Umudumuz 2014 Ekim =)

Sağol canım ya :) valla o kadar zorki beklemek 1 senelik evliyim bu ayın 20si evlilik yıldönümü inş eşime böylesine özel bir günde hamile olduğumu sölemek nasip olur ama eşim beni umutlandırıyo daha önce hiç söylemediği şeyleri söylüyo bu ay içime doğuyo hamilesin diyo hareketlerime dikkat ediyo bişey kaldırırsam kızıyo :) düşünmek istemyrm ama hersey de onu düşündüryo bana bende garip bir duyguyla hissedyrm ya :)

CANIM BENDE 3,5 SENEDİR EVLİYİM İNAN OKADAR COK YAŞADIMKİ HİÇ UMMADIĞIM AY HATTA 2-3 İLİŞKİYLE HAMİLE KALDIM RABBİM NASİP ETMEDİ 8 HAFTALIK KÜRTAJ OLDUM KESEDEN DÜŞMÜŞ BU VAKAM 2012 EYLÜLDE OLUYOR TABİ.... KENDİ DOĞUM GÜNÜMDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM... ALLAH HERKESE HAYIRLISINI VERSİN....

Amin canım allah sanda en kısa zamanda bana da en kısa zamanda nasip etsin inş

Aynı durum bende gecen ay oldu bı baktım sılık cızgı heyecan dorukta bes dk sonra kayboldu.bu ayda gecıkmem 3 gun test yaptım yıne negatıf kanda veremedım kapalıymıs bugun beklıyorum boyle
CANIM GECEN AY PREDECTÖRDE BENİMDE ÖLE OLDU SİLİK CIKTI ERTESİ GÜN TEKRAR YAPTIM YOK ADETE 2 GÜN VARKENDE HASTALANDIM

yani bu arada regl belirtim de yok. gecikti yani.. ki benim hiç gecikmez bilmem öyle bisi... 28. gün dedim mi olurum.. zaten bayram boyunca beklemek zorundayim. eger hala regl olmazsam dr. a gidicem artik bakalim.. ama kafam cok karisti yani

kız cey cey sen nerelerdesin
canımmm tel ıle gırıyordum ben uygulama hata verip durunca oyle kaldı gıremedım sımdı laptpta grıyorm artık nasılsın gelısmeler nasıl ben 2 gun once regl oldum husran yıne amahıc test yapmadım bu sefer kafayada takmadım ama bu sefer olacak hıssedıyorum folık asıtede basladım 4/5gundr ıcıyorum

Herkese merhabaaa,
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum harika:) Diğer arkadaşlarıma da iki çocuk annesi olarak gebelik öncesi yaşadığım erken belirtilerinden bahsetmek istiyorum. Ciddi ciddi hatırladığım belirtiler adete bir kaç gün kala kasıklarımda yürürken hissettiğim kasılmalarfı yürümemi engelleyecek türde çekiyordu kaslar sanki. Bi de ani dönmelerde kaslarımdaki ani çekmeler kramp tarzı hisler. Dr daha sonra bana hamilelik nedeniyle bağların gerilmesinden olduğunu söylemişti. Bir de canlarım adet günü belimin felaket ağrıdığını hatırlıyorum karnımdaki adet olacak gibi ağrılar ama gelmeyen adet...

Hatırladığım bunlar onun harici adetle çok karışacak belirtiler zaten göğüs AĞRISI şişkinlik heleki GAZZZ. Bu ay mesela tekrar hamile kalmaya çalışırken sol kasığım günler öncesi felaket AĞRIDI belim AĞRIDI sonra nebilerin gazdan ölüyordum gece midem bulandı kendime zor geldim,,.yani şüpheli bir çok durum VARDI bana göre ama sonuç fosss. Dört gün adetimi geciktirdim sadece psikolojik. Diyeceğim OKİ kendinizi çok dinlemeyin çok zor biliyorum ama hayal KIRIKLIĞI sonradan çok kötü OLUYO(

Hilla1980 naber kuzum ? Bıze de daha cok var valla benım bı dagakı yumurtlama donemıme 21 gun var ben onu beklıyorum sankım. O kafadayım. Sende durumlarnedır
Valla beklemedeyim canim kendimi dinlememeye calisiyorum yoksa yok oram agridi bisi mi var buram agridi diye kafayi yerim. Dua ediyorum folik asite devam :)

Bende ayni durumdayim canim yumurtmala 8.5 gorunuyordu acaba o yuzden olabilir mi?

Tabi bebekken haram olmaz. Ama o bebek(erkek ise) büyüdüğünde anne için, dışarıdaki erkeklerden şer'an bir farkı olmuyor. Yani herhangi bir erkeğe nasıl nikah düşüyorsa, ona da düşüyor. Tabi tutup çocuk anne dediği kadınla evlenecek değil ama hükmen böyle. Yani tesettürsüz yanına çıkamaz ve onunla bir temasta bulunamaz, yalnız kalamaz. Ne kadarr onu oğlu olarak görse de... Allah katında ne o, kadının çocuğudur ne de o kadın, çocuğun annesidir.
Şeyh cemaat bilmem ne hükmü değil bu; apaçık İslam dinindeki mahremiyet konusudur.

Ben de evliliğimin ilk zamanları böyleydim :) Dur yapma, bebeğim düşücek, bebeğime bişey olucak.. Hepi topu 4 gün geçmişti. Bat ne zaman senin? Takip edicem inş :)

Iyi bayramlar sana da canmm
Canim tebrik ederim seni Allah bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin insalllah sen taze hamissin belirtilerin nelrdi acaba? Bu ay hamile olmayi cok istiyorum yumurtlama gunlerimde karnim cok sisti, kasik agrilarim hissedilir derecedeydi. Bat 15 ekim benim. Daha gunume cok var ama hafif hafif o agrilarim devam ediyor. Ozelliklede ayakta biraz fazla kalinca kasiklarim ve belim agriyor. Bahsettigim agrilar daha cok karnin alt tarafinda ve tam kasikta pelvik bolgede sizi gibi, sanki kas agrisi gibi. Belkide vucudumu fazla dinledigimden hamilelige yormak istiyorum bu durumu... sende de bu tur durumlar oldumu ya da yasayanlar varmi arkadaslar?

Zaten bluemermaid adetle, gebelik belirtileri aynıymışş. Sen de Allah bilir bu durumu daha önce çok yaşamışsındır :) İnş hayırlısıyla bu seferki belirtiler istediğin gibidir.
Belirti hissetmek de güzell bişey... Benim bata bir hafta kaldı hiçbişeyy yok. Adet belirtisi bile yok. Normalde bnm 1 hafta kalan göğüslerimde ağrı, karın ağrısı vs. başlardı. Peki böyle bir durum yaşayan var mı? Ne adet ne gebelik belirtisi yaşayan???

Evet canim cesit cesit hamilelik baslangiclari var..inan bicok sey yasadim 18 aydir..belki bu ay yine ustune dusmemdendir ama biraz daha farkli gibi geldi. Bekliycez gorucez sonuclari tabi ama inan yeri geliyor burda ayni durumda olan sizlerle paylasmak, dertlesmek iyi moral oluyor

Kızlar bugün kistim olduğu için yumurtaliklarimdan Mr çekildim. Bu 2 günde tam yumurtlama donemim. Peki bu Mr ın yumurtalarima bi zararı olur mu bilemedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…