Ndn olmasin ki cnm guzel dusun guZel olsunnninşallah canımmm yaaa süpriz olur nede güzel olur :)
Olabılırsın tabıı kı canım. Ama hayalkıruklıgı olmasın dıye cok da uzerıne gıtme bu hıssın. Az sabır bak 6 gun sonra netıcelenıcek . Benım var daha 13 gunkizlar bj durum olmassa adetime 5 gun var ve bole icimde hamilehmisim gibi bi his var ins oyleyimdir ve kasik agrim var bu ay bole aniden kalkinca cok yuruyunce feln ve yumjrtlamdan sonrada akinti hala devam edyor sizce olabilirmi:)
Ndn olmasin ki cnm guzel dusun guZel olsunnn
esine keci boynuzu yedir sipermler harekeylendin diye dortgun spermler zshif olur az olur en azindan keci boynuzu hareketlendiriyormus findik muz helede insallah olursun hamis canimKizlar benim yumurtaliklar uyarilsin die serephone verdi. bide catlatma igneside oldum. 4 gun full calisma dedi dr. bakalim hayirlisi olsun. 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim. ins bu ay saglikli bi dikim ayi olur
esine keci boynuzu yedir sipermler harekeylendin diye dortgun spermler zshif olur az olur en azindan keci boynuzu hareketlendiriyormus findik muz helede insallah olursun hamis canim
Sen kan testi yaptrdn mi cnm? Hayirli olsnnnseninle aramızda 1 gün var görünüyor.benim de 12 haziran.hayırlısı olur inşallah
tabiki csnim benim arkadasim yedirmis bebegi oldu banada verdi esim eline aldi kitir kitir yedi hatta bende yedim yumurta catlatiyomus diye simdi 10 ekimi bekliyorum insallah hamisimdirSaol cnm tesekkur ederim. hemen etkisi olurmu keciboynuzunun sence. valla yedircem mecbur. kuvvet lazim B-)
Gunaydin kizlar:)Dun kan test yaptirdim sonuc pozitif:)Dusuk,kurtaj derken heni bir sevinc.umarim beni birakmaz..henuz cok yeniyiz bayram sonu tekrar gitcem tetkikler icin.darisi tum isteyenlere dualarmdasiniz
Mesajın karambole gitti sanma seker, ıslamda yok boyle bı sey. Rahat ol. Hangı cemaat tabaası, seyh bole bır beyanda bulunduysa neye dayandırdıgını bılmek ısterım. Kadının bırı bır adamdan bır cocuk yapmıs durumu yok, baba ortada yok, o kadının cahıl beynıyle yuksek ıhtımal bebegı camıı veya baska bır kapıya bırakacak, cocukta belkı o kdr sans olmayacak donarak olcek veya bır hayvan parçalayacak! Cocugu olmayan bır kadın sırf kardesı ıvırı emzırmedıgı ıcın ona haram sayılacak. Merak ettım mantıklı bır acıklama beklerım.Dışarıdan bakılınca güzelmiş gibi duruyor ama işin haram-helal boyutunu düşünmeli her Müslüman. Belki tepki çekecek ama evlatlık edinme İslam dininde "haram". Ancak süt emme yoluyla evlatlık edinilebilirse o başka... Erkek çocuk evlatlık edinilecekse, annesi olmak isteyen bayanın, çocuğun ya süt teyzesi ya süt halası olması lazım. Yani o bebeğin, kız kardeşinden ya da erkek kardeşinin hanımından süt emmesi lazım. Baba olmak isteyen için de keza öyle...
Herkes bu konuda hassas olmayabilir, yine de uyarmak istedim
canım naptın testi tekrarlasdınmı yada dr. gittnmi merak ediyorum seniiben o early predictorden 3 tane sipariş vermiştim :)))) yani elimde hazır test var ama yapmıycam.. sonuç aynı çıkacak çünkü... yarın ya da öbür gün. yapcamama annem başladı, sigara içme, içki de içme kafanı kırarım olmuş o olmuş demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?