bahsettiklerin ben de her ay var:)kizlar bj durum olmassa adetime 5 gun var ve bole icimde hamilehmisim gibi bi his var ins oyleyimdir ve kasik agrim var bu ay bole aniden kalkinca cok yuruyunce feln ve yumjrtlamdan sonrada akinti hala devam edyor sizce olabilirmi:)
ıkımızın günü aynı canım. pazardan önce test yapma derim..Arkadaslar günaydınnnnn bugün çatlatma ignesinin 12. Gunu erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatifsizce çokmu erken davranmisim hala bi ihtimal olabilirmi
Kuzum solmstm sana ama unttn herlade bnm ki 9 ekim senden sonrayimıkımızın günü aynı canım. pazardan önce test yapma derim..
ben listeye 11 ekım yazdım ama benım de 9 gibi olacak. ikimiz de 22 eylule ıgne yaptık dıye hatırlıyorumKuzum solmstm sana ama unttn herlade bnm ki 9 ekim senden sonrayim
çatlatma iğnesi beta hcg yani gebelik hormonunu taklit edeio biliyorum sabretmek zor ama 10-15 günde atıomus vücuttan yapsan bile pozitif çıkıp aslında gebe olamyanları tecrübe ettik canım sabretmeyi basarsak heyecan yapmasan herkes hamiş kalacak inanıyorum :) rahat olmaya calısArkadaslar günaydınnnnn bugün çatlatma ignesinin 12. Gunu erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatifsizce çokmu erken davranmisim hala bi ihtimal olabilirmi
Bn daha yeni ogrendm hamile oldgmu ama bnde de kocaman sivilce vardi cnm. Her adetten once de cikardi nrmalde ama bu brz daha abartili buyuktuMrb kızlar bnm bu aydan pek umudum yoktu yani hissetmiyordum hamile olduğumu sabah alnımın ortasındaki kocaman sivilceyi görünce umutlarım sıfırlandıama bat 9 Ekim bu kadar erken çıkarmış ki sivilce offff
Bendede her reglden birkaç gün önce çıkar bu sefer bir hafta önce çıktı inşallah güzel şeylerin habercisidir buBn daha yeni ogrendm hamile oldgmu ama bnde de kocaman sivilce vardi cnm. Her adetten once de cikardi nrmalde ama bu brz daha abartili buyuktuumudunu kaybtme hemen yani, insallah guzel haberler alirsn
tabiki csnim benim arkadasim yedirmis bebegi oldu banada verdi esim eline aldi kitir kitir yedi hatta bende yedim yumurta catlatiyomus diye simdi 10 ekimi bekliyorum insallah hamisimdir
Arkadaslar günaydınnnnn bugün çatlatma ignesinin 12. Gunu erken gebelik testlerinden yaptım sonuç negatifsizce çokmu erken davranmisim hala bi ihtimal olabilirmi
canım naptın testi tekrarlasdınmı yada dr. gittnmi merak ediyorum senii
Aynı durum bende gecen ay oldu bı baktım sılık cızgı heyecan dorukta bes dk sonra kayboldu.bu ayda gecıkmem 3 gun test yaptım yıne negatıf kanda veremedım kapalıymıs bugun beklıyorum boylecanım günaydın, bu sabah dayanamadim tekrar test yaptım. bu sefer de ne çizgi var ne bişi.. ben anlamadım bu işi ya gerçekten sinirim bozuldu. regl olucaksam olayım artık. bu belirsizlik can sıkıcı.. ayrica dün yaptığım test te silik bir çizgi vardi ya, gece anneme gosterdim, bir baktik cizgi yok! şok olduk! e vardı falan?? kalakaldık.. yani kısacası uğraşmıyorum düşünmüyorum artık. bayram geldi tatil yapalım. kafam rahatlasin.. hatta oyle sinirim bozuldu ki, dikkat ediodum sigara icmemeye bir haftadir yaktim hemen bitane.
kız cey cey sen nerelerdesinİyi geceler :) benide eklermisiniz bat 28 ekim 3 aydır deniyoruz ben folik asite basladım 3/4 gündür kullanıyorum bebiş olana kdar devam yasım 20
CANIM GECEN AY PREDECTÖRDE BENİMDE ÖLE OLDUcanım günaydın, bu sabah dayanamadim tekrar test yaptım. bu sefer de ne çizgi var ne bişi.. ben anlamadım bu işi ya gerçekten sinirim bozuldu. regl olucaksam olayım artık. bu belirsizlik can sıkıcı.. ayrica dün yaptığım test te silik bir çizgi vardi ya, gece anneme gosterdim, bir baktik cizgi yok! şok olduk! e vardı falan?? kalakaldık.. yani kısacası uğraşmıyorum düşünmüyorum artık. bayram geldi tatil yapalım. kafam rahatlasin.. hatta oyle sinirim bozuldu ki, dikkat ediodum sigara icmemeye bir haftadir yaktim hemen bitane.
EVET CANIM BELİRTİLERİN HAMİLELİK YÖNÜNDE DİKKAT ET TABİ GEBELİĞİ OKADAR COK DÜŞÜNÜYORUZKİ BAZEN BELİRTİLERİ HEM KENDİMİZ YARATIYOR HEMDE VÜCUDUMUZU O ŞEKİLDE PROGRAMLIYORUZ SABRET HEYECAN YAPMA BUNLAR GÜZEL BELİRTİLER İNŞALLAH BAT GÜNÜ BAYRAM OLUR 7 GÜNÜN VAR GÜZEL BESLEN HEYECAN YAPMA :)Selam kızlar inş bende ekimde hamiş olurum :) size kısaca anlatim hikayemi benim yumurtalık kistim yumurtlama bozukluğum var hem eşimde hemde bende bir problem yok dr bana klomen verdi yumurtlama oluşsun diye kullandım ama uumurta takibi yapmadı sat 12.09. Bat 10.10 iki gün önceden gelir hep adetim düzenlidir şaşmaz ve klomene başladığımdan beri kasık agrılarım çok var ama dünden beri adet olcakmışım gibi kasıklarım ve belim agrıyo kasıklarımda aşırı derecede batma var genelde sağ kasığımda dünden beridir göğüslerimde sızı gibi agtı var girip girip çıkıyo aniden mide bulantılarım var aniden geliyo az bişey oturunca hemen geçiyo ve bacaklarım çok ağrıyo akıntım çok fazlaydı buhun biraz azaldı hem beyaz hemde su gibi akıntılarım oldu kızlar sizce hamilelik belirtilerimi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?