Cnm sen hmile deil mydn zatn yanls mi htrliyorum?Günaydin arkadaslar.herkesin bayramimi mübarek olsun.insallah ekim ayinda hepimiz hamiş olurz.
evet sanırım takıyorum yine haklısın kendimi dinleyip duruyorum bişimi kıpırdadı sancımı girdi çok yoruldumYa bu yalana kendin inanıyor musuuun?Ben de her ay için aynısını diyorum. Ay sonuna doğru aynı şeyler, sonra kırmızıları görünce yaşadığım hüsran, gözyaşları... Hani bu ay takmıyordum
amin işallahAllah hepinize Ekimde anne olmayı nasip etsin güzel insanlar
14-15 eylül bakalım ama umitli degilim pek.Canim senin ne zaman bat
Degilim.Allah söyletmiştir insallah.aşilama oldum.bugun 3.gunum.sen hamilesin dua edermisin.Cnm sen hmile deil mydn zatn yanls mi htrliyorum?
Benimde 18 ekim benimde umudum yok.10 aydir bekluyorum14-15 eylül bakalım ama umitli degilim pek.
Gercektenmi saat Kacta yaptinRabbıme sukurler olsun cıft cızgıyı gordum tabı kesın olan kan .bayramdan sonra gıdıcem hemen kan vermeye.Rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla.sabah altıda kalkıp test yaptım oyle degısık bı pıskolojı ıkı gun oncesıne kadar negatıftı.
Tam tersi idrarda ciktiysa kanda kesin cikar kac gunun gecti simdi seninCok heyecanlıyım cok da endıselıyım cunku ıdrarda pozıtıf cıkıp kanda cıkmayan yanıltan testler var hayırlısı bakalım
Yazmissin saatini saat 6 da yapmissin test icinmi kalktinGercektenmi saat Kacta yaptin
Ne gibi belirtilerin oldu bize yazarmisin.Cok heyecanlıyım cok da endıselıyım cunku ıdrarda pozıtıf cıkıp kanda cıkmayan yanıltan testler var hayırlısı bakalım
Ciddi bn sni hamile diye hatrliyorum forumdan:) allat soyletti belki de. Allahim tum bu forum dahil isteyeb herkese versn bebesini en kisa zamanda insallahhhDegilim.Allah söyletmiştir insallah.aşilama oldum.bugun 3.gunum.sen hamilesin dua edermisin.
Idrar testinin yanls poztf olmasi cok nadir canm. Insallah kan degerlern de guzel cikar. Allah tamamina erdirsinnCok heyecanlıyım cok da endıselıyım cunku ıdrarda pozıtıf cıkıp kanda cıkmayan yanıltan testler var hayırlısı bakalım
Amin arkadasim.Allahim sanada kucagina almayi saglikli sıhatli buyutmeyi nasip etsinCiddi bn sni hamile diye hatrliyorum forumdan:) allat soyletti belki de. Allahim tum bu forum dahil isteyeb herkese versn bebesini en kisa zamanda insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?