Kızlar bugün kistim olduğu için yumurtaliklarimdan Mr çekildim. Bu 2 günde tam yumurtlama donemim. Peki bu Mr ın yumurtalarima bi zararı olur mu bilemedim şimdi.
Ben yaşıyorum canım normalde her ay beş altı gün önce başlardı göğüs karın bel kas ağrıları ..bu ay hiçbir ağrım acım yoktu ....Zaten bluemermaid adetle, gebelik belirtileri aynıymışş. Sen de Allah bilir bu durumu daha önce çok yaşamışsındır :) İnş hayırlısıyla bu seferki belirtiler istediğin gibidir.
Belirti hissetmek de güzell bişey... Benim bata bir hafta kaldı hiçbişeyy yok. Adet belirtisi bile yok. Normalde bnm 1 hafta kalan göğüslerimde ağrı, karın ağrısı vs. başlardı. Peki böyle bir durum yaşayan var mı? Ne adet ne gebelik belirtisi yaşayan???
Ultrasyonda görüldü kistim4cm di en son ve Mr cekilip tahlillere göre ameliyat dedi doktorGeçmiş olsun. Ultrasonda göremediler mi kisti, niye mr çektiler. Yumurtaya zararı olur mu bilmiyorum ama bizlere zararı olduğunu biliyorum. Çok gerekmedikçe mr çekilmemesi gerekiyor.
Ben yaşıyorum canım normalde her ay beş altı gün önce başlardı göğüs karın bel kas ağrıları ..bu ay hiçbir ağrım acım yoktu ....
sadece bugün çarşıda çok gezdik sonra kurban pazarına gittik bel ağrım ve sağ kasikta ağrım oldu ve belim catlayacak gibi oldu....adetım yarın yada diğer gün olacak bakalım inşallah olmaz müjdem gelmiştir
Pek umutlu değilim dün idrarda negatif çıkmıştı :-(hadi hayırlısı :) sen de gösterirsin bize burada silik çizgileri
Pek umutlu değilim dün idrarda negatif çıkmıştı :-(
O degılde bugun yumurta akı kıvamında akıntım var. Acaba ben bu donemde mı yumurtluyorum?Bende ayni durumdayim canim yumurtmala 8.5 gorunuyordu acaba o yuzden olabilir mi?
ay canim yumurta catlayinca 12 saat elverisli oluyormus insallah degerlendirmissinBugun alcam cnm. saracoglunun kuru varya onu yapiyim bari sabah aksam icsininsan napicanin sasiriyo. insallah senin mutlu haberini alir sonra benimkini bekleriz. kasik agrim tavan yapti valla catliyorum sanirim benim merak ettigim mesela simdi catladi yumurtam aksama birlikte olunca hamis olma sansin varmi kac saat icinde olmasi gerekio acaba
Ameliyat mi olcaksn yani canm?Ultrasyonda görüldü kistim4cm di en son ve Mr cekilip tahlillere göre ameliyat dedi doktor
Olabilir bende de var ay kafam iyice bulandi tabuk gibi hissediyorum kendimi yumurtluyorsun ama civciv olacak mi belli degilO degılde bugun yumurta akı kıvamında akıntım var. Acaba ben bu donemde mı yumurtluyorum?
Canim daha belli değil Mr sonucum 16 ekimde çıkacak iñs hamile olduğumu 15 ekimde ögrenirim ve ameliyata gerek kalmaz. Kız hamiş dua et banaAmeliyat mi olcaksn yani canm?
Canim daha belli değil Mr sonucum 16 ekimde çıkacak iñs hamile olduğumu 15 ekimde ögrenirim ve ameliyata gerek kalmaz. Kız hamiş dua et bana
Hosgel, ugurlu gel hepimize. Bat tarıhını de yaz.bende gelsemmi diyorum aranıza
Ben de ıyıce bulandım tatlım. Ben kafadan diğer ayı beklemeye basladım :)) teste cismemize 10 gun dıger yumurtlama donemıne 20 kaldı :)) gogus uclarımda ınceden bı acım var o da hamıle kalmayı bekledıgım ıcın vucudumun bır oyunu. Kasımda ask baskadır dıcem ben 10 gun sonra :))Olabilir bende de var ay kafam iyice bulandi tabuk gibi hissediyorum kendimi yumurtluyorsun ama civciv olacak mi belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?