hayırlı olsun canım.ben ilk hamileliğimde adetimin 32.gününde test yapmıştım çok silikti ama hamileydim.aynı gün kan testinde 235 çıkmıştıBu arada tesekkur ederim darisi isteyenlere insallah
Ay inşallah öyledir de 5 yillik hasret biter :) bende anne olurumhayırlı olsun canım.ben ilk hamileliğimde adetimin 32.gününde test yapmıştım çok silikti ama hamileydim.aynı gün kan testinde 235 çıkmıştı
Okuyabilir önemli olan niyetkızlar burdaydi herhalde 1 tesbih e 3 kulhu 1 elham okutup camiye bırakmak. Ya bu okuyan kişiler illa yakın mi olmalı tesbih e uflemeli mi yoksa uzaktaki kişilerde okuyabilir mi ? Bilen var mı?
Persa'mız son durum nedir listede? Kimler gebe kimler kırmızı kart gördü güncel liste paylasabilir misin?ben 5-6 kezdir muayene oluyorum ama her defasında acıyo nedense.. başta gittiğim dr çatala alıyordu iğreniyordum resmen. şimdiki ise karından bakarken sedyeye uzandırıyorlarya yine oraya uzandırıyor., ortu oluyor uzerımde.. bacakları kendıme cekıp bıraz açıyorum. muayene olmanın her turlusu benı urkutur ama cataldan ıyı bu sekılde
arada atladığım yoksa son durum bu canımPersa'mız son durum nedir listede? Kimler gebe kimler kırmızı kart gördü güncel liste paylasabilir misin?
yaptırdın mı kan testi canım?neden beş yıldır bekliyordun tedavimi görüyorsun?Kan testi yaptircam 5 yildir bu ani bekliyordum ama halen inanamiyorum.inşallah hamileydir
Okuyabilir önemli olan niyet
yazan arkadaş ayrı kişiler okusun demişti canımpeki hepsini kendimiz okusak oluyor mu?
Kan testi pazartesi yaptircam cnm 5 yildir çok tedavi gördüm ama sonuç hep hüsran tedaviyi biraktik doktor 1 sene hic bir şey yapmayalim dedi o yüzden simdi hamissem supriz olacak :)yaptırdın mı kan testi canım?neden beş yıldır bekliyordun tedavimi görüyorsun?
Canım Lütfen böyle yapmayın. Allahla aranıza aracı koymanıza gerek yok. Yemek tarifi gibi bir tarif istemeyin. Açın elinizi dua edin. Önemli olan niyettir. Arapça bile söylemenize gerek yok. İçinizden gelenleri kalbinizden geçenleri söyleyin anlatın yardım dileyin. Sizi gören ve her halinizi, durumunuzu bilen bir yaratıcıdan bahsediyoruz.peki hepsini kendimiz okusak oluyor mu?
umudumuz dıger ay o zaman. Sakın uzulme, yalnız degılsınbeni kara listeye alınn ben kırmıları gördüm ve cok üzgünüm adetim bi ara düzensizdi normalde 31 günde adet olurdum 28e düştü iyimi kötümü bilmiyorum adetlerim genelde agrılı olur cünkü bende sistit var cok berbat durumdayım moral sıfır:/
Canııımm ! Ya valla gunler nası gecıyo anlamadım. Butun gun mutfaktayım. Evın hıc bı boku püsürü bıtmıyo. Son bıkac gundur de bebek calısmamız yok. Hava da cok karanlık, bunalım, ıcım sıkkın cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?