Umudumuz 2014 Ekim =)

kızlar ya bu ayda olmadı bende ekimde hamiş olmak istiyorum. ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldılar. sonra bende kist oluştu doktor kist için doğum kontrol hapı verdi 2 ay iç dedi. bebiş isterken ilaç içmek istemiyorum kızlar ya ne olur akıl verin sizce içmeli miyim?

bence doktorun dediğini yapmalısın. kist var diyorsa bu hamile kalmanı da etkileyebilir bence..

İÇMELİSİN SEN İYİ OLACAKSINKİ Bİ BEBEĞİN OLSUN ÖNCE SEN İYİ OLACAKSINKİ HERŞEY OLACAK KİST İÇİN VERMİŞTİR DR. NEDİYOSA ONU YAP CANIM BENİMDE 8 HAFTALIK Bİ KÜRTAJIM VAR 1 SENE KORUNDUM İSTEMEDİM 1.5SENE OLCAK NERDEYSE BEKLEMEDEYİM NAPALIMM ÖNCE SEN BUNU UNUTMA

1 sene, 1 buçuk sene, 2 sene ... Bunları duydukça içim bi tuhaf oluyor. Benim 9.ay bitti bu 10.ay. Ben de senin gibi adet olacağımı hissediyorum persa33 Adet belirtilerimi daha tam olarak hissetmeye başlamadım. Sadece dün bir sivilce çıktı o kadar. Tabi bu başlangıç. O kadar da dinliyorum vücudumu, ses seda yok

Benim kasık ağrım var, göğüslerim ağrıyor.. her ay olan şeyler değişen bişey yok. 2 yıl oluyor nerdeyse..
Sabretmeye çalışıyorum.. Allah büyük, beklicez yapacak bişey yok

Benim kasık ağrım var, göğüslerim ağrıyor.. her ay olan şeyler değişen bişey yok. 2 yıl oluyor nerdeyse..
Sabretmeye çalışıyorum.. Allah büyük, beklicez yapacak bişey yok

Allah sabrını arttırsın. Senin bat benden 1 gün sonra ama erken başlamış belirtiler...
Alt komşum demişti ki: Hamile kaldığında bile her ay yine o belirtileri yaşıyorsun, adet olmuyorsun. Bilmiyorum ne kadar doğru...

Cok ailk bi cizgi var canm. Bnm adettn onceki gun bi testte boyle cikmsti bi baska markada daha belirgndi. Baska
Bi markayla tekrar edebilrsn. Hayrli olsn smdidenn

kızlar dün baktırdım kanda ben malesef negatif ama bugün iğnenin 16.günü halen hasta olmadım.geçen ay 16.günde olmuştum.inşallah kist olmamıştır yada kanda çıkmamıştır :)

Canım doktorun dedıgını yapmalısın bız sana uyma dıyemeyız kı, dr kıst bı sekılde gıder dedıyse oyle yapıcan kıstten kıste fark vardır muhakkak. Ama sen sakın krndını yıpratma. Valla ben tedavı olmuyorum da ama bak olmuyo nasıp yanı. Lutfen uzulme

benim 2,5 sene oldu

Kızlar spermlerın yolculugu 10 saat suruyormus, tuplere varması 10 saat. Pehhh cok yavaslar coook :)))

kizlar bj durum olmassa adetime 5 gun var ve bole icimde hamilehmisim gibi bi his var ins oyleyimdir ve kasik agrim var bu ay bole aniden kalkinca cok yuruyunce feln ve yumjrtlamdan sonrada akinti hala devam edyor sizce olabilirmi:)

Bol bol okuyalım kendimize, eşimize. İlişkiden önce ilişkiden sonra ... Sonuçta Allah'ın kelimeleri de bir ilaç. Hepsinde bir şifa var..

dün baktırdım ben malesef negatif ama bugün iğnenin 16.günü halen hasta olmadım.geçen ay 16.günde olmuştum.inşallah kist olmamıştır

Birkaç gün daha bekle bakalım. İnşallah iyi haberler verirsin. Kistin adet olmaya engel olduğunu sanmıyorum. Bende de patlamaya hazır bir kist vardı ama her ay düzenli adet oluyordum.

Birkaç gün daha bekle bakalım. İnşallah iyi haberler verirsin. Kistin adet olmaya engel olduğunu sanmıyorum. Bende de patlamaya hazır bir kist vardı ama her ay düzenli adet oluyordum.
geçmiş olsun sanada canım.2 tane gelişmiş yumurtam vardı 19 ve 20 mm çatlatma iğnesi vuruldum kiste çevirmemiştir heralde.bi kaç güne kadar olurum sanırım adet.inşallah canım süpriz olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…