Umudumuz 2014 Ekim =)

O fikri ne yapsan da atamıyorum aklımdan.. 8 aydır beklemek çok zor geliyo.. Allah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.. :)

O fikri ne yapsan da atamıyorum aklımdan.. 8 aydır beklemek çok zor geliyo.. Allah bütün bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.. :)
EVET ÇOK ZOR AMA BE ÇOCUK DÜŞÜNMEYE BAŞLADIĞIMDAN BERİ ÇOK STRES YAPTIM O YÜZDEN BİR TAKIM STRESE BAĞLI SAĞLIK SORUNLARI YAŞADIM O YÜZDEN ZOR DA OLSA KENDİMİ ŞARTLANDIRDIM VE OLURUNA BIRAKMAYA KARAR VERDİM HATTA GÜNLERİMİ BİLE TAKİP ETMEDİM AMA İLK DEFA BU KADAR GECİKME YAŞADIM ADETİM GECİKENE KADAR RAHATTIM AMA ŞİMDİ AKLIMDA BİR ACABA VAR UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM SONUÇ NE ÇIKAR BİLMİYORUM AMA İNŞALLAH VARDIR.GEÇİKİNCE TEKRAR UMUTLANDIM VE ŞİMDİ 3 GÜNÜ BEKLEMEK BİLE ZOR GELİYOR.

:) belirtin var mu peki?? Varsa kan tahlili yap beklemekte kurtul.. Ben yarın kan tahlili yapcam ama kansızlık var bende o yüzden yaptırcam.. Bu sayede bu durumu da öğrenmeyi öğrenicem.. :)

:) belirtin var mu peki?? Varsa kan tahlili yap beklemekte kurtul.. Ben yarın kan tahlili yapcam ama kansızlık var bende o yüzden yaptırcam.. Bu sayede bu durumu da öğrenmeyi öğrenicem.. :)
HAMİLELİKLE İLGİLİ HİÇBİR FİKRİM YOK AMA ADET BELİRTİLERİM YOK SADECE GERİ KALAN HERŞEY NORMAL.ASLINDA BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM AMA DOKTOR PERŞEMBE GÜNÜ İÇİN ÇAĞIRDI O YÜZDEN BEKLİYORUM.

Hadi hayırlısı inşallah canım.. :) güzel haberler alalım inşallah..

Bahar arkadaşım daha önce bende bu topiğe yazmıştım 60 dk diye ve üzülmüştüm bu süre için ama şimdi hamileyim sanırım pek etkisi olmuyor bu ay hamile kaldım hayırlısıyla kafanıza takmayın inşallah olur tüm bekleyenlerin

Merhaba kızlar nasılsınız? İyice sessizleşti burası D DoraNora ne alemdesin
Canım benım hıc bildiri gelmedi sımdı baktım bebeklerim ne alemde diye. Valla sımdı caney ben 27 gunde bir degıl 30 gınde bır oluyomusum :)))) hep yanlıs hesap yapmısım. Bugın 16. Gunum cıddı agrım var. Sanırım catlıyorum. Bu arada bu yum urtlama testlerinde hıc ıkı cızgıyı esit formedim. Yani hep ton farkı var. Bugunu de degerlendıricem. Hatta yarın ve ondan sonrakı gunu de.insallah bı aksılık olmaz tabii. Bu arada esımle gemıye cıkısımız yaklastı :)) sen nasılsın persa33 cum ?

kuzum ya mutsuzum bugün, yine adet oldum kafayı yicem sonunda:))
salı günü tıp fakültesine gidecem randevu bulablirsem, doçent var tavsiye ettiler, özel muayene etsin bakalım. aşılama derse hemen kabul edecem:)) ovulasyon testinde ton farkı birçok kişide oluyor, benım de öyleydi.

Canım benım ınsallah gonlune gore olur. Muayenenolursunn istedıgın doktora. Asılamayı onermedı mı oncekıler. Valla 4. Ayım olmadı ben de gıdecegım 2 ay daha olmazsa gercı gemıdeyım yurtdısı dr cok pahalı yanı doner donmez. Dün sankı catladım. Inanılmaz hızursuzluk yaptı kasıklarımdakı acı. Gaz valla hepsı canımı okudu ama ama sabır ettım. Dun gene bı bırlık gonderdık . Ayrıca o kdr acıdı kı. Cocuk ıcın direndım yanı. Bı de bıseu dıcem. Asılama da ıkız oluyo mu bılemedım de barsa ole bı secenek yaptır bir daha surecı rahat rahat atlatırsın :))) bak kesın o da sak dıye olur.

bu harika bir haber biz bunu başaramadık çok sevindim senin adına hayırsıyla bebeğini kucağına alırsın.

Aşılama demedi öncekiler. Zaten bu kadar sıkıntıyla ugrasmayayim diye ikiz olsun istiyorum.ama ben 48 kiloyum,ikizi vücut taşır mi ki? aşılama da tutmazsa naparim

canım tebrik ederim, inşallah biz de güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…