Kızlar lıstede son durum nedir ?
Ahahah kız sen benimi takip ediyosun tamam tamamkızz o iş tamam mı?
Niye bu kadar umitsizsin yahu ? Gun digmadan neler dogarBen de ıyıce bulandım tatlım. Ben kafadan diğer ayı beklemeye basladım :)) teste cismemize 10 gun dıger yumurtlama donemıne 20 kaldı :)) gogus uclarımda ınceden bı acım var o da hamıle kalmayı bekledıgım ıcın vucudumun bır oyunu. Kasımda ask baskadır dıcem ben 10 gun sonra :))
Hcg yukselsın dıye beklıyodun demı? Dualarım senınle. Bayramı cıkartıcan o zaman. Insallah guzel haberlerını alacagız. Mıde bulantısı falan var mı ?günaydın benim hala soru işareti beklemedeyim
Hosgel, ugurlu gel hepimize. Bat tarıhını de yaz.
Gozumz ustunndeeAhahah kız sen benimi takip ediyosun tamam tamam
Bıseyi cok ıstedıgımde genelde olmuyo :)) kız bı de valla bu sans ısı sankı o da bu aralar bende yok. Ama reglim gecıkecek bak. Klomenden hic gununde gelmıyo bı gun muhakkak atıyo. Yalnız gogus uclarımdakınhassasıyetı cozemedım. Su an batmada hıssedıyorum. Aman neyse artıkNiye bu kadar umitsizsin yahu ? Gun digmadan neler dogar
Mr da radyasyon yok canım, manyetik etki sadece onun da zararı yok. Dikkat edersen röntgen oda kapisinda hamileler giremez yazar ama mr da yazmaz.Kızlar bugün kistim olduğu için yumurtaliklarimdan Mr çekildim. Bu 2 günde tam yumurtlama donemim. Peki bu Mr ın yumurtalarima bi zararı olur mu bilemedim şimdi.
Mrb kızlar bnm hiç ümidim yoktu bnm batım 9 Eylül ama bu ay üç gündür kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor sızısı ve kasıklarıma elimle vurunca acıyor ve kasık ağrısı çok erken başladı bu ay acaba hamile miyim yoksa vücudum beni kandırıyor mu zor işmiş ya bu
bende mayıstan beri hep öle ay bu ay oldu değişik kıpırdamalar var yok ağrı var batma var sızlama var derken hep hüsran çıkıyorBat'ının gerçekten 9 eylül olmasını sen de çok isterdin eminim :)
Evet zor işş.. 10 aydır vücudumu dinleyip duruyorum. Bu ay beni kandıracak hiçbir kıpırtı yapmıyor meret.
bende mayıstan beri hep öle ay bu ay oldu değişik kıpırdamalar var yok ağrı var batma var sızlama var derken hep hüsran çıkıyor
psikolojik olarak yaptığımı anladım çokta sıkıldım bu durumdan
bu ay artık akışına bıraktım hayırlısı
Amannnn 9 Ekim dicektim karıstıBat'ının gerçekten 9 eylül olmasını sen de çok isterdin eminim :)
Evet zor işş.. 10 aydır vücudumu dinleyip duruyorum. Bu ay beni kandıracak hiçbir kıpırtı yapmıyor meret.
Evet benim de cok istedigimde olmaz hic maalesef o yuzden hic takilmamaya calisiyorum klomenden nedir?Bıseyi cok ıstedıgımde genelde olmuyo :)) kız bı de valla bu sans ısı sankı o da bu aralar bende yok. Ama reglim gecıkecek bak. Klomenden hic gununde gelmıyo bı gun muhakkak atıyo. Yalnız gogus uclarımdakınhassasıyetı cozemedım. Su an batmada hıssedıyorum. Aman neyse artık
Hcg yukselsın dıye beklıyodun demı? Dualarım senınle. Bayramı cıkartıcan o zaman. Insallah guzel haberlerını alacagız. Mıde bulantısı falan var mı ?
Klomen yımırta ıcın hap. O reglimi 1-2 gun attırıyor.Evet benim de cok istedigimde olmaz hic maalesef o yuzden hic takilmamaya calisiyorum klomenden nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?