Coook coook, kandırıldık, bız hep sıp dıye hamıle kalınır sandık. Yanı ben cevremden hep hamıle haberı aldım ınsanlar belkı de calısıyorlardı. Hıc sormadım gercı sevmem o tur soruları :)) kasıklardakı agrının bacaga vurması hııımmm, suphelendırıcı. Batını kaydettırdın mı lısteye ? Insallah hamılesındırMrb kızlar bnm hiç ümidim yoktu bnm batım 9 Eylül ama bu ay üç gündür kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor sızısı ve kasıklarıma elimle vurunca acıyor ve kasık ağrısı çok erken başladı bu ay acaba hamile miyim yoksa vücudum beni kandırıyor mu zor işmiş ya bu
Benım ıcın de yollar mısın hatta hepımız ıcın.evet canim hcg yükselsin diye bekliyorum.. insallah hayırlı haber veririm.. ya mide bulantisi değilde, böyle bir garip midem ya.. sürekli birseyler yemek istiyorum mesela... negatif düşünmek istemiyorum, evrene pozitif enerji göndermeye devam :) :)
Rabbım hayırlı sonuclar versın gunu beklemekle de bitmiyo ki gecıkmesını de beklıyosun Allah herkesın gonlune gore versınVe 5 ekim de geldi sayılır
iyi geceler.
Herkese hayırlı bayramlar dilerim:)
Veee kızlar maalesef benim bat 5 ekimi bile beklemedi ve sabah ezaninda karin agrisiyla uyandim. Hayırlısı olsun ama tabi ki çalışmaya devam: ) kendimizi üzmek yook:) Yeni bat 29 Ekim
11ekim bat gunum hic umidim yok Ana Hayirlisi ins.İnsallah tatlım hepimiz anne olacagız inanıyorum
Aynen cnm calismalara devam bnde başladım hadi hayırlısı :)iyi geceler.
Herkese hayırlı bayramlar dilerim:)
Veee kızlar maalesef benim bat 5 ekimi bile beklemedi ve sabah ezaninda karin agrisiyla uyandim. Hayırlısı olsun ama tabi ki çalışmaya devam: ) kendimizi üzmek yook:) Yeni bat 29 Ekim
Kac cikmistiki hcggünaydın benim hala soru işareti beklemedeyim
Hic geciyormuydu adetin klomen kullandinmiBat 1 ekım olan sevgılı arkadaslarım baptınız varmı bı gelişme benım adetım gelmedı henuz dun sabah negagıftı test yarın bıdaha denıycem ınsallah
Canim senin ne zaman batVe 5 ekim de geldi sayılır
GünaydııınAynen cnm calismalara devam bnde başladım hadi hayırlısı :)
Karşılarsın ama öncesin de inşallah karşilamak durumunda kalmassin :)Tabi ki hayırlısı olsun :) Bakalım ben de senin gibi olgunlukla karşılayabilecek miyimm
Kullanmadım canm yedı ay once bebegın kabı durdu aldılar duunmedık sımdıye kadar sınavlar falan var dıye sımdı dusunuyoruz ve sabah test yaptım sılık cıZgı cıktıHic geciyormuydu adetin klomen kullandinmi
Günaydııın
inşallah hepimizin gönlünce olsun.Uğraştıracak biraz ama yapacak bişey yok:)
Karşılarsın ama öncesin de inşallah karşilamak durumunda kalmassin :)
İnşallah pozitife döner canım acele etme...Günaydın kızlar.. herkese hayirli bayramlar
Bugun catlatma ignesinin 14. Gunu test yaptim, yine negatif
Bat 12 eylül canım :)Ben de evliliğimin ilk zamanları böyleydim :) Dur yapma, bebeğim düşücek, bebeğime bişey olucak.. Hepi topu 4 gün geçmişti. Bat ne zaman senin? Takip edicem inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?