Umudumuz 2014 Ekim =)

Coook coook, kandırıldık, bız hep sıp dıye hamıle kalınır sandık. Yanı ben cevremden hep hamıle haberı aldım ınsanlar belkı de calısıyorlardı. Hıc sormadım gercı sevmem o tur soruları :)) kasıklardakı agrının bacaga vurması hııımmm, suphelendırıcı. Batını kaydettırdın mı lısteye ? Insallah hamılesındır

Benım ıcın de yollar mısın hatta hepımız ıcın.

Bat 1 ekım olan sevgılı arkadaslarım baptınız varmı bı gelişme benım adetım gelmedı henuz dun sabah negagıftı test yarın bıdaha denıycem ınsallah

iyi geceler.
Herkese hayırlı bayramlar dilerim:)
Veee kızlar maalesef benim bat 5 ekimi bile beklemedi ve sabah ezaninda karin agrisiyla uyandim. Hayırlısı olsun ama tabi ki çalışmaya devam: ) kendimizi üzmek yook:) Yeni bat 29 Ekim

Tabi ki hayırlısı olsun :) Bakalım ben de senin gibi olgunlukla karşılayabilecek miyimm

Aynen cnm calismalara devam bnde başladım hadi hayırlısı :)

Aynen cnm calismalara devam bnde başladım hadi hayırlısı :)
Günaydııın
inşallah hepimizin gönlünce olsun.Uğraştıracak biraz ama yapacak bişey yok:)
Tabi ki hayırlısı olsun :) Bakalım ben de senin gibi olgunlukla karşılayabilecek miyimm
Karşılarsın ama öncesin de inşallah karşilamak durumunda kalmassin :)

Günaydın kızlar.. herkese hayirli bayramlar
Bugun catlatma ignesinin 14. Gunu test yaptim, yine negatif

gunaydin kizlar benim gwceden beri akintim var ama ovulasyon hala silik cizgi

Hic geciyormuydu adetin klomen kullandinmi
Kullanmadım canm yedı ay once bebegın kabı durdu aldılar duunmedık sımdıye kadar sınavlar falan var dıye sımdı dusunuyoruz ve sabah test yaptım sılık cıZgı cıktı

Reactions: BBD
Günaydııın
inşallah hepimizin gönlünce olsun.Uğraştıracak biraz ama yapacak bişey yok:)

Karşılarsın ama öncesin de inşallah karşilamak durumunda kalmassin :)

inşeallah :) Senin bu sakinliğinin sebebi ne peki? Kaçıncı ay bu ay?

Günaydın kızlar.. herkese hayirli bayramlar
Bugun catlatma ignesinin 14. Gunu test yaptim, yine negatif
İnşallah pozitife döner canım acele etme...
Bu arada sanırm... yani inşallah testim doğruysa hamile olabilirim...
Kan testi bayramdan sonraya kaldı netlesirse haber veririm listeye yazarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…