Umudumuz 2014 Ekim =)

Kizlar benim yumurtaliklar uyarilsin die serephone verdi. bide catlatma igneside oldum. 4 gun full calisma dedi dr. bakalim hayirlisi olsun. 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim. ins bu ay saglikli bi dikim ayi olur

kizlar bj durum olmassa adetime 5 gun var ve bole icimde hamilehmisim gibi bi his var ins oyleyimdir ve kasik agrim var bu ay bole aniden kalkinca cok yuruyunce feln ve yumjrtlamdan sonrada akinti hala devam edyor sizce olabilirmi:)
Olabılırsın tabıı kı canım. Ama hayalkıruklıgı olmasın dıye cok da uzerıne gıtme bu hıssın. Az sabır bak 6 gun sonra netıcelenıcek . Benım var daha 13 gun

ins
ins canjm valla beklemek ne zor ins burdaki herkes hamiledirE="DoraNora, post: 37176771, member: 115505"]Olabılırsın tabıı kı canım. Ama hayalkıruklıgı olmasın dıye cok da uzerıne gıtme bu hıssın. Az sabır bak 6 gun sonra netıcelenıcek . Benım var daha 13 gun [/QUOTE]
anim

Kizlar benim yumurtaliklar uyarilsin die serephone verdi. bide catlatma igneside oldum. 4 gun full calisma dedi dr. bakalim hayirlisi olsun. 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim. ins bu ay saglikli bi dikim ayi olur
esine keci boynuzu yedir sipermler harekeylendin diye dortgun spermler zshif olur az olur en azindan keci boynuzu hareketlendiriyormus findik muz helede insallah olursun hamis canim

esine keci boynuzu yedir sipermler harekeylendin diye dortgun spermler zshif olur az olur en azindan keci boynuzu hareketlendiriyormus findik muz helede insallah olursun hamis canim

Saol cnm tesekkur ederim. hemen etkisi olurmu keciboynuzunun sence. valla yedircem mecbur. kuvvet lazim B-)

Saol cnm tesekkur ederim. hemen etkisi olurmu keciboynuzunun sence. valla yedircem mecbur. kuvvet lazim B-)
tabiki csnim benim arkadasim yedirmis bebegi oldu banada verdi esim eline aldi kitir kitir yedi hatta bende yedim yumurta catlatiyomus diye simdi 10 ekimi bekliyorum insallah hamisimdir

Kızlar ben bu ay hamıle kalırsam 13 ve 14. Gunlerdekı sevısmeden kalıcam. esım horum horum horumlamaya baslamıs durumda. Bu ay cok verımsız gectı dıger ay ovulasyon testimle umudumuz kasımdayım kanımca. Amma cok guzel haberler aldım bazı arkadaslarım sagolsun

Bazı arkadaslarım sagolsun da ne bıcem bı cumle olduysa :) dıger bazılar benı mutlu edemedınız böööooo gıbı oldu sankı, oyle bısey demek ıstemedım tabiii :) daha ekım yenı baslıyor daha bol bol guzel haberler alıcaz.

Hilla1980 naber kuzum ? Bıze de daha cok var valla benım bı dagakı yumurtlama donemıme 21 gun var ben onu beklıyorum sankım. O kafadayım. Sende durumlarnedır

KıZlar bu arada reglimin 17. Gunu gogus uclarımda bır acı var. Akıntım sıfır bugun bı sınır geldı bı ara zar zor basettım. Sankı reglı belırtılerım 10 gun onceden geldı. Veya bu hala yumurtlamanın seylerı ustumde kaldı. Ama sınır pek normal gelmedı.

Mesajın karambole gitti sanma seker, ıslamda yok boyle bı sey. Rahat ol. Hangı cemaat tabaası, seyh bole bır beyanda bulunduysa neye dayandırdıgını bılmek ısterım. Kadının bırı bır adamdan bır cocuk yapmıs durumu yok, baba ortada yok, o kadının cahıl beynıyle yuksek ıhtımal bebegı camıı veya baska bır kapıya bırakacak, cocukta belkı o kdr sans olmayacak donarak olcek veya bır hayvan parçalayacak! Cocugu olmayan bır kadın sırf kardesı ıvırı emzırmedıgı ıcın ona haram sayılacak. Merak ettım mantıklı bır acıklama beklerım.

Muslumanlıkta bır erkegın bırden fazla es alabıldıgını esımle tartıstıgımda esımın bana acıklaması benı tatmın etmıstı, savas zamanı olacak, erkek kaybı yasanacak, alınan esler cocuklu olacak, rrkege dusen sorumluluk ıse esıtlıktı hırıne guluyorsa dıgerlerıne de gulecek, bırıne yerı gelsıgınde bagırıyorsa dıgerlerıne de, ayrım yapmayacak, kayırmayacak. Bır butun olarak dusunuldugunde bu hadıseye tepkım devam edemedı. Lutfen yanlıs anlasılmasın bır tartısma yaratmak ıcın degıl sorum sevgılı @xyzky madem bole bı bılgın var paylas, dusuncelere her zaman saygım oldu, benım dınım her zaman kendımedır. Ozel mesaj olarak sormak ıstemedım lakın ozel mersaj hakkı olmayan(eskıden bole bısey vardı bılmıyorum hala varmı, 2008 gırıslıyım ben buraya) yazdıgını okuyan arkadaslarımız vardır.

canım naptın testi tekrarlasdınmı yada dr. gittnmi merak ediyorum senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…