Inşallah hamilesindir gecikme oldumu Ayy çok merak ettim.Kızlar günaydın. Şimdi bişey dicem ama gülmece yok
2 gündür insanların kokusu beni acayip rahatsız etmeye başladı. Herkes bir tuhaf kokuyor sanki. Ablamda hamileyken böyle olmuştu. Yok yok ben yine sıyırdım galiba
Yok canım gecikme olmadı. Hatta tahminen bu ayın sonu gibi adet olucam. persa33ünde dediği gibi psikolojik olabilir. Ya da kullandığım bir poşet ilacın yan etkileri.Inşallah hamilesindir gecikme oldumu Ayy çok merak ettim.
Kızlar günaydın. Şimdi bişey dicem ama gülmece yok
2 gündür insanların kokusu beni acayip rahatsız etmeye başladı. Herkes bir tuhaf kokuyor sanki. Ablamda hamileyken böyle olmuştu. Yok yok ben yine sıyırdım galiba
canım istanbula gelme şansınız yokmu?kızlar şaka gibi ama mersinde infertilite üzerine doktor bulamıyorum. tıp fakultesınde tavsıye edılen doktorlar hep dıger alanlarda ıyılermıs. bır prof tavsıye ettıler o da baya paracıymıs ozel muayeneye gıdınce bakıyormus sadece. sadece muhittin telli diye bir dr var o da urfadan gelms tup bebekte uzmanmıs. cok sinir oluyorummmmmm
Keşke olsaydı cok isterdim. Ama bu bir.kere.git oldu bitti diyebileceğimiz bir süreç değil ne kadar sürer bilinmez. Asilama için bile suan dusunuyorum çünkü her ay 2000 borc ödüyoruz. Bide ustunr yol masrafı kalma falan altintan kalkamayiz.canım istanbula gelme şansınız yokmu?
anladım canımKeşke olsaydı cok isterdim. Ama bu bir.kere.git oldu bitti diyebileceğimiz bir süreç değil ne kadar sürer bilinmez. Asilama için bile suan dusunuyorum çünkü her ay 2000 borc ödüyoruz. Bide ustunr yol masrafı kalma falan altintan kalkamayiz.
kızlar şaka gibi ama mersinde infertilite üzerine doktor bulamıyorum. tıp fakultesınde tavsıye edılen doktorlar hep dıger alanlarda ıyılermıs. bır prof tavsıye ettıler o da baya paracıymıs ozel muayeneye gıdınce bakıyormus sadece. sadece muhittin telli diye bir dr var o da urfadan gelms tup bebekte uzmanmıs. cok sinir oluyorummmmmm
ama koku cok onemli olabilirsin hamis :)Yok canım gecikme olmadı. Hatta tahminen bu ayın sonu gibi adet olucam. persa33ünde dediği gibi psikolojik olabilir. Ya da kullandığım bir poşet ilacın yan etkileri.
ama koku cok onemli olabilirsin hamis :)
kısırlık veya çocuğunun olmaması demek. ben sebepsiz infertilite oluyorum bu durumdaCanım infertilite ne demek?
hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruzAğzından bal damlıyor
benimde ağrır ama her adet dönemimde dediğin gibi yataktan dönemeyecek kadar.şuan dad öle yani kırmılzar geleçek 23 kasım da yani aşılamaya yavaş yavaş yaklaşıyorum.kızlar hani göğüslerimiz ağrıyınca hemen aklıma gebelik belirtisi gelir ya:)) bence hiç alakası yok yani en azından benim için alakası yok. çünkü adetim bittiğinden beri göğüslerim feci ağrıyor yatakta dönerken bile zorlanıyorum çok da şişler. daha yumurtam çatlamadan hatta hiç ilişkiye girmeden ağrımaya başladılar. Vücudum bana şu mesajı veriyor:' Kandırıyorum, hiçbir belirtiye inanma:)'
Baharcim inşallah ilk seferde tutar. Lutfen bu konuda ön ayak ol bize süreci, aşamaları, fiyatı falan bilgilendirirsin bizi:)benimde ağrır ama her adet dönemimde dediğin gibi yataktan dönemeyecek kadar.şuan dad öle yani kırmılzar geleçek 23 kasım da yani aşılamaya yavaş yavaş yaklaşıyorum.
tabiki herşeyi yazacağıma emin ol.Baharcim inşallah ilk seferde tutar. Lutfen bu konuda ön ayak ol bize süreci, aşamaları, fiyatı falan bilgilendirirsin bizi:)
Benim bu ay ki belirtilerim;
Birkaç gün mide bulantım oldu( 4-5 aydır her ay tekrarlıyor), kasıkta ağrı ve batma var, göğüslerimde ağrı ve şişlik var(çok nadir yaşadığım bir durum), göbeğimin biraz altında batmalar var, hiç içmediğim kadar su içme ihtiyacı duyuyorum ve sık sık tuvalete çıkıyorum. Hani ağızda metal tadı hissedilir ya tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum ama düne kadar tuhaf bir tad vardı ağzımda. Bunların hepsi hamilelik belirtisi değil mi?
Bombayı patlatıyorum ben bu ay hiç ilişkiye girmedim. Her ay kendimi kandırmışım meğer. Şimdi reglimi bekliyorum, yine 2 gün önceden lekelenme ile mi başlayacak merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?