- 30 Eylül 2014
- 50
- 36
- 103
- 43
Dun adet gunumdu dun sabah negatıf cıktı ne zamn tekrarlamalıyım kızlar. Kan testı ıcın saglık ocagına gıtmek ıstemıorum devlet hastanesının hangı bırımıne gıdıp tahlıl yaptrmak ıstyces bılen varmı dırek kadın dogumdan randevu mu almalıyız
Tatlım google store da ovuview vardı ben de samsung kullanırken onu kullanıyodum. Google store ovulation calendar falan yaz cıkar secenekler. Bende kı apple uygulaması ovia ıphone kullananlar tavsıye ederım .Bende istiyom o programısamsung galaksi not 3 kullanıyorum
Ne alem bır kadınsın bole. Ole deme. Olcak olcakBence ben ağaç dalina da çıksam nafile
Bunların hepsi ingilizceymiş tühhhTatlım google store da ovuview vardı ben de samsung kullanırken onu kullanıyodum. Google store ovulation calendar falan yaz cıkar secenekler. Bende kı apple uygulaması ovia ıphone kullananlar tavsıye ederım .
Kızlar sındı bısey dıcem ben!!! Bu dedıkoduya mı gırıyo bılmıyorum. Esımın arkadaslarından ıkı tanesının esı kazara kalmısmıs da ıste reglısı gecıkmıs de aslında korunuyolarmıa da fıt fıt fıtı. Yalan o zaman onların dedıklerı. Galıba calısıyolarda solemıyolar. Ama ıste bız bunlar gıbıler yuzunden sanıyoruz kı kolay. Nıyr bole gıbıler yuUndenbız hayal kırıklıgı yasıyoruz.
Olsun cevırırız . Bısey dıcem sen bana en son regli baslangıc ve bıtıs ve kac gunde bır oluyosun onu yazsana bi. Ben cızelgeyi yapıp sana yolliim.Bunların hepsi ingilizceymiş tühhh
En son regl=20 eylül ve 4 gün sürüyorOlsun cevırırız . Bısey dıcem sen bana en son regli baslangıc ve bıtıs ve kac gunde bır oluyosun onu yazsana bi. Ben cızelgeyi yapıp sana yolliim.
Dogrudur anneler samımı sekılde soyleywbılıyor ama ben bazı hemcınslerıme ınanmıyorum. OZellıkle hanı bole dolaylı yoldan arkadaslarınkıne esımın erkek arkadaslarının Eslerıne mesela. Ben soluyorum mesela soran olursa valla denıyoruz tutarsa ıste falan dıye.benim annem kardeşime korunduğu halde hamile kalmış mesela... oluyor böyle şeyler... tüpleri bağlı kadının hamile kaldığına şahit oldum en son!( şahit derken yani duydum )
Kızlar sındı bısey dıcem ben!!! Bu dedıkoduya mı gırıyo bılmıyorum. Esımın arkadaslarından ıkı tanesının esı kazara kalmısmıs da ıste reglısı gecıkmıs de aslında korunuyolarmıa da fıt fıt fıtı. Yalan o zaman onların dedıklerı. Galıba calısıyolarda solemıyolar. Ama ıste bız bunlar gıbıler yuzunden sanıyoruz kı kolay. Nıyr bole gıbıler yuUndenbız hayal kırıklıgı yasıyoruz.
Valla ya aynenKızlar sındı bısey dıcem ben!!! Bu dedıkoduya mı gırıyo bılmıyorum. Esımın arkadaslarından ıkı tanesının esı kazara kalmısmıs da ıste reglısı gecıkmıs de aslında korunuyolarmıa da fıt fıt fıtı. Yalan o zaman onların dedıklerı. Galıba calısıyolarda solemıyolar. Ama ıste bız bunlar gıbıler yuzunden sanıyoruz kı kolay. Nıyr bole gıbıler yuUndenbız hayal kırıklıgı yasıyoruz.
benim annem kardeşime korunduğu halde hamile kalmış mesela... oluyor böyle şeyler... tüpleri bağlı kadının hamile kaldığına şahit oldum en son!( şahit derken yani duydum )
anneler hep öyle hamile kalmış zaten... ilginç değil mi amaa.bizdemi korunsak acaba
Canım sen su an yumurtlama gunundesın ayın 30 u ekım 1 ve ekım 2 dun en yuksek oranı vermıs 10 bugun 9.5 vermıs. 13. Gundesın ve gebelık testıne 13 gun kalmıs.En son regl=20 eylül ve 4 gün sürüyor
25 günde bir oluyorum
valla aklıma gelmiyor değil :))))
Isedım altıma :))) korunsak mı :)))bende bi kuzen var sorsan hep korunuyo geri çekme dedikleri bi yolla evlendi evleneli ama...2 çocuk var ortada onlar nasıl oldu.bide bana akıl veriyo... gerçekten korunasın varsa prezervatif kullan bak bakalım 3.yü doğurabilcen mi dedim kazaya kurban gitcen mi???
biz bile bile yapıyoz ondan olmuyo istemiyorum cocuk falan deseydik şimdiye 2. doğmuştu
2 gündür çalıştık ozaman bugunde çalışayım 3 etsinCanım sen su an yumurtlama gunundesın ayın 30 u ekım 1 ve ekım 2 dun en yuksek oranı vermıs 10 bugun 9.5 vermıs. 13. Gundesın ve gebelık testıne 13 gun kalmıs.
Isedım altıma :))) korunsak mı :)))
2 gündür çalıştık ozaman bugunde çalışayım 3 etsinćok teşekkür ederim canım
Bugun de calıs hatta yarın da rıske atmayalım :) hadı ınsallahh canım2 gündür çalıştık ozaman bugunde çalışayım 3 etsinćok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?