Umudumuz 2014 Ekim =)

En sonda da da gariban ben valla bu ay sansli ayimiz hatunlar benn hissediyorum. Ama nolur kasilmayalim, surekli beynimizde dolamayalim konuyu ♥

Bu arada esime bebek bakim cantasi siparis ettim simdi totem yapiyorum, enerji sinerji yollicam evrene tutar mi bilmem.

Of kizlar utu yapiyorum su an esim gitti gideli hic ellesmedim bu islere. Yemek yapmayi da unutmus olabilirim. Kendime surekli tost, ole seyler. Temizlige de baslicam camasirlar kalkar kalkmaz. Benim ev 3 kat cumartesi saglam cikarasam adami havaalaninda karsilicam. Sac kas biyik falan da var tabii...

Kızlar listenin başını ben çekiyorum. Inşallah ben size güzel haberi veririmde devamı gelir. Hepimiz hamiş olalım

Adamceiz de hakli biz de hakliyiz ama :))) ic camasiri al arkadasim iste anladin sen. Valla adamlar kendilerini damizlik kivaminda hissediyolar ama napak yani :))

anladım canım anladım pozisyonlar bile araştırır oldum artık nirvanaya varcam

arkadaşlar progesteron sonucumu aldım, hamilelik çalışması yapmadan önceki testimden daha düşük, hadi dedim beta hcg de yaptırayım, o da sıfır çıkmış gerçi daha bat a 10 gün var ama off ne bileyim yaaaaaaa

acele etmişsin test için canım yaaa üzme kendini

herkese bol şans diliyorum.ben listenin en başındayım ama bugün belirtileri hissetim yani umudum bu sefer gerçekten ekime kaldı.

bizim hergün macımız var eşim hergün yapmak istiyor ve de yapıyorda ben bundan çok sıkılıyorum acaba o yüzdenmi
tutmadı nedersiniz kızlar;?

Bat listesi oluşturalım o halde :)
evrem_evrem11...........29 Eylül
allbaby.........................6 Ekim
persa33........................11 Ekim

Gelen oldukça ekleriz. Bu topik uğur getirecek hepimize inşallahhh
benimde 2 ekim kızlar bugün çatlatma iğnesi vuruldum.nasip bekliyoruz bakalım.

Arkadaşlar tedavi gören var mı aranızda yada doktor kontrolünde olan...
Yoksa herkes kendi kendinin doktoru mu
ben daha önce klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım ama boşkeseden kürtaj oldum.kürtajdan sonra bu ay 2.kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum.solda 2 tane 19 ve 20 mm yumurtam gelişmiş.adetin 14.günü bugün.geçen ayda iğne vuruldum ama gebelik oluşmadı iğnenin 16.günü adet oldum..inşallah bu ay güzel haberler alırız .

İnşallah canım...
Bende iyi ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama gebelik oluşmadı maalesef... Bu ay yine klomene başladım bugün 2.günümdü ve salı günü yumurta kontrolüm var büyük ihtimal aşılama deneyeceğiz...
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

benim bugün adetin 14.günü canım çatlatma iğnesi vuruldum 2 ekimi bekliyorum.

Senin calisiyor sadece calisiyo olman lzim amaaa, bole testlerle olmaz kii, kizicam valla. Bos yere moralini bozuyosunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…