Umudumuz 2014 Ekim =)

Bu ay olmazsa dıger ay ovutestı alımm dıyorum kızlar, kasım ıcın. Gıttı gıdıyorda ucuzmus demıstı kk arkadaslarım. Ordan alcam. Cıft cıZgıyı gorurum o testte hehhehr anca ondan gorurum zate. Pehh . Sımdı ben utuye cıkıyorum. Dag gıbın oldu erıttım az donucem.

Canim ben ovulasyon testi kullanıyorum. 2 gündür çizgi koyu calisiyoz bakalım nezaman siliklesecek. Test olunca iyi oluyor yoksa ben hayatta takip edip ilişkiye girmezdim ; (

Benim bi arkadas spiralle ikize hamile kaldi düşün yani

Merhabalar. Benim özel günüme 1 hafta var daha, simdiden belirtiler olabilir mi sizce yoksa ben kendi kendimimi kandiriyorum acaba. Sol tarafimda agri ve batma var 3 gündür. Su bi hafta bi gecsin ya

kızlaaar yetişim! yine dayanamadım, içimden bir ses, dürttü beni ve predictor early testi yaptım. çıkan sonuç şöyle çok silik bir çizgi var! ama çok silik! artık acaba halisünasyon mu görüyorum diyorum.. bu kadar silik olma olasılığı da var mı yaaa?

Canim bat a kaç gün var. Eğer resmini atarsan daha çok yardımcı olabiliriz

Kıllandım, ıkıncı cızgı sılık mı dıyorsun? Kac gun var bata ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…