- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Canim akşam koca işe gidicek o yüzden biraz sonra uyandirip güzel bi kahvaltı peşi hemen çalışmaya başlayacağız haberin olsunooooo akşama canlı yayın var gene
Komsu musunuz sizzzzzz :))))Canim akşam koca işe gidicek o yüzden biraz sonra uyandirip güzel bi kahvaltı peşi hemen çalışmaya başlayacağız haberin olsun
Yok canım ben burdan canlı yayın yapıyorum onu diyor keşke komşu olsaydık kızKomsu musunuz sizzzzzz :))))
Canim ben ovulasyon testi kullanıyorum. 2 gündür çizgi koyu calisiyoz bakalım nezaman siliklesecek. Test olunca iyi oluyor yoksa ben hayatta takip edip ilişkiye girmezdim ; (Bu ay olmazsa dıger ay ovutestı alımm dıyorum kızlar, kasım ıcın. Gıttı gıdıyorda ucuzmus demıstı kk arkadaslarım. Ordan alcam. Cıft cıZgıyı gorurum o testte hehhehr anca ondan gorurum zate. Pehh . Sımdı ben utuye cıkıyorum. Dag gıbın oldu erıttım az donucem.
Canim akşam koca işe gidicek o yüzden biraz sonra uyandirip güzel bi kahvaltı peşi hemen çalışmaya başlayacağız haberin olsun
canım iphone da var htc de varHangı telefonu kullanıyosun ?
Benim bi arkadas spiralle ikize hamile kaldi düşün yanibende bi kuzen var sorsan hep korunuyo geri çekme dedikleri bi yolla evlendi evleneli ama...2 çocuk var ortada onlar nasıl oldu.bide bana akıl veriyo... gerçekten korunasın varsa prezervatif kullan bak bakalım 3.yü doğurabilcen mi dedim kazaya kurban gitcen mi???
biz bile bile yapıyoz ondan olmuyo istemiyorum cocuk falan deseydik şimdiye 2. doğmuştu
ooo ıphone da apple store gır ovia yaz. ındır onu.canım iphone da var htc de var
tamam 13 gun sınra tek cızgıyı göriim baslıyorum :)Canim ben ovulasyon testi kullanıyorum. 2 gündür çizgi koyu calisiyoz bakalım nezaman siliklesecek. Test olunca iyi oluyor yoksa ben hayatta takip edip ilişkiye girmezdim ; (
Ins ovulasyona hiç gerek kalmaz ve çift çizgiyi görürsün canımtamam 13 gun sınra tek cızgıyı göriim baslıyorum :)
dün baktırdım ben malesef negatif ama bugün iğnenin 16.günü halen hasta olmadım.geçen ay 16.günde olmuştum.inşallah kist olmamıştır1 Ekim'i bekleyen arkadaşların müjdeli haberlerini bekliyoruz.
Canim bat a kaç gün var. Eğer resmini atarsan daha çok yardımcı olabilirizkızlaaar yetişim! yine dayanamadım, içimden bir ses, dürttü beni ve predictor early testi yaptım. çıkan sonuç şöyle çok silik bir çizgi var! ama çok silik! artık acaba halisünasyon mu görüyorum diyorum.. bu kadar silik olma olasılığı da var mı yaaa?
Canim bat a kaç gün var. Eğer resmini atarsan daha çok yardımcı olabiliriz
Kıllandım, ıkıncı cızgı sılık mı dıyorsun? Kac gun var bata ?kızlaaar yetişim! yine dayanamadım, içimden bir ses, dürttü beni ve predictor early testi yaptım. çıkan sonuç şöyle çok silik bir çizgi var! ama çok silik! artık acaba halisünasyon mu görüyorum diyorum.. bu kadar silik olma olasılığı da var mı yaaa?
Kıllandım, ıkıncı cızgı sılık mı dıyorsun? Kac gun var bata ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?