Umudumuz 2014 Ekim =)

Ilginç bir.durum daha soylim. Ilaç kullanmadığım, catlatma iğnesi yapılmayan aylarda yumurtlama dönemim çok belirgin, akıntı zamanında geliyor. Ama iğne yapılınca yumurta catlamiyor mu acaba. Çünkü akıntı olmadı ki ben.de hep olur. Bide ilişkide kasiklarim ağrıyor. Adete yakın soğan kuru mu yapsam. Doktor çağırıp çatlayıp catlamadigina bakmiyor ya ben çatlıyorum haberi yok

Canım neden ilişkiye girmedin. Bu belirtilerin çoğu psikolojikte olabiliyor. Bende de çok olur.

Bir arkadaşımın tavsiyesiydi. 1 ay ilişkiye girmeyin sonraki ay kesin hamile kalırsın demişti. Spermler gaza mı geliyormuş neymiş. Bizde de bazı durumlar oldu (yakınlarımızın sağlık problemleri), fırsat bu fırsat dedim. Ben bebek olayını kafama fazla takmadığımı düşünüyordum ama öyle değilmiş. Bu ay ilişki olmadığı halde aynı belirtileri yaşadım. Benim korkum acaba hamile kalıyorum da tutunamıyor muydu. En azından bunu öğrenmiş oldum, içim rahatladı biraz. Önümüzdeki aya ya nasip diyorum.

kızlar adetime 8 gün var ve bir haftadır kasıklarımda ağrı var bazen mide bulantısı göğüslerim şişti dokunamıyorum bile.. yine psikolojik mi diye düşünmeye başladım.. bu ay da olmazsa ara vermeyi düşünüyorum bir kaç ay.. ilaçlar yüzünden kilo aldım kendimi sıkı bir diyete sokacağım.. sonrası Allah kerim.. gerçekten zor bir süreçmiş.. Allah herkesin yardımcısı olsun ve bol bebişler nasip etsin..

Çekirdek ve cipsten sonra bir de çikolata ye

çok haklısın valla kendiliğinden olmadıkça ev ödevi gibi geliyo ve ödevleri yapmayı hiç sevememişimdir
bende bu ay tedaviye başlayacağım bugün adet oldum cuma dr dayım

Canım benim de normalde her ay kasıklarım ağrırdı. Batmalar olurdu. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum ve tık yok.

Ben bu ay bariz bir şekilde yumurtamın çatladığını hissettim.. çatlatma iğnesinden sonraki gün.. yumurtam iğneden önce 20 mm bulmuştu.. hatta 5 yumurtam oluşmuştu.. bu yeterli olmuşmudur acaba topiğinize yeni katıldım.. ve bütün herkesin hikayesini okudum.. Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah..

kızlarr duanıza ihtiyacımm varrr bugün kan testi yaptırdım ve 5.3 çıktı çok sınırda dr lar cuma gününden önce bişi diyemeyiz dedi inşallah bebiğim bu kez sağlıklı bir şekilde gelirde kucağıma almak nasip olurrr dua edin bana lütfen

slm kızlar uzun zamandır girmiyordum nete.. benim ekimde boş geçti ve hatta kasımda bu ay farklı olarak ilaçlı rahim filmi çektirdim öyle bir acıda yaşamadım hayatımda doktor 3 dk sürdü dedi ama bana saatler gibi geldi. doktor tüplerin açıktı veya film sırasında da açılmış olabilir dedi. Benim canım çok yandı bu sebeple de tüpler kapalıydı filmle açıldı olarak düşünüyorum. normalde acı eşiğim yüksektir.omurilik kemiğim kırıldı onda bile çığlık çığlık bagırmamıştım bunda bagırdım ama neyseki geçti Allah dualarımızı kabul etsin her ay yaşadığım hayal kırıklıkları zaten yeterince zor üzerine birde böyle şeylerle uğraşmak çok şükürki tüpler açıkmış veya açıldı yani benim umudum artık aralık :)

Çok iyi anlıyorum seni aynen bizde öyleyiz. angarya bi iş gibi bi şey oldu sadece çocuga yönelik saatli programlı garip

al benden de aynısı canım. bat dündü ve bugün kırmızılar geldi 1 hafta önce kasıkta ağrım oldu yerleşme felandır diye ilişkiyi kestim. ama olmayan belirtilermiş yine. geçen ay bu yüzden tedaviyi bıraktım düşüncekçe parça parça yaşıyoruz hayatı

Herkese merhaba uzun zamandır girmiyordum buraya. Batım 24 ekimde ve Günü'nde adet olduktan sonra moralim bozuldu SANIRIM. Yeni batım 17 kasımdı ama hala olmadım. Ben de üçÜncü gün adet gelmeyince test yaptım. Böyle bişi çıktı kızlar nasıl yorumlarsınız? Hafif silik bi çizgi var ama bazen öyle çıkıp sonuç olumsuz olabiliyormuş.. Doğrumudurki? Internette hafif silik de çıksa pozitif diye yazıyor...

Günün geçmiş test doğrudur inşallah. Hayırlı olsun.

Veeeee nihayet adet oldum ilk defa bukadar sevindim24 günün ardından normaldir.onumuzdeki ayda çalışmalar iptal 3 ay bıraktım önce kilo vermeye karar verdim.bakalim artık hayırlısı

Veeeee nihayet adet oldum ilk defa bukadar sevindim24 günün ardından normaldir.onumuzdeki ayda çalışmalar iptal 3 ay bıraktım önce kilo vermeye karar verdim.bakalim artık hayırlısı
gözünaydın canım, sen diyetine devam ederken korunma yinede, oluruna bırak, belki bebişin sana sürpriz yapar belli mi olur

Tam 3 ay arka arkaya silik çizgi gördüğüm için nefret ettim ondan ama seninki pozitif tir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…