- 29 Eylül 2014
- 18
- 7
- 3
- 48
Tam 3 ay arka arkaya silik çizgi gördüğüm için nefret ettim ondan ama seninki pozitif tir inşallah[/QUOT
Hımmm olabiliyo yani silik Çizgiler. Fazla ümitlenmiyim o zaman hayal kırıklığı berbat bi his..(
aman gelmesin :)))güzel haberlerini bekliyoruz
Valla bende hamile olmadan silik çizgi görenlerdenim. Ama hemen değil 1 saat sonra ikinci çizgi oluşmuştu. Ben de heveslenmiştim boşu boşuna
İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR. BENİMDE BAT 17 KASIMDI İKİ GÜN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİFTİ DAHA DA YAPMADIM ADET BELİRTİLERİM YOK AMA EĞER OLMAZSAM BİR HAFTA DAHA BEKLEYECEĞİMHerkese merhaba uzun zamandır girmiyordum buraya. Batım 24 ekimde ve Günü'nde adet olduktan sonra moralim bozuldu SANIRIM. Yeni batım 17 kasımdı ama hala olmadım. Ben de üçÜncü gün adet gelmeyince test yaptım. Böyle bişi çıktı kızlar nasıl yorumlarsınız? Hafif silik bi çizgi var ama bazen öyle çıkıp sonuç olumsuz olabiliyormuş.. Doğrumudurki? Internette hafif silik de çıksa pozitif diye yazıyor...
İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR. BENİMDE BAT 17 KASIMDI İKİ GÜN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİFTİ DAHA DA YAPMADIM ADET BELİRTİLERİM YOK AMA EĞER OLMAZSAM BİR HAFTA DAHA BEKLEYECEĞİM
resim yükledim de şöyle çıktı test. bilemiyorum işte ...
Yavru bu silik değil ki baş baya kırmızı Tebrikler hamilesiiiiin:))))resim yükledim de şöyle çıktı test. bilemiyorum işte ...
Sanirim test bozuk benimde buna benzer çıkmıştı eczacı bozuk demişti yeni almistimmerhaba arkadaşlar nolur bi bakın sizce pozitif mi negatif mi bu
çizgi gayet net hamilesin kuzum:)resim yükledim de şöyle çıktı test. bilemiyorum işte ...
TEBRİKLERGünaydın arkadaşlar evet doğruymuş dedikleriniz bakın bu sabah yaptım böyle ÇIKTI test
Tebrikler. Darısı bizim başımıza :)Günaydın arkadaşlar evet doğruymuş dedikleriniz bakın bu sabah yaptım böyle ÇIKTI test
Bende 12 Kasım'da vuruldum.. Adete bir hafta kala gidip kan tahlili yapmayı düşünüyorum..Kızlar ben 10 kasımda çatlatma iğnemi vuruldum. Sizce ne zaman test yapayım?
Pardon ya 17 Kasım dicektim.. Bu arada bence sen kan tahlili yaptırabilirsin çıkabilir sonuç.. Bir hafta öncesinden sonuç çıkıyormuş zaten..Bende 12 Kasım'da vuruldum.. Adete bir hafta kala gidip kan tahlili yapmayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?