Umudumuz 2014 Ekim =)

Belırtılere gelınce ben hep ğoskolojık oldugunu dusundum ama cunku o kadar erken mıde bulantılar baslamaz dıe dusunuyorum ıkı hafta once mıde bulantıları basladı hafıf.gogusler dolgunlastı halsızlık vardı.hala var gercı.akıntı ıdrarda koyulasma oldu bıde bel agrım benım belım agırmaz hıc normalde.adet olcakmısm gıbı agrılar gırıyo arada gecıo sonra

O kadar erken basdonmez progestanmi kulladin

Pardon mide bulamaz
Yok herhangı bıaey kullanmadım folıkasıt dısında doktor duaunmeye basladık dedıgımde verdı haftada ıkı kez kullanmamı soyledı bugunden ıtıbaren hergun alcam ha bıde corasprın kullanıyorum.ılk hebelıgımde bebegımın kalbı durdu beslememıs aynı durum olmasın dıe kanım koyu sanırım

Kan tahlilini carsambami yaptiracaksin

Y
inşeallah :) Senin bu sakinliğinin sebebi ne peki? Kaçıncı ay bu ay?
Ya benim durum karışık aslın da bundan bir yil once de bir kaç ay denedik ama düzenli degildi. Aslına bakarsan 6 yili girmek uzereyim evlilikte zaman zaman korunmadigimiz oldu ama dedigim gibi duzensiz yumurtlamayi taş çatlasa 3 tada 4 kez takip ettim.Bu ay duzenli ilişki oldu uzun aradan sonra ama aslinda kafama takilan şeyler yok değil yani o korunmadıgımız zamanlarda hiç mi denk gelmedi yolunda gitmeyen birsey var galiba bakalım olmadı testleri falan yaptiralim.Bide ditorum ki insanlar 1 seneye aşkın düzenli olarak ilişkileri oluyor olmayinca hamilelik sonra dr a gidiyorlar galiba ondan kafam rahat: )

18 ekım okudum sımdı rabbım yardımcın olsun sende guzel haberler ver bıze

kızlar selam benim de bat 22 ekim dün çatlatma iğnemi oldum artık hayırlısı ALLAH 'tan haziran da 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum o da ilaç ve çatlatma iğnesiyle olmuştu ama kısmet değilmiş ALLAH'ım isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah

canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak bize de nasip olur.. benimde bat 19 ekim

canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak bize de nasip olur.. benimde bat 19 ekim

inşallah canım sen ne kadar zamandır bekliyorsun ve tedavi görüyomusun ?

inşallah canım sen ne kadar zamandır bekliyorsun ve tedavi görüyomusun ?

2 senelik evliyim evlendikten 5 6 ay sonra istedik tedavi görmedim temmuzda hamile kaldım ama 16 haftada sonlandı. 3 ay korunmamız lazımdı 4 ay bekledik doktora gittik o da 3 ay deneyin olmazsa gelin dedi 3 ay sonra gittik adetin 3üncü günü klomene başlıcaktım ama tedavi olmadan gebelik oldu ama kimyasal gebelikti. geçen ay ve bu ay klomen kullanıyorum.

Benim bat 5ekimdi ve hâlâ ses yok. Bakalım birşey çıkacak mi

sen ne kadar süredir evlisin? ne zamandır bebek bekliyosunuz

Canım ya kıyamam herşey Allahtan vardır bir bildiği benim aralikta 6.senem bitecek 26 yaşndaym 4 senedir bebiş istiyorum pko var bende sadece 1 hamileligm oldu kalbi durdu Allah kimseye yaşatmasn o acıyı (

Slm kızlar benim bat 7 ekim yani 1 gün kaldı. Merakla bekliyoruö adet belirtilerim var yani bu sefer özellikle göğüslerim patlıycak gibi ,merdiven inerken bile acıyo. Arada kasıklarım ağrıyor. Bu 6. Ay denemelerde. Gerçekten büyük stres oluyor. Her adet olduğumda tamam diyorum bu sefer düşünmüycem, ama özellikle son 1 hfta kala bebek düşüncelerim pik yapıyor. Başlıyorum kendimi dinlemeye. Yok midem mi bulanıyor gibi yok kasıklarım ağrıyo gebe miyim kesin gebeyim ama olmayadabilirim derken adet günüm gelince olan oluyor. Hüsran hüzün .. Rabbim en iyisini bilir ama işte bizimkiside umut.. Hayırlısı olsun inşallah bu ay seviniriz hepimiz, dua edelim birbirimize

Canım ya kıyamam herşey Allahtan vardır bir bildiği benim aralikta 6.senem bitecek 26 yaşndaym 4 senedir bebiş istiyorum pko var bende sadece 1 hamileligm oldu kalbi durdu Allah kimseye yaşatmasn o acıyı (

öyle canım hersey Allah'tan. derdi veren sabrını da veriyor elbet . Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…