Umudumuz 2014 Ekim =)

Benim bat bugün, beklemedeyim. Ayın 1 den beri âdet olacak gibi oluyorum ara ara ama başka hiç bir şey yok. Bakalım hayırlısı. Bu arada eski forumlardan benzer konuları okuyorum. Aynı bizim gibi muhabbetler ama bakıyorum şimdi bir çoğu hamile, içimi rahatlatıyor

evet sanırım takıyorum yine haklısın kendimi dinleyip duruyorum bişimi kıpırdadı sancımı girdi çok yoruldum

Rabbıme sukurler olsun cıft cızgıyı gordum tabı kesın olan kan .bayramdan sonra gıdıcem hemen kan vermeye.Rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla.sabah altıda kalkıp test yaptım oyle degısık bı pıskolojı ıkı gun oncesıne kadar negatıftı.

Cok heyecanlıyım cok da endıselıyım cunku ıdrarda pozıtıf cıkıp kanda cıkmayan yanıltan testler var hayırlısı bakalım

Gercektenmi saat Kacta yaptin

Ben sabahtan beri seni merak ettim ne oldu diye bu guzel haberi vermek icin bu saate kadar beklenirmi:)

Cok heyecanlıyım cok da endıselıyım cunku ıdrarda pozıtıf cıkıp kanda cıkmayan yanıltan testler var hayırlısı bakalım
Idrar testinin yanls poztf olmasi cok nadir canm. Insallah kan degerlern de guzel cikar. Allah tamamina erdirsinn

Ciddi bn sni hamile diye hatrliyorum forumdan:) allat soyletti belki de. Allahim tum bu forum dahil isteyeb herkese versn bebesini en kisa zamanda insallahhh
Amin arkadasim.Allahim sanada kucagina almayi saglikli sıhatli buyutmeyi nasip etsin

Reactions: BBD
Güzel dilekleriniz ıcın cok tesekkur ederım.bat 1 ekımdı dort gun onceden baslayarak ıkı gunde bır test yaptı. Hep negatıf bat ı ıkı gun gectı yıne yaptım negatıf yok artık sanırım dedım son kez bayramın ıkıncı gunu yapıyım dedım sabah ılk ıdrar muhabbetını okumustum burda gozumu bı actım saat altı kalkıp yaptım gozler yumuk yumuk ıkıncı coGıyı sılık gordum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…