Umudumuz 2014 Ekim =)

Inşallah hamilesindir gecikme oldumu Ayy çok merak ettim.

Bana da eşim böğürtlen gibi kokuyor :) :)

kızlar şaka gibi ama mersinde infertilite üzerine doktor bulamıyorum. tıp fakultesınde tavsıye edılen doktorlar hep dıger alanlarda ıyılermıs. bır prof tavsıye ettıler o da baya paracıymıs ozel muayeneye gıdınce bakıyormus sadece. sadece muhittin telli diye bir dr var o da urfadan gelms tup bebekte uzmanmıs. cok sinir oluyorummmmmm

canım istanbula gelme şansınız yokmu?

canım istanbula gelme şansınız yokmu?
Keşke olsaydı cok isterdim. Ama bu bir.kere.git oldu bitti diyebileceğimiz bir süreç değil ne kadar sürer bilinmez. Asilama için bile suan dusunuyorum çünkü her ay 2000 borc ödüyoruz. Bide ustunr yol masrafı kalma falan altintan kalkamayiz.

anladım canım

Canım infertilite ne demek?

kızlar hani göğüslerimiz ağrıyınca hemen aklıma gebelik belirtisi gelir ya:)) bence hiç alakası yok yani en azından benim için alakası yok. çünkü adetim bittiğinden beri göğüslerim feci ağrıyor yatakta dönerken bile zorlanıyorum çok da şişler. daha yumurtam çatlamadan hatta hiç ilişkiye girmeden ağrımaya başladılar. Vücudum bana şu mesajı veriyor:' Kandırıyorum, hiçbir belirtiye inanma:)'

benimde ağrır ama her adet dönemimde dediğin gibi yataktan dönemeyecek kadar.şuan dad öle yani kırmılzar geleçek 23 kasım da yani aşılamaya yavaş yavaş yaklaşıyorum.

benimde ağrır ama her adet dönemimde dediğin gibi yataktan dönemeyecek kadar.şuan dad öle yani kırmılzar geleçek 23 kasım da yani aşılamaya yavaş yavaş yaklaşıyorum.
Baharcim inşallah ilk seferde tutar. Lutfen bu konuda ön ayak ol bize süreci, aşamaları, fiyatı falan bilgilendirirsin bizi:)

Benim bu ay ki belirtilerim;
Birkaç gün mide bulantım oldu( 4-5 aydır her ay tekrarlıyor), kasıkta ağrı ve batma var, göğüslerimde ağrı ve şişlik var(çok nadir yaşadığım bir durum), göbeğimin biraz altında batmalar var, hiç içmediğim kadar su içme ihtiyacı duyuyorum ve sık sık tuvalete çıkıyorum. Hani ağızda metal tadı hissedilir ya tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum ama düne kadar tuhaf bir tad vardı ağzımda. Bunların hepsi hamilelik belirtisi değil mi?
Bombayı patlatıyorum ben bu ay hiç ilişkiye girmedim. Her ay kendimi kandırmışım meğer. Şimdi reglimi bekliyorum, yine 2 gün önceden lekelenme ile mi başlayacak merak ediyorum.

Kızlar kırmızıların geldı de gıttı bıle. Sasırmadım! Bu arada bole hata olur mu ben 30 gınde bır oluyomusum! Su gecıkmeler varya meger gecıkme degılmıs. Vay anasına arkadas. 27 gunde bırdı ne zaman cocuk ıcın basladık calısnalara 30 gınde bır tabıı halıyle ben hıc ılıskıde 16. Gunlerı hıc gormedım hep 14 te bıraktım. Dicem o kı tekrar kacgunde bır oluyosunuz kontrol edın.

Canım neden ilişkiye girmedin. Bu belirtilerin çoğu psikolojikte olabiliyor. Bende de çok olur.

Ay inanır mısınız ilişkiye girmekten sıkılmaya başladım. Çocuk meselesinden önce ne kadar güzeldi. Isteyerek, zevkle yapardık. Şimdi 1-2 den sonra istemiyorum ve istemedigim için de canım açıyor. Cumartesi catlatma iğnesi yaptık. Ctesi pazar pazartesi ilişki oldu. Salı ara verdik. Bugün yine ilişki olması lazım. Gram istek yok. Olmayacagini biliyorum ya bosa kürek salladigimi düşünüyorum. Içimden bir ses ne.uğraşıyorsun, al çekirdeğini cipsini geç uzan film izle aksam diyor:)) dinleyeyim mi o sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…