kızlar ya bu ayda olmadı bende ekimde hamiş olmak istiyorum. ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldılar. sonra bende kist oluştu doktor kist için doğum kontrol hapı verdi 2 ay iç dedi. bebiş isterken ilaç içmek istemiyorum kızlar ya ne olur akıl verin sizce içmeli miyim?
İÇMELİSİN SEN İYİ OLACAKSINKİ Bİ BEBEĞİN OLSUN ÖNCE SEN İYİ OLACAKSINKİ HERŞEY OLACAK KİST İÇİN VERMİŞTİR DR. NEDİYOSA ONU YAP CANIM BENİMDE 8 HAFTALIK Bİ KÜRTAJIM VAR 1 SENE KORUNDUM İSTEMEDİM 1.5SENE OLCAK NERDEYSE BEKLEMEDEYİM NAPALIMM ÖNCE SEN BUNU UNUTMAkızlar ya bu ayda olmadı bende ekimde hamiş olmak istiyorum. ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldılar. sonra bende kist oluştu doktor kist için doğum kontrol hapı verdi 2 ay iç dedi. bebiş isterken ilaç içmek istemiyorum kızlar ya ne olur akıl verin sizce içmeli miyim?
Benim kasık ağrım var, göğüslerim ağrıyor.. her ay olan şeyler değişen bişey yok. 2 yıl oluyor nerdeyse..1 sene, 1 buçuk sene, 2 sene ... Bunları duydukça içim bi tuhaf oluyor. Benim 9.ay bitti bu 10.ay. Ben de senin gibi adet olacağımı hissediyorumpersa33 Adet belirtilerimi daha tam olarak hissetmeye başlamadım. Sadece dün bir sivilce çıktı o kadar. Tabi bu başlangıç. O kadar da dinliyorum vücudumu, ses seda yok
Benim kasık ağrım var, göğüslerim ağrıyor.. her ay olan şeyler değişen bişey yok. 2 yıl oluyor nerdeyse..
Sabretmeye çalışıyorum.. Allah büyük, beklicez yapacak bişey yok
Cok ailk bi cizgi var canm. Bnm adettn onceki gun bi testte boyle cikmsti bi baska markada daha belirgndi. Baskaya o kadar silik ki...(( herkes doğruyu söylesin ama tamam mı? zaten alıştırmıştım kendimi negatife kan tahlilinden sonra... ama çıplak gözle çizgi görünüo. artık benimkinin spermler 1500 gün yaşayıp yumurtayı dün mü dölledi nedir anlamadım gitti
liste biraz karıştı sanırım. kendi durumu yanlış olan bu mesajı kopyalayıp düzeltsin lütfen. çok takip edemedim
pnr59....................................hamiş
BBD......................................hamiş
yavrukurbagam.....................hamiş
O origamigirl .................................?
@halemoon ...................................?
@lorin88 .......................................?
@backspace55 ...............................?
@asivemavi1989.............................?
@yildizdeniz ..................................?
@cgdozdgn ....................................?
@Esaskiz43....................................?
@sendenbendenbizden..................?
@kumral55.....................................?
@elifd88.........................................?
@trknygt........................................?
@Sarimavi......................................?
@miyankizu...................................?
@eylul_tlh......................................?
@origamigirl...................................?
_semka_......................3 Ekim
dygfb............................4 Ekim
buussra.........................4 Ekim
kyung...........................5 Ekim
bsra2445......................5 Ekim
refya81.........................5 Ekim
berna83.......................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
quazza.........................6 Ekim
IPEKGURCAN............6 Ekim
smile53........................6-7 Ekim
selda metin..................7 Ekim
serap0619....................8 Ekim
mvmv..........................9 Ekim
MONAM.....................9 Ekim
kizancik.......................9 Ekim
bayan34.......................9 Ekim
ayseygt1453.................10 Ekim
010712.........................10 Ekim
tpm..............................10 Ekim
Alenay..........................10 Ekim
xyzky.............................10 Ekim
seymaorkide..................10 Ekim
persa33.........................11 Ekim
amanda29.....................12 Ekim
dberil34.........................12 Ekim
Mk_ecrinilayda..............12 Ekim
ssaka..............................14 Ekim
thetis_tuba....................14 Ekim
Hilla1980.......................14 Ekim
DoraNora.......................15 Ekim
Lepmature......................15 Ekim
elalmami.........................15 Ekim
bluemermaid...................15 Ekim
sumeyye6134...................15 Ekim
kymrym...........................17 Ekim
laz4life.............................17 Ekim
pembeortanca..................18 Ekim
blgsdr................................18 Ekim
xandecanim.....................19 Ekim
yaren92............................19 Ekim
cimcimesevilay.................19 Ekim
UYAA38...........................20 Ekim
gulsah8435.......................20 Ekim
GCA..................................20 Ekim
secido................................21 Ekim
ozlem_2015......................23 Ekim
gulsheen............................24 Ekim
Baharrrrr2014...................24 Ekim
kecozz...............................24 Ekim
cumba................................24 Ekim
sekerhamurum...................24 Ekim
oykucu................................? Ekim
Sloganımız: 'Ekim ay
canım ben dün baktırdım kanda malesef negatif ama bugün iğnenin 16.günü halen hasta olmadım.geçen ay 16.günde olmuştum.inşallah kist olmamıştırbeni silebilirsin
Insallah kanda cikmasi icn erken dye cikmamistr cnm. Hele bi sabret bakalimkızlar dün baktırdım kanda ben malesef negatif ama bugün iğnenin 16.günü halen hasta olmadım.geçen ay 16.günde olmuştum.inşallah kist olmamıştıryada kanda çıkmamıştır :)
Canım doktorun dedıgını yapmalısın bız sana uyma dıyemeyız kı, dr kıst bı sekılde gıder dedıyse oyle yapıcan kıstten kıste fark vardır muhakkak. Ama sen sakın krndını yıpratma. Valla ben tedavı olmuyorum da ama bak olmuyo nasıp yanı. Lutfen uzulmekızlar ya bu ayda olmadı bende ekimde hamiş olmak istiyorum. ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldılar. sonra bende kist oluştu doktor kist için doğum kontrol hapı verdi 2 ay iç dedi. bebiş isterken ilaç içmek istemiyorum kızlar ya ne olur akıl verin sizce içmeli miyim?
1 sene, 1 buçuk sene, 2 sene ... Bunları duydukça içim bi tuhaf oluyor. Benim 9.ay bitti bu 10.ay. Ben de senin gibi adet olacağımı hissediyorumpersa33 Adet belirtilerimi daha tam olarak hissetmeye başlamadım. Sadece dün bir sivilce çıktı o kadar. Tabi bu başlangıç. O kadar da dinliyorum vücudumu, ses seda yok
Ovulasyon testi kullanmstm bu ay.ayrica folik asitsüper bi haber bu cokk sevindim özel bişey yapmışmıydın canım paylasırmısın
Hiçbir sorun olmadığı halde mi
dün baktırdım ben malesef negatif ama bugün iğnenin 16.günü halen hasta olmadım.geçen ay 16.günde olmuştum.inşallah kist olmamıştır
geçmiş olsun sanada canım.2 tane gelişmiş yumurtam vardı 19 ve 20 mm çatlatma iğnesi vuruldum kiste çevirmemiştir heralde.bi kaç güne kadar olurum sanırım adet.Birkaç gün daha bekle bakalım. İnşallah iyi haberler verirsin. Kistin adet olmaya engel olduğunu sanmıyorum. Bende de patlamaya hazır bir kist vardı ama her ay düzenli adet oluyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?