Umudumuz 2014 Ekim =)

Kizlar size bisey sormak istiyorum son kurtajimdan sonra adet düzeninde biraz değişiklik oldu önceden 28 gunken şimdi ort. 25 gün boyle olunca da ben afalladim biraz iilişkilerimi hep 28 güne gore ayarliyodum SAT. 22 eylül de başladı bizim 29 unda ve 4 unde iliskimiz oldu sizce tarihler tutmuş mudur yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar iyi geceler benim gecikmemin bu gün 8. Günü. 2 gün gecikince kan verdin ama hcg 1 e çok yakın çıktı araya bayram gidi bayramdan sonra tekrar gel dedi sağlık merkezindeki ebe ben bu gün evde yapılan testlerden yaptım 2. ÇiZgi silik çıktı kanda 2 gün gecikmeaine rağmen ne gatif çıkıp sonra pozitif çıkn varmı ?? Gerçi yarın kan vereceğim ve kafamdaki deli sorular son bulacak inşallah ama yinede paylaşmak istedim. Bu arada herkese iyi bayramlar

bence kwsin hamilesin canim normalde.bujadar grcikme yasamiyosun tabikude yukselme olur gec dollenmedir hamilesin hamilesinn)) hadi listeyi guncelleee @ persa

bence kwsin hamilesin canim normalde.bujadar grcikme yasamiyosun tabikude yukselme olur gec dollenmedir hamilesin hamilesinn)) hadi listeyi guncelleee @ persa
İnşallah yaa Ama ben 4 ay önce tam 3 yıl kullandığım d. Kontrol hapını bıraktım ve bıraktıktan sonra 1 ay regl olup 1 ay hiç regl olmadım ve sonra 2ay tekrar düzenli oldum acaba öyle bir gecikmemi yaşıyorum diyede şüphelendim aslında ama tabiki umudum hamile olmam yönünde ama kendimi yıpratmıyım diye her ihtimalide düşünyorum ama inşallah dediğin gibidir

Kızlar hep bişeyleri merak ediyorum ve size soruyorum benim bi tane çatlamamış 44 mmlik bi yumurtam vardı çatladı mı çatlamadı mı bilemiyorum. Geçen gün ilişki sırasında kasık ağrım çok oldu yumurtadan mıdır yoksa birşey olabilir mi? Gebelik belirtisi olabilir mi acaba, böyle birşey yaşayan var mı

Yumurtlamam pazar günüydü ve 5 gündür sık ilişkiye giriyoruz artık dama dedik bitik vaziyetteyiz :) ama benim ekimden de hiçç umudum yok yine yapmicam dediğim strese tekrardan girmis vaziyetteyim ne olacak boyle yaa

Ekim 17 benimde

B
Yumurtlamam pazar günüydü ve 5 gündür sık ilişkiye giriyoruz artık dama dedik bitik vaziyetteyiz :) ama benim ekimden de hiçç umudum yok yine yapmicam dediğim strese tekrardan girmis vaziyetteyim ne olacak boyle yaa
Benim de yumurtlama aynıydı ben bayram diye ilişkiye giremedim nette bazı şeyler okudum fırsatım vardı halbuki yumurtlama yı kaçırmış olabilirim 21 Eylülde regl olmuştum.

Bende de durum ayni ama benimde icime bu ay bisi yok gibi doguyor bakalim bekliyorum bende 14/15 ini

Günaydıııın, benim bekleyiş bu aylık sona erdi... yok silik çizgiydi, yok biraz daha bekliyiim falan derken, dün regl oldum :) bakalım kasımda ne olacak :) Kasım başında Lizbon'a tatile gidiyoruz. yani hamile kalırsam orada öğrenmiş olucam pek te güzel olur, hikayesi olur. umudumuzu yitirmek yok

hadi hayırlısı canım bayramında mübarek olsun bu arada bnde beklemedeyim canım bu ayda işte maydonoz süt buharı yaptım bakalım her ay suna dumankaya gibi oldum :)

persa 33 bnimde regl 19 eylül ama iğne 1 ekim benide listeye alır mısın? ben tahlil ne zaman yaptırmalıyım sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…