Umudumuz 2014 Ekim =)

bence iyi gibi çünkü ben,im eşiminki ile karşılaştırdım.en azından likefaksiyon süresi normal bizim ki 60 dakika olduğu için gebelik olmuyor.
benim eşimin 20 dk yazıyo bizde hızlı hareket yok %o yavaş ileri hareketli %54 % 30 hareketsiz nasıl sizce 66 milyon yazıo bide

Kızlar eşimin sperm değerleri nasıl? Eki Görüntüle 1310260
canım dr bu test sonucuna ne dedı?
bana az bısey sorun varmıs gıbı geldı..
mesela mıktarı normal degerın bıraz altında, likefaksıyon suresı de yanı sıvılasması dedıgımız seyde normalden yuksek, bı de baş boyun anomalisi görüldü diyor?
yine dr daha ıyı bılır de sormakta fayda var bence

selam kızlar... benımde sat 18 ekimdi 8 aydır bebek denıyoruz. 17 kasım gunu eczaneden 4tllık test aldım ... ama hıc umutum yoktu cunkı saat bası wc ye gıdıp hastalandımmı dıye kontrol edıyodum bırebır aynı belirtilerdi :) 2.cızgıyı sılık ama belırgın gordum ogun oglen 3 te kan verdım 177.9 cıktı 3gun snr bıdaha kan verdım yanı 20 kasımda 851 cıktı ıcım cok rahatladı pazartesı ılk kontrole gıdıcm hepımız ıcın bebıslerı hayırlı ugurlu olsun sag saglım kucagımıza alırız ınsss...

LİKE FAKSİYON SÜRESİ NEDİR CANIM BİZİM DE 60 DK YAZIYOR ORADA
yani meni geç sıvılaşıyor, sperm hücrelerinin o sıvıdan ayrılıp yumurtaya gitmeye başlaması 1 saat sonra oluyor. Bu durumda senın ılıskıden sonra en az 1bucuk saat kalkmaman lazım

yani meni geç sıvılaşıyor, sperm hücrelerinin o sıvıdan ayrılıp yumurtaya gitmeye başlaması 1 saat sonra oluyor. Bu durumda senın ılıskıden sonra en az 1bucuk saat kalkmaman lazım
Inanmıyorum ya bunu ilk kez duyuyorum 1 saat yatmam çok zor malesef
Peki bu Süreyi kısaltmanın bir yolu yok mu acaba

Canım öncelikle tebrik ederim.. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. Peki 8 ay boyunca ne yaptın nasıl ilaçlar kullandın?? Ve bu son ay ne yaptın olumlu sonuç alabileceğini düşündüğün?? Bizde 8 aydır istiyoruz ama benim yumurta tembelliğim bizi biraz engelledi.. inşallah darısı başıma..

günaydın kızlar,benim eşimin sıvılaşma süresi 60 dakika olduğu için doktor bize aşılama yapacağını söyledi.testlere başladık.cumartesi tekrar doktordaydık ve doktor eşime vitamin birde proseed die toz bir ilaç verdi günde bir kere kullanacak.bana da klomen verdi günde 2 kez kullanacağım.1 aralıkta tekrar gideceğim.umudum bu ilaçlarda

Hayırlı olsun canım inşallah sonu güzel bitecek, buna inan

MERHABALAR,
BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BAT TARİHİM 17 KASIMDI HALA ADET OLMADIM GEÇEN HAFTA DOKTORA GİTTİM DOKTOR VARDA DİYEMEDİ YOK DA DİYEMEDİ PERŞEMBE GÜNÜ TEKRAR GEL DEDİ BEN BUGÜN BİR TEST YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİ DAĞINIK ÇIKTI ÇOK HAFİFTİ ŞİMDİ VAR MI YOK MU BİLEMEDİM UMUTLANMALI MIYIM ACABA

Sanki var gibi canım.. :) Perşembe günü netleşir ama.. Bir hafta gecikmiş ben ce olsa gerek.. Hayırlısı olsun canım.. :)

İNŞAL
Sanki var gibi canım.. :) Perşembe günü netleşir ama.. Bir hafta gecikmiş ben ce olsa gerek.. Hayırlısı olsun canım.. :)
İNŞALLAH VARDIR CANIM YA UMUTLANSAM MI UMUTLANMASAM MI BİLEMEDİM BU AY ÇOCUK FİKRİNİ O KADAR ÇOK BOŞLAMIŞTIM Kİ SİYTEYE BİLE TAKILMIYORDUM O FİKRE KAPILMYAYAIM DİYE ADETİM GECİKİNCE TEKRAR ACABALAR YERLEŞTİ AKLIMA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…