Umudumuz 2014 Ekim =)

bence biraz daha bekle... erken yapılan testler sonuçları negatif çıktığında moral bozuyor... 10 gün bekle bence... ben kan tahlilini özel'e yaptırdım. devlet hastanesinde nasıl oluyor bilmiyorum.

Bende istiyom o programı samsung galaksi not 3 kullanıyorum
Tatlım google store da ovuview vardı ben de samsung kullanırken onu kullanıyodum. Google store ovulation calendar falan yaz cıkar secenekler. Bende kı apple uygulaması ovia ıphone kullananlar tavsıye ederım .

Tatlım google store da ovuview vardı ben de samsung kullanırken onu kullanıyodum. Google store ovulation calendar falan yaz cıkar secenekler. Bende kı apple uygulaması ovia ıphone kullananlar tavsıye ederım .
Bunların hepsi ingilizceymiş tühhh

Kızlar sındı bısey dıcem ben!!! Bu dedıkoduya mı gırıyo bılmıyorum. Esımın arkadaslarından ıkı tanesının esı kazara kalmısmıs da ıste reglısı gecıkmıs de aslında korunuyolarmıa da fıt fıt fıtı. Yalan o zaman onların dedıklerı. Galıba calısıyolarda solemıyolar. Ama ıste bız bunlar gıbıler yuzunden sanıyoruz kı kolay. Nıyr bole gıbıler yuUndenbız hayal kırıklıgı yasıyoruz.

benim annem kardeşime korunduğu halde hamile kalmış mesela... oluyor böyle şeyler... tüpleri bağlı kadının hamile kaldığına şahit oldum en son! ( şahit derken yani duydum )

benim annem kardeşime korunduğu halde hamile kalmış mesela... oluyor böyle şeyler... tüpleri bağlı kadının hamile kaldığına şahit oldum en son! ( şahit derken yani duydum )
Dogrudur anneler samımı sekılde soyleywbılıyor ama ben bazı hemcınslerıme ınanmıyorum. OZellıkle hanı bole dolaylı yoldan arkadaslarınkıne esımın erkek arkadaslarının Eslerıne mesela. Ben soluyorum mesela soran olursa valla denıyoruz tutarsa ıste falan dıye.

bende inanmıyorum hem koruncan hem istemiyo olcan kazara kalıcaksın bu kadar olumsuzlukla bebek oluyosa bizde korunalım kazaya kurban gidelim

hem insan kocasıyla nasıl bi kaza yaşarki??? yapıyon işte çocuk olabilir bu ihtimaldir kazası nerde bunun
içe boşalmıyodu genede hamile kaldım diyenlerede bicek bişeyim varda neyseeee....

Valla ya aynen

anneler hep öyle hamile kalmış zaten... ilginç değil mi amaa.bizdemi korunsak acaba

valla aklıma gelmiyor değil :))))

bende bi kuzen var sorsan hep korunuyo geri çekme dedikleri bi yolla evlendi evleneli ama...2 çocuk var ortada onlar nasıl oldu.bide bana akıl veriyo... gerçekten korunasın varsa prezervatif kullan bak bakalım 3.yü doğurabilcen mi dedim kazaya kurban gitcen mi???
biz bile bile yapıyoz ondan olmuyo istemiyorum cocuk falan deseydik şimdiye 2. doğmuştu

Isedım altıma :))) korunsak mı :)))

Canım sen su an yumurtlama gunundesın ayın 30 u ekım 1 ve ekım 2 dun en yuksek oranı vermıs 10 bugun 9.5 vermıs. 13. Gundesın ve gebelık testıne 13 gun kalmıs.
2 gündür çalıştık ozaman bugunde çalışayım 3 etsin ćok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…