En sonda da da gariban benelalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
bu gece boş durmak yok
Kızlar listenin başını ben çekiyorum. Inşallah ben size güzel haberi veririmde devamı gelir. Hepimiz hamiş olalımelalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
berna83........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
bu gece boş durmak yok
Adamceiz de hakli biz de hakliyiz ama :))) ic camasiri al arkadasim iste anladin sen. Valla adamlar kendilerini damizlik kivaminda hissediyolar ama napak yani :))
arkadaşlar progesteron sonucumu aldım, hamilelik çalışması yapmadan önceki testimden daha düşük, hadi dedim beta hcg de yaptırayım, o da sıfır çıkmışgerçi daha bat a 10 gün var ama off ne bileyim yaaaaaaa
Kızlar listenin başını ben çekiyorum. Inşallah ben size güzel haberi veririmde devamı gelir. Hepimiz hamiş olalım
zaten anamın karnında 9 ay nası durdum bilmiyorumacele etmişsin test için canım yaaa üzme kendini
Bugünkü maçımız bitmiştir:)) ay utandim
benimde 2 ekim kızlar bugün çatlatma iğnesi vuruldum.nasip bekliyoruz bakalım.Bat listesi oluşturalım o halde :)
Gelen oldukça ekleriz. Bu topik uğur getirecek hepimize inşallahhh
Bugünkü maçımız bitmiştir:)) ay utandim
ben daha önce klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım ama boşkeseden kürtaj oldum.kürtajdan sonra bu ay 2.kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum.solda 2 tane 19 ve 20 mm yumurtam gelişmiş.adetin 14.günü bugün.geçen ayda iğne vuruldum ama gebelik oluşmadı iğnenin 16.günü adet oldum..inşallah bu ay güzel haberler alırız .Arkadaşlar tedavi gören var mı aranızda yada doktor kontrolünde olan...
Yoksa herkes kendi kendinin doktoru mu
ben daha önce klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım ama boşkeseden kürtaj oldum.kürtajdan sonra bu ay 2.kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum.solda 2 tane 19 ve 20 mm yumurtam gelişmiş.adetin 14.günü bugün.geçen ayda iğne vuruldum ama gebelik oluşmadı iğnenin 16.günü adet oldum..inşallah bu ay güzel haberler alırız .
benim bugün adetin 14.günü canım çatlatma iğnesi vuruldum 2 ekimi bekliyorum.şimdi kızlar birazda çalışalım diyorum
ilk önce aramızda ovulasyon testi kullanalar varmı???
yada yumurta takibi yaptıran???
klomen kullanan???
çatlama iğnesi yaptırıpta bekleyen???
aşılama deneyen???
yada saldım çayıra mevlam kayıra hesabi bıraktım ucunu kısmetimi bekliyorum diyenler???
Senin calisiyor sadece calisiyo olman lzim amaaa, bole testlerle olmaz kii, kizicam valla. Bos yere moralini bozuyosunnn...arkadaşlar progesteron sonucumu aldım, hamilelik çalışması yapmadan önceki testimden daha düşük, hadi dedim beta hcg de yaptırayım, o da sıfır çıkmışgerçi daha bat a 10 gün var ama off ne bileyim yaaaaaaa
Bu saatte valla hayran kaldim azmine yuru persa seni kim tutar. Valla benim gece olcak, isik olmicak yatakta olcak gibi kurallarim vardi da cocuk icin geccem ben bi onlariBugünkü maçımız bitmiştir:)) ay utandim
Insallah olur arkadasim. Stres yapma olcak ♥benim bugün adetin 14.günü canım çatlatma iğnesi vuruldum 2 ekimi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?