Umudumuz 2014 Ekim =)

Niye bu kadar umitsizsin yahu ? Gun digmadan neler dogar

Niye bu kadar umitsizsin yahu ? Gun digmadan neler dogar
Bıseyi cok ıstedıgımde genelde olmuyo :)) kız bı de valla bu sans ısı sankı o da bu aralar bende yok. Ama reglim gecıkecek bak. Klomenden hic gununde gelmıyo bı gun muhakkak atıyo. Yalnız gogus uclarımdakınhassasıyetı cozemedım. Su an batmada hıssedıyorum. Aman neyse artık

Kızlar bugün kistim olduğu için yumurtaliklarimdan Mr çekildim. Bu 2 günde tam yumurtlama donemim. Peki bu Mr ın yumurtalarima bi zararı olur mu bilemedim şimdi.
Mr da radyasyon yok canım, manyetik etki sadece onun da zararı yok. Dikkat edersen röntgen oda kapisinda hamileler giremez yazar ama mr da yazmaz.

Mrb kızlar bnm hiç ümidim yoktu bnm batım 9 Eylül ama bu ay üç gündür kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor sızısı ve kasıklarıma elimle vurunca acıyor ve kasık ağrısı çok erken başladı bu ay acaba hamile miyim yoksa vücudum beni kandırıyor mu zor işmiş ya bu

Bat'ının gerçekten 9 eylül olmasını sen de çok isterdin eminim :)
Evet zor işş.. 10 aydır vücudumu dinleyip duruyorum. Bu ay beni kandıracak hiçbir kıpırtı yapmıyor meret.

Evet zor işş.. 10 aydır vücudumu dinleyip duruyorum. Bu ay beni kandıracak hiçbir kıpırtı yapmıyor meret.
bende mayıstan beri hep öle ay bu ay oldu değişik kıpırdamalar var yok ağrı var batma var sızlama var derken hep hüsran çıkıyor
psikolojik olarak yaptığımı anladım çokta sıkıldım bu durumdan
bu ay artık akışına bıraktım hayırlısı

Ya bu yalana kendin inanıyor musuuun? Ben de her ay için aynısını diyorum. Ay sonuna doğru aynı şeyler, sonra kırmızıları görünce yaşadığım hüsran, gözyaşları... Hani bu ay takmıyordum

Amannnn 9 Ekim dicektim karıstı

Evet benim de cok istedigimde olmaz hic maalesef o yuzden hic takilmamaya calisiyorum klomenden nedir?

Hcg yukselsın dıye beklıyodun demı? Dualarım senınle. Bayramı cıkartıcan o zaman. Insallah guzel haberlerını alacagız. Mıde bulantısı falan var mı ?

evet canim hcg yükselsin diye bekliyorum.. insallah hayırlı haber veririm.. ya mide bulantisi değilde, böyle bir garip midem ya.. sürekli birseyler yemek istiyorum mesela... negatif düşünmek istemiyorum, evrene pozitif enerji göndermeye devam :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…