Sağol canım ya :) valla o kadar zorki beklemek 1 senelik evliyim bu ayın 20si evlilik yıldönümü inş eşime böylesine özel bir günde hamile olduğumu sölemek nasip olur ama eşim beni umutlandırıyo daha önce hiç söylemediği şeyleri söylüyo bu ay içime doğuyo hamilesin diyo hareketlerime dikkat ediyo bişey kaldırırsam kızıyo :) düşünmek istemyrm ama hersey de onu düşündüryo bana bende garip bir duyguyla hissedyrm ya :)EVET CANIM BELİRTİLERİN HAMİLELİK YÖNÜNDE DİKKAT ET TABİ GEBELİĞİ OKADAR COK DÜŞÜNÜYORUZKİ BAZEN BELİRTİLERİ HEM KENDİMİZ YARATIYOR HEMDE VÜCUDUMUZU O ŞEKİLDE PROGRAMLIYORUZ SABRET HEYECAN YAPMA BUNLAR GÜZEL BELİRTİLER İNŞALLAH BAT GÜNÜ BAYRAM OLUR 7 GÜNÜN VAR GÜZEL BESLEN HEYECAN YAPMA :)
CANIM BENDE 3,5 SENEDİR EVLİYİM İNAN OKADAR COK YAŞADIMKİ HİÇ UMMADIĞIM AY HATTA 2-3 İLİŞKİYLE HAMİLE KALDIM RABBİM NASİP ETMEDİ 8 HAFTALIK KÜRTAJ OLDUM KESEDEN DÜŞMÜŞ BU VAKAM 2012 EYLÜLDE OLUYOR TABİ.... KENDİ DOĞUM GÜNÜMDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM... ALLAH HERKESE HAYIRLISINI VERSİN....Sağol canım ya :) valla o kadar zorki beklemek 1 senelik evliyim bu ayın 20si evlilik yıldönümü inş eşime böylesine özel bir günde hamile olduğumu sölemek nasip olur ama eşim beni umutlandırıyo daha önce hiç söylemediği şeyleri söylüyo bu ay içime doğuyo hamilesin diyo hareketlerime dikkat ediyo bişey kaldırırsam kızıyo :) düşünmek istemyrm ama hersey de onu düşündüryo bana bende garip bir duyguyla hissedyrm ya :)
Amin canım allah sanda en kısa zamanda bana da en kısa zamanda nasip etsin inşCANIM BENDE 3,5 SENEDİR EVLİYİM İNAN OKADAR COK YAŞADIMKİ HİÇ UMMADIĞIM AY HATTA 2-3 İLİŞKİYLE HAMİLE KALDIM RABBİM NASİP ETMEDİ 8 HAFTALIK KÜRTAJ OLDUM KESEDEN DÜŞMÜŞ BU VAKAM 2012 EYLÜLDE OLUYOR TABİ.... KENDİ DOĞUM GÜNÜMDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM... ALLAH HERKESE HAYIRLISINI VERSİN....
Aynı durum bende gecen ay oldu bı baktım sılık cızgı heyecan dorukta bes dk sonra kayboldu.bu ayda gecıkmem 3 gun test yaptım yıne negatıf kanda veremedım kapalıymıs bugun beklıyorum boyle
CANIM GECEN AY PREDECTÖRDE BENİMDE ÖLE OLDUSİLİK CIKTI ERTESİ GÜN TEKRAR YAPTIM YOK ADETE 2 GÜN VARKENDE HASTALANDIM
Uzulmw canm, bir sonraki ayi bekliodur belki. Bayramin keyfini cikar, guzel dusun.ben adet oldum kızlar.iğnenin 17.günü bugün.nasip değilmiş bu ayda.
canımmm tel ıle gırıyordum ben uygulama hata verip durunca oyle kaldı gıremedım sımdı laptpta grıyorm artık nasılsın gelısmeler nasıl ben 2 gun once regl oldum husran yıne amahıc test yapmadım bu sefer kafayada takmadım ama bu sefer olacak hıssedıyorum folık asıtede basladım 4/5gundr ıcıyorumkız cey cey sen nerelerdesin
teşekkür ederim canım.nedense ilk defa adet olunca ağlamadım. :)hayırlı bayramlar dilerim canım.Uzulmw canm, bir sonraki ayi bekliodur belki. Bayramin keyfini cikar, guzel dusun.
bugün adet oldum canım çok şükür.Birkaç gün daha bekle bakalım. İnşallah iyi haberler verirsin. Kistin adet olmaya engel olduğunu sanmıyorum. Bende de patlamaya hazır bir kist vardı ama her ay düzenli adet oluyordum.
Valla beklemedeyim canim kendimi dinlememeye calisiyorum yoksa yok oram agridi bisi mi var buram agridi diye kafayi yerim. Dua ediyorum folik asite devam :)Hilla1980 naber kuzum ? Bıze de daha cok var valla benım bı dagakı yumurtlama donemıme 21 gun var ben onu beklıyorum sankım. O kafadayım. Sende durumlarnedır
Bende ayni durumdayim canim yumurtmala 8.5 gorunuyordu acaba o yuzden olabilir mi?KıZlar bu arada reglimin 17. Gunu gogus uclarımda bır acı var. Akıntım sıfır bugun bı sınır geldı bı ara zar zor basettım. Sankı reglı belırtılerım 10 gun onceden geldı. Veya bu hala yumurtlamanın seylerı ustumde kaldı. Ama sınır pek normal gelmedı.
Mesajın karambole gitti sanma seker, ıslamda yok boyle bı sey. Rahat ol. Hangı cemaat tabaası, seyh bole bır beyanda bulunduysa neye dayandırdıgını bılmek ısterım. Kadının bırı bır adamdan bır cocuk yapmıs durumu yok, baba ortada yok, o kadının cahıl beynıyle yuksek ıhtımal bebegı camıı veya baska bır kapıya bırakacak, cocukta belkı o kdr sans olmayacak donarak olcek veya bır hayvan parçalayacak! Cocugu olmayan bır kadın sırf kardesı ıvırı emzırmedıgı ıcın ona haram sayılacak. Merak ettım mantıklı bır acıklama beklerım.
Sağol canım ya :) valla o kadar zorki beklemek 1 senelik evliyim bu ayın 20si evlilik yıldönümü inş eşime böylesine özel bir günde hamile olduğumu sölemek nasip olur ama eşim beni umutlandırıyo daha önce hiç söylemediği şeyleri söylüyo bu ay içime doğuyo hamilesin diyo hareketlerime dikkat ediyo bişey kaldırırsam kızıyo :) düşünmek istemyrm ama hersey de onu düşündüryo bana bende garip bir duyguyla hissedyrm ya :)
Iyi bayramlar sana da canmmteşekkür ederim canım.nedense ilk defa adet olunca ağlamadım. :)hayırlı bayramlar dilerim canım.
Canim tebrik ederim seni Allah bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin insalllahIyi bayramlar sana da canmm
Canim tebrik ederim seni Allah bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin insalllahsen taze hamissin belirtilerin nelrdi acaba? Bu ay hamile olmayi cok istiyorum yumurtlama gunlerimde karnim cok sisti, kasik agrilarim hissedilir derecedeydi. Bat 15 ekim benim. Daha gunume cok var ama hafif hafif o agrilarim devam ediyor. Ozelliklede ayakta biraz fazla kalinca kasiklarim ve belim agriyor. Bahsettigim agrilar daha cok karnin alt tarafinda ve tam kasikta pelvik bolgede sizi gibi, sanki kas agrisi gibi. Belkide vucudumu fazla dinledigimden hamilelige yormak istiyorum bu durumu... sende de bu tur durumlar oldumu ya da yasayanlar varmi arkadaslar?
Evet canim cesit cesit hamilelik baslangiclari var..inan bicok sey yasadim 18 aydir..belki bu ay yine ustune dusmemdendir ama biraz daha farkli gibi geldi. Bekliycez gorucez sonuclari tabi ama inan yeri geliyor burda ayni durumda olan sizlerle paylasmak, dertlesmek iyi moral oluyorZaten bluemermaid adetle, gebelik belirtileri aynıymışş. Sen de Allah bilir bu durumu daha önce çok yaşamışsındır :) İnş hayırlısıyla bu seferki belirtiler istediğin gibidir.
Belirti hissetmek de güzell bişey... Benim bata bir hafta kaldı hiçbişeyy yok. Adet belirtisi bile yok. Normalde bnm 1 hafta kalan göğüslerimde ağrı, karın ağrısı vs. başlardı. Peki böyle bir durum yaşayan var mı? Ne adet ne gebelik belirtisi yaşayan???
bugün adet oldum canım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?