- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
benimde 9 ekim canım bende dayanamayıp aldım ama erken gebelik testı aldım. cok cok sılık cızgı cıktı. ama sonra ınternetten baktım hep hatalı sonuclar verıyormus aldıgım marka. zaten hamile olduguma dair hıc belirtide yok. sen erken gebelik testı mı aldın?kızlar bnm regl tarihim 9 ekimdi yani 1 gün var ben dayanamadım gittim test aldım eczacı da dedi bu testi adet günün geçince yap ama tabiki dayanamadım yaptım sonuç negatifff(( 1 dk aralıklarla gidip bakıyom hiçbirşey yok ( önümüzdeki aya kaldı bnm umutlar
mesaj yazdığın hanede üstteki küçük resimlerden en sağdaki yüklüyor sanırım cnmKızlar foto nasıl atılıyo. Test yaptım iki çizgi bar gibi bide siz baksanız ben tecrübeli değilim bilemedim. Acilll
yok cnm ben normal aldım erken gabelik testi değildi iki farklı marka aldım biri bebe time biri de al bi gebelik testi diye bir test ucuzlarından aldım işte bebe time olanı yaptım valla silik bile değil bembeyazz o kadar da umutlandım ayın 1 inden beni kasıklarım ağrıyor batıyordu ama üşüttüm galiba ondan oldu ama dediğin gibi belki de yanlıştır çünkü kalitesiz testler bayabenimde 9 ekim canım bende dayanamayıp aldım ama erken gebelik testı aldım. cok cok sılık cızgı cıktı. ama sonra ınternetten baktım hep hatalı sonuclar verıyormus aldıgım marka. zaten hamile olduguma dair hıc belirtide yok. sen erken gebelik testı mı aldın?
canım senin aldıgın test zaten dogru sonuc veremez adetin gecıkmedı cunku. benim aldıgıma bıle eczacı ayın 9 unda yap demıştı. hiç canını sıkma. belkide hamilesindir. adetın gecıksın 3-4 gun sonra yap diger testi. anca kesin sonuc oyle alırsın bence.yok cnm ben normal aldım erken gabelik testi değildi iki farklı marka aldım biri bebe time biri de al bi gebelik testi diye bir test ucuzlarından aldım işte bebe time olanı yaptım valla silik bile değil bembeyazz o kadar da umutlandım ayın 1 inden beni kasıklarım ağrıyor batıyordu ama üşüttüm galiba ondan oldu ama dediğin gibi belki de yanlıştır çünkü kalitesiz testler baya
inşallah cnm ya aslında almayacaktım eşim evde yok belki pozitif çıkarda süpriz yaparım dedim o da olmadı ama dediğin gibi yanlış çıkabiliyormus ama burda yazanları okudum işte 2-3 gün önce öğrenenler falan oluyor onlarınki nasıl belli oluyor ki kan testi mi acaba biraz da onlardan cesaret aldım neyse biraz daha sabredeceğiz artık inşallah isteyen herkes hamile olur bu ay :)canım senin aldıgın test zaten dogru sonuc veremez adetin gecıkmedı cunku. benim aldıgıma bıle eczacı ayın 9 unda yap demıştı. hiç canını sıkma. belkide hamilesindir. adetın gecıksın 3-4 gun sonra yap diger testi. anca kesin sonuc oyle alırsın bence.
aynen sabredelim canım yarın olsun bakalım nolcak. belli olanlarında erken gebelik testi ya da kan testıdır buyuk ıhtımalle. ben 4 ay once bı dusuk yasadım. o zaman adetım gectıkten 4 gun sonra ogrendım o da sılık cızgı cıkmıstı. sonra erken gebelik testi aldım ve onda tam olarak pozıtıfı görmustum. yani normal gebelik testini yapmak için cok cok erken şu anda.inşallah cnm ya aslında almayacaktım eşim evde yok belki pozitif çıkarda süpriz yaparım dedim o da olmadı ama dediğin gibi yanlış çıkabiliyormus ama burda yazanları okudum işte 2-3 gün önce öğrenenler falan oluyor onlarınki nasıl belli oluyor ki kan testi mi acaba biraz da onlardan cesaret aldım neyse biraz daha sabredeceğiz artık inşallah isteyen herkes hamile olur bu ay :)
tesekkür ederim cnm umutlarımı yeserttin şu an valla yarın ola hayrolaa...aynen sabredelim canım yarın olsun bakalım nolcak. belli olanlarında erken gebelik testi ya da kan testıdır buyuk ıhtımalle. ben 4 ay once bı dusuk yasadım. o zaman adetım gectıkten 4 gun sonra ogrendım o da sılık cızgı cıkmıstı. sonra erken gebelik testi aldım ve onda tam olarak pozıtıfı görmustum. yani normal gebelik testini yapmak için cok cok erken şu anda.
aynen canım yarın olsun bakalım. bende sabırsızlıkla beklıyorum.tesekkür ederim cnm umutlarımı yeserttin şu an valla yarın ola hayrolaa...
Maalesef ben bugun kirmizi karti yedimYok canım senı bırakmam. 14-15 gıbı beklıyorum ıste, ama umudum yok. Inceden bır memeucu acım bırde beyaz akıntım var. Regli olmayı beklıyorum. Yumurtlamama 20 gunden daha az kaldı :) kafada kasıma gectım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?