Bayramdan sonra ınşallahtest yaptın mı canım
B
Bayramdan sonra ınşallah
anlıyamadım listemi var@persa33 beni listenin sonuna kaydır tatlım kırmızıları gördüm.yeni bat 3 kasım
@persa33 beni listenin sonuna kaydır tatlım kırmızıları gördüm.yeni bat 3 kasım
Durun kızlar ben de katılcam aranıza, bebiklerim benım, yenı umudumuz kasım.benimde tarihim degisti kifmizilar geldi erken den 10 ekim di besgun erken geldi bizde yeni bata 4 Kasım diyelim listeye beni yazin
canim beklenen adet tarihi demekkızlar bat nedir?aydınlatın lütfen
çok sağol canım.çok şey öğrenicem buradan sanırım..canim beklenen adet tarihi demek
canim doktora git bakalim zaten randevuda almissin hayirli habetlet alirsin insallahkızlar meb ben aranıza yeni katılıyorum.1 senelik evliyim.ilk 7 ay kondomla korunduk. son 5 ay geri çekilme yöntemi ile.geçen ay içime boşaldı.ma hamile kalmadım.adet oldum.şu an son günü.ama inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum.hiç böyle olamıştı.perşembe gününe randevu aldım.daha bir sorun olup olmadığını bilmiyorum ama çok endişeliyim.ya olmazsa diye.psikoljim bozuldu.lütfen bana destek olun.konu hakkında bilgim çok az
inşallah canım cümlemiz.. :)canim doktora git bakalim zaten randevuda almissin hayirli habetlet alirsin insallah
bence de 2 gün daha bkle.sonra kan tahlili yaparsın.rabbim kucağını doldursun :)merhaba kızlar benim batım 3 gün gecikti ama hiç bir belirti yokk... test yapmadım daha bıraz daha beklıcem...
Benimde kırmızılar geldi, hoş geldi başka baharaDurun kızlar ben de katılcam aranıza, bebiklerim benım, yenı umudumuz kasım.ayseygt1453 tatlım bu arada 5 gun erken dıyosun bana bak yerlesme seysı olmasın bu.
bence de 2 gün daha bkle.sonra kan tahlili yaparsın.rabbim kucağını doldursun :)[/QUOTE
haber
vericem inşlallh bekleyiinn...
eskiden adet oluca ne rahatlardım.şimdi kan görünce çıldırıyorum.ibugün son adet günüm.inşallah 9 aya kadar bir daha görmemBenimde kırmızılar geldi, hoş geldi başka bahara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?