Canım neden ilişkiye girmedin. Bu belirtilerin çoğu psikolojikte olabiliyor. Bende de çok olur.
Ay inanır mısınız ilişkiye girmekten sıkılmaya başladım. Çocuk meselesinden önce ne kadar güzeldi. Isteyerek, zevkle yapardık. Şimdi 1-2 den sonra istemiyorum ve istemedigim için de canım açıyor. Cumartesi catlatma iğnesi yaptık. Ctesi pazar pazartesi ilişki oldu. Salı ara verdik. Bugün yine ilişki olması lazım. Gram istek yok. Olmayacagini biliyorum ya bosa kürek salladigimi düşünüyorum. Içimden bir ses ne.uğraşıyorsun, al çekirdeğini cipsini geç uzan film izle aksam diyor:)) dinleyeyim mi o sesi
çok haklısın valla kendiliğinden olmadıkça ev ödevi gibi geliyo ve ödevleri yapmayı hiç sevememişimdirAy inanır mısınız ilişkiye girmekten sıkılmaya başladım. Çocuk meselesinden önce ne kadar güzeldi. Isteyerek, zevkle yapardık. Şimdi 1-2 den sonra istemiyorum ve istemedigim için de canım açıyor. Cumartesi catlatma iğnesi yaptık. Ctesi pazar pazartesi ilişki oldu. Salı ara verdik. Bugün yine ilişki olması lazım. Gram istek yok. Olmayacagini biliyorum ya bosa kürek salladigimi düşünüyorum. Içimden bir ses ne.uğraşıyorsun, al çekirdeğini cipsini geç uzan film izle aksam diyor:)) dinleyeyim mi o sesi
Ilginç bir.durum daha soylim. Ilaç kullanmadığım, catlatma iğnesi yapılmayan aylarda yumurtlama dönemim çok belirgin, akıntı zamanında geliyor. Ama iğne yapılınca yumurta catlamiyor mu acaba. Çünkü akıntı olmadı ki ben.de hep olur. Bide ilişkide kasiklarim ağrıyor. Adete yakın soğan kuru mu yapsam. Doktor çağırıp çatlayıp catlamadigina bakmiyor ya ben çatlıyorum haberi yok
Çok iyi anlıyorum seni aynen bizde öyleyiz. angarya bi iş gibi bi şey oldu sadece çocuga yönelik saatli programlı garipAy inanır mısınız ilişkiye girmekten sıkılmaya başladım. Çocuk meselesinden önce ne kadar güzeldi. Isteyerek, zevkle yapardık. Şimdi 1-2 den sonra istemiyorum ve istemedigim için de canım açıyor. Cumartesi catlatma iğnesi yaptık. Ctesi pazar pazartesi ilişki oldu. Salı ara verdik. Bugün yine ilişki olması lazım. Gram istek yok. Olmayacagini biliyorum ya bosa kürek salladigimi düşünüyorum. Içimden bir ses ne.uğraşıyorsun, al çekirdeğini cipsini geç uzan film izle aksam diyor:)) dinleyeyim mi o sesi
Ay inanır mısınız ilişkiye girmekten sıkılmaya başladım. Çocuk meselesinden önce ne kadar güzeldi. Isteyerek, zevkle yapardık. Şimdi 1-2 den sonra istemiyorum ve istemedigim için de canım açıyor. Cumartesi catlatma iğnesi yaptık. Ctesi pazar pazartesi ilişki oldu. Salı ara verdik. Bugün yine ilişki olması lazım. Gram istek yok. Olmayacagini biliyorum ya bosa kürek salladigimi düşünüyorum. Içimden bir ses ne.uğraşıyorsun, al çekirdeğini cipsini geç uzan film izle aksam diyor:)) dinleyeyim mi o sesi
Herkese merhaba uzun zamandır girmiyordum buraya. Batım 24 ekimde ve Günü'nde adet olduktan sonra moralim bozuldu SANIRIM. Yeni batım 17 kasımdı ama hala olmadım. Ben de üçÜncü gün adet gelmeyince test yaptım. Böyle bişi çıktı kızlar nasıl yorumlarsınız? Hafif silik bi çizgi var ama bazen öyle çıkıp sonuç olumsuz olabiliyormuş.. Doğrumudurki? Internette hafif silik de çıksa pozitif diye yazıyor...
inşallah bakalım ne düşünceğimi bilmiyorum henüz..en doğrusu beklemek sanırım 3 gün kadar sonra tekrar test..gelmesse adet tabi...Günün geçmiş test doğrudur inşallah. Hayırlı olsun.
aman gelmesin :)))güzel haberlerini bekliyoruzinşallah bakalım ne düşünceğimi bilmiyorum henüz..en doğrusu beklemek sanırım 3 gün kadar sonra tekrar test..gelmesse adet tabi...
gözünaydın canım, sen diyetine devam ederken korunma yinede, oluruna bırak, belki bebişin sana sürpriz yapar belli mi olurVeeeee nihayet adet oldum ilk defa bukadar sevindim24 günün ardından normaldir.onumuzdeki ayda çalışmalar iptal 3 ay bıraktım önce kilo vermeye karar verdim.bakalim artık hayırlısı
Tam 3 ay arka arkaya silik çizgi gördüğüm için nefret ettim ondan ama seninki pozitif tir inşallahHerkese merhaba uzun zamandır girmiyordum buraya. Batım 24 ekimde ve Günü'nde adet olduktan sonra moralim bozuldu SANIRIM. Yeni batım 17 kasımdı ama hala olmadım. Ben de üçÜncü gün adet gelmeyince test yaptım. Böyle bişi çıktı kızlar nasıl yorumlarsınız? Hafif silik bi çizgi var ama bazen öyle çıkıp sonuç olumsuz olabiliyormuş.. Doğrumudurki? Internette hafif silik de çıksa pozitif diye yazıyor...
Sağol canım haklısın aslında neden olmasın zaten hami lik boyuncada dikkat etmem gerek:)gözünaydın canım, sen diyetine devam ederken korunma yinede, oluruna bırak, belki bebişin sana sürpriz yapar belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?