Umudumuz 2014 Ekim =)

ya ben neyapmaliyimadetin iki veya üçüncü gunu gel dedi doktor duzenli olamadim akşam azda pede geldi böyle suruncek gunume kadar galiba (

günaydın kızlar,
benim bugün ovitrelle iğneden sonraki 15. gün eğer bişey varsa çıkar mı yoksa normal adet tarihini bekliyim mi? daha önce iğne yaptıranların hep 12.günden sonra belli olmuş, ne dersiniz?

Son düzenleme:
persa33 canm naslsin varmı belirtiler adetle ilgili benm sanrm çok yakın kirmizilari görmem kasklarim gene başladı agrim aya bide sivilceler

kızlar bnm regl tarihim 9 ekimdi yani 1 gün var ben dayanamadım gittim test aldım eczacı da dedi bu testi adet günün geçince yap ama tabiki dayanamadım yaptım sonuç negatifff(( 1 dk aralıklarla gidip bakıyom hiçbirşey yok( önümüzdeki aya kaldı bnm umutlar

benimde 9 ekim canım bende dayanamayıp aldım ama erken gebelik testı aldım. cok cok sılık cızgı cıktı. ama sonra ınternetten baktım hep hatalı sonuclar verıyormus aldıgım marka. zaten hamile olduguma dair hıc belirtide yok. sen erken gebelik testı mı aldın?

Kızlarr foto nasıl atılıyo buraya. Telden bağlanıyorum. Test yaptım iki çizgi var gibi tecrübeli olmadığımda emin olamadım bide siz bakın acill

yok cnm ben normal aldım erken gabelik testi değildi iki farklı marka aldım biri bebe time biri de al bi gebelik testi diye bir test ucuzlarından aldım işte bebe time olanı yaptım valla silik bile değil bembeyazz o kadar da umutlandım ayın 1 inden beni kasıklarım ağrıyor batıyordu ama üşüttüm galiba ondan oldu ama dediğin gibi belki de yanlıştır çünkü kalitesiz testler baya

canım senin aldıgın test zaten dogru sonuc veremez adetin gecıkmedı cunku. benim aldıgıma bıle eczacı ayın 9 unda yap demıştı. hiç canını sıkma. belkide hamilesindir. adetın gecıksın 3-4 gun sonra yap diger testi. anca kesin sonuc oyle alırsın bence.

inşallah cnm ya aslında almayacaktım eşim evde yok belki pozitif çıkarda süpriz yaparım dedim o da olmadı ama dediğin gibi yanlış çıkabiliyormus ama burda yazanları okudum işte 2-3 gün önce öğrenenler falan oluyor onlarınki nasıl belli oluyor ki kan testi mi acaba biraz da onlardan cesaret aldım neyse biraz daha sabredeceğiz artık inşallah isteyen herkes hamile olur bu ay :)

aynen sabredelim canım yarın olsun bakalım nolcak. belli olanlarında erken gebelik testi ya da kan testıdır buyuk ıhtımalle. ben 4 ay once bı dusuk yasadım. o zaman adetım gectıkten 4 gun sonra ogrendım o da sılık cızgı cıkmıstı. sonra erken gebelik testi aldım ve onda tam olarak pozıtıfı görmustum. yani normal gebelik testini yapmak için cok cok erken şu anda.

tesekkür ederim cnm umutlarımı yeserttin şu an valla yarın ola hayrolaa...

Selam arkadaslar klomen ve catlatma ignesi kullandim...adetime 7 gun var hafif kasik agrim var onun dışında hicbir belirtim yok gunum gecmeden test yapmak istemiyorum ..belirtilere de takilmak istemiyorum gecen ay arkadasim hiçbir belirtisi olmadan hamile kaldgini ogrendi...ne kasik agrisi ne gogus siskinligi sonralari olustu bilmiyorum artik herkeste farkli sanirim...umarim ekim bekleyenler icin guzel olur:)

Maalesef ben bugun kirmizi karti yedim darisi kasima artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…