :)

Kızlar günaydın. Şimdi bişey dicem ama gülmece yok

2 gündür insanların kokusu beni acayip rahatsız etmeye başladı. Herkes bir tuhaf kokuyor sanki. Ablamda hamileyken böyle olmuştu. Yok yok ben yine sıyırdım galiba

İnşallah hamilesindir canım, psikolojık de olabilir, çok kaptırma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…