- 29 Eylül 2012
- 369
- 208
- 133
Adett mi oldun? Cok erken degil mi?Durun kızlar ben de katılcam aranıza, bebiklerim benım, yenı umudumuz kasım.ayseygt1453 tatlım bu arada 5 gun erken dıyosun bana bak yerlesme seysı olmasın bu.
Arkadaşlar iyi geceler benim gecikmemin bu gün 8. Günü. 2 gün gecikince kan verdin ama hcg 1 e çok yakın çıktı araya bayram gidi bayramdan sonra tekrar gel dedi sağlık merkezindeki ebe ben bu gün evde yapılan testlerden yaptım 2. ÇiZgi silik çıktı kanda 2 gün gecikmeaine rağmen ne gatif çıkıp sonra pozitif çıkn varmı ?? Gerçi yarın kan vereceğim ve kafamdaki deli sorular son bulacak inşallah ama yinede paylaşmak istedim. Bu arada herkese iyi bayramlar
İnşallah yaabence kwsin hamilesin canim normalde.bujadar grcikme yasamiyosun tabikude yukselme olur gec dollenmedir hamilesin hamilesinn)) hadi listeyi guncelleee @ persa
Ekim 17 benimdeelalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!
Benim de yumurtlama aynıydı ben bayram diye ilişkiye giremedim nette bazı şeyler okudum fırsatım vardı halbukiYumurtlamam pazar günüydü ve 5 gündür sık ilişkiye giriyoruz artık dama dedik bitik vaziyetteyiz :) ama benim ekimden de hiçç umudum yok yine yapmicam dediğim strese tekrardan girmis vaziyetteyim ne olacak boyle yaa
Yarın kan vercm canım aynıyım kasık agrılarım devam edıyo dun ıkıncı testı de yaptım o da sılık cıktı.Esaskiz nerelerdesin ne durumdasin
Insallah bthcg yuksek cikar.Yarın kan vercm canım aynıyım kasık agrılarım devam edıyo dun ıkıncı testı de yaptım o da sılık cıktı.
bu aksam patliyorum tuvalette oluyodum simdi pede de geldi mantar olmustum fitil killaniyordum doktor verdi bide baktim 5gun evvel oldum zaten hemen karnim sisti :Adett mi oldun? Cok erken degil mi?
Yok canım senı bırakmam. 14-15 gıbı beklıyorum ıste, ama umudum yok. Inceden bır memeucu acım bırde beyaz akıntım var. Regli olmayı beklıyorum. Yumurtlamama 20 gunden daha az kaldı :) kafada kasıma gectım benAdett mi oldun? Cok erken degil mi?
Bende de durum ayni ama benimde icime bu ay bisi yok gibi doguyor bakalim bekliyorum bende 14/15 iniYok canım senı bırakmam. 14-15 gıbı beklıyorum ıste, ama umudum yok. Inceden bır memeucu acım bırde beyaz akıntım var. Regli olmayı beklıyorum. Yumurtlamama 20 gunden daha az kaldı :) kafada kasıma gectım ben
hadi hayırlısı canım bayramında mübarek olsun bu arada bnde beklemedeyim canım bu ayda işte maydonoz süt buharı yaptım bakalım her ay suna dumankaya gibi oldum :)canımmm tel ıle gırıyordum ben uygulama hata verip durunca oyle kaldı gıremedım sımdı laptpta grıyorm artık nasılsın gelısmeler nasıl ben 2 gun once regl oldum husran yıne amahıc test yapmadım bu sefer kafayada takmadım ama bu sefer olacak hıssedıyorum folık asıtede basladım 4/5gundr ıcıyorum
Merhaba kızlar. Bir çoğumuz birçok yöntem deniyoruz, kimimiz bebişine kavuşurken kimimiz de beklemedeyiz. Hamişliği ekimde öğrenmeyi hedfleyenler olarak birbirimize destek olalım.
Tecrübelerimizi paylaşalım ne dersiniz?
Ekim 17 benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?