Umudumuz 2014 Ekim =)

@persa33 beni listenin sonuna kaydır tatlım kırmızıları gördüm.yeni bat 3 kasım

benimde tarihim degisti kifmizilar geldi erken den 10 ekim di besgun erken geldi bizde yeni bata 4 Kasım diyelim listeye beni yazin

@persa33 beni listenin sonuna kaydır tatlım kırmızıları gördüm.yeni bat 3 kasım

persa33 canim beni listeden cikarabilirsin ekim degismis bebis ayim

benimde tarihim degisti kifmizilar geldi erken den 10 ekim di besgun erken geldi bizde yeni bata 4 Kasım diyelim listeye beni yazin
Durun kızlar ben de katılcam aranıza, bebiklerim benım, yenı umudumuz kasım. ayseygt1453 tatlım bu arada 5 gun erken dıyosun bana bak yerlesme seysı olmasın bu.

Kızlarr. Benim bata 3 gün kaldı... Afedersiniz ama akıntımın rengi sarı gibi iken bugün seyri değişti, Bembeyazz krem gibi yoğun bi akıntı geldi. Böyle bir akıntı yaşayan var mı? Hamilelik şeysi olabilir mi

[QUOoraNora, post: 37207806, member: 115505"]Durun kızlar ben de katılcam aranıza, bebiklerim benım, yenı umudumuz kasım. ayseygt1453 tatlım bu arada 5 gun erken dıyosun bana bak yerlesme seysı olmasın bu.[/QUOTE]
cok uzgunum ama oldum bende mantar cikti doktor fitil verdi kullanirken bide baktim oldum bidaki aya kaldi umutlar ((((((

kızlar meb ben aranıza yeni katılıyorum.1 senelik evliyim.ilk 7 ay kondomla korunduk. son 5 ay geri çekilme yöntemi ile.geçen ay içime boşaldı.ma hamile kalmadım.adet oldum.şu an son günü.ama inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum.hiç böyle olamıştı.perşembe gününe randevu aldım.daha bir sorun olup olmadığını bilmiyorum ama çok endişeliyim.ya olmazsa diye.psikoljim bozuldu.lütfen bana destek olun.konu hakkında bilgim çok az

kızlar bat nedir?aydınlatın lütfen

canim doktora git bakalim zaten randevuda almissin hayirli habetlet alirsin insallah

merhaba kızlar benim batım 3 gün gecikti ama hiç bir belirti yokk... test yapmadım daha bıraz daha beklıcem...

Benimde kırmızılar geldi, hoş geldi başka bahara
eskiden adet oluca ne rahatlardım.şimdi kan görünce çıldırıyorum.ibugün son adet günüm.inşallah 9 aya kadar bir daha görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…