2 gun gecıktıyse normal presiktorde kullanabılırsın. Resım cek koy tatlım2 gün geciktim, bat dediğin oysa tatlım.. resmini şimdi çekip gönderiyorum. resmen paranoyak oldum ya..
Bat gelecek adet tarihin canım senin bat 2 gün gecikmiş inş hamişsindirkızım bat ne demek bilmiyorum ben :))) 2 gün gecikti reglim iştebak resmini göndericem şimdi, çıkar mı resimde bilmiyorum öyle silik ki...
Tamam sen sındı su an potansıyel hamıle suphelısısın :) hadı ya Allahım nolur.kızım bat ne demek bilmiyorum ben :))) 2 gün gecikti reglim iştebak resmini göndericem şimdi, çıkar mı resimde bilmiyorum öyle silik ki...
Hayırlı olsun canımGunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
aynennnn bencedeee
canım silikte olsa bi çizgi var gözüküyorrr nie vakit kaybediosunki git bi hastaneye yada basit bi test al bidaha yapya o kadar silik ki...(( herkes doğruyu söylesin ama tamam mı? zaten alıştırmıştım kendimi negatife kan tahlilinden sonra... ama çıplak gözle çizgi görünüo. artık benimkinin spermler 1500 gün yaşayıp yumurtayı dün mü dölledi nedir anlamadım gitti
ya o kadar silik ki...(( herkes doğruyu söylesin ama tamam mı? zaten alıştırmıştım kendimi negatife kan tahlilinden sonra... ama çıplak gözle çizgi görünüo. artık benimkinin spermler 1500 gün yaşayıp yumurtayı dün mü dölledi nedir anlamadım gitti
Ben de gordum gıbı cızgıyı hele senın elınde oldugu ıcın daha rahat goruyosundur. Bı kan tahlılı yaptırsan. Bı de bı cıbık daha mı alsan acaba cıssen :)ya o kadar silik ki...(( herkes doğruyu söylesin ama tamam mı? zaten alıştırmıştım kendimi negatife kan tahlilinden sonra... ama çıplak gözle çizgi görünüo. artık benimkinin spermler 1500 gün yaşayıp yumurtayı dün mü dölledi nedir anlamadım gitti
canım silikte olsa bi çizgi var gözüküyorrr nie vakit kaybediosunki git bi hastaneye yada basit bi test al bidaha yap
eczaneler kapanmadan sen bı kac tane daha al 5 tllıklerden. Yoksa ıcımız ıcımızı kemırıcek :))ya o kadar silik ki...(( herkes doğruyu söylesin ama tamam mı? zaten alıştırmıştım kendimi negatife kan tahlilinden sonra... ama çıplak gözle çizgi görünüo. artık benimkinin spermler 1500 gün yaşayıp yumurtayı dün mü dölledi nedir anlamadım gitti
senin iş tamamdır inşallah.ya o kadar silik ki...(( herkes doğruyu söylesin ama tamam mı? zaten alıştırmıştım kendimi negatife kan tahlilinden sonra... ama çıplak gözle çizgi görünüo. artık benimkinin spermler 1500 gün yaşayıp yumurtayı dün mü dölledi nedir anlamadım gitti
Merhaba hoşgeldin:) senin de gönlünce olsun inşallah:)Merhaba kizlar ben de sizler gibi ekim annesi olmak ve heycanimi sizlerle paylasmak istiyorum :) hamisleri tebrik eder, adaylara basarilar dilerim. benim bat 20 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?