Umudumuz 2014 Ekim =)

Valla bende hamile olmadan silik çizgi görenlerdenim. Ama hemen değil 1 saat sonra ikinci çizgi oluşmuştu. Ben de heveslenmiştim boşu boşuna

Valla bende hamile olmadan silik çizgi görenlerdenim. Ama hemen değil 1 saat sonra ikinci çizgi oluşmuştu. Ben de heveslenmiştim boşu boşuna

hımm olabiliyo demek test hatası. 4. gün bakalım ama gecikiyo olabilir şartlanıyo insan işte uzuyo adet gelmesi. ben de heveslendim baya ama nebilim işte( yaşadığım belirti olarak adetime 1 gün kala sağ tarafımda fena zonklamalar oldu. sonra karnım ağrımaya başladı gece ve ertesi gün öğlene kadar karın ağrısı çektim fena halde. gaz oldu belime vurdu o sancı. apandisitten şüphelendim ama kasıklarıma falan bastırdım bi acı hissetmedim. neyse sonra geçti o ağrı şu an sadece karnım şiş adet olacak gibi göğüsler şiş başka da hiç bişi yok. olmayabilir yani bilemedim...
yarın belki bi test daha yaparım. belkide bekleyemem bu gece de yapabilirim ayyy çok sinir bi durum yaaa yüzüm kıpkırmızı ateşler basıyo habire sıkıntı hissediyorum çok

resim yükledim de şöyle çıktı test. bilemiyorum işte ...

Eklentiler

• IMG_2125.webp
    254,8 KB · Görüntüleme: 138
İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR. BENİMDE BAT 17 KASIMDI İKİ GÜN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİFTİ DAHA DA YAPMADIM ADET BELİRTİLERİM YOK AMA EĞER OLMAZSAM BİR HAFTA DAHA BEKLEYECEĞİM

İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR. BENİMDE BAT 17 KASIMDI İKİ GÜN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİFTİ DAHA DA YAPMADIM ADET BELİRTİLERİM YOK AMA EĞER OLMAZSAM BİR HAFTA DAHA BEKLEYECEĞİM

Hadi bakalım inşallah sen de hamişsindir canım :) Zor bir bekleyişşşş...

Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. (Aminnnnnn)

merhaba arkadaşlar nolur bi bakın sizce pozitif mi negatif mi bu

Eklentiler

• IMG_20141119_203750_opt_opt.webp
    942 bayt · Görüntüleme: 148
Kızlar ben 10 kasımda çatlatma iğnemi vuruldum. Sizce ne zaman test yapayım?

Bende 12 Kasım'da vuruldum.. Adete bir hafta kala gidip kan tahlili yapmayı düşünüyorum..
Pardon ya 17 Kasım dicektim.. Bu arada bence sen kan tahlili yaptırabilirsin çıkabilir sonuç.. Bir hafta öncesinden sonuç çıkıyormuş zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…