Umudumuz 2014 Ekim =)

belki gec dollenme olur insallah ozaman cikmaz cikanlarinkide erken dollenmeyse srn yinede iyi dusun sonucta oyle olsun

belki gec dollenme olur insallah ozaman cikmaz cikanlarinkide erken dollenmeyse srn yinede iyi dusun sonucta oyle olsun
inşallah öyledir de geç döllenme olur mu bilmiyorum ilişkiyi yumurtlama haftamda daha çok yapmıştık sonraki haftalarda azaldı o yüzden kısmet :)))

merhaba,
birşey sormak istiyorum bu erken gebelik testleri adete kaç gün kala yapılıyor. benim bat 17 ekim hiçbir belirti yok aslında kendimi dinlemiyorum çünkü her gebelik ilk zamanlarda belirti göstermeye biliyormuş ama çok merak ediyorum erken gebelik testlerinden yapsam olur bir sonuç alabilir miyim acaba

Valla canim iki eczaneye sordum.biri iliskiden 10 gun sonra sonuç alirsin dedi.digeri tam adet gununde yap dedi. Bende tam emin olamadım. Ama bence ikinci eczacının dedigi daha mantikli.o yuzden daha kesin sonuc icin beklemen daha iyi gibi

bende adet gectikten sonra dogru sonuc almistim ama kanda baktirip ogrene bilirsin

Kızlarr foto nasıl atılıyo buraya. Telden bağlanıyorum. Test yaptım iki çizgi var gibi tecrübeli olmadığımda emin olamadım bide siz bakın acill

hızlıresim.com diye bi site var oraya yükleyip forum yazan yerdeki linki de kopyalabilirsin, ben öyle koyuyorum.

anladım canım
teşekkür ederim mecbur beklicez aanlaşılan

O origamigirl Ya nasıl olur o zaman silik çizgi anlamadım. Bu, gebeliğin oluştuğunu göstermiyor mu? Test mi yanlıştı acaba

bnm de sivilceler çıktı ama sivilce bazen cıkabiliyormuş hamilelikte
kızlar benim ilginç mi bilmiyorum ama paylaşmadan duramadım iğne olunca bazı durumlar oluşmaya başladı. iğne olduğumun ertesini günü ciddi şekilde hiç aramam normalde ananas meyvesi canım çekti hem de hiç olmayacak yerde trende sonra dün de turşu suyu canım çekti acayip şekilde. bu benim yaşadığım psikolojik gebelik gibi bişey mi yoksa bazen kendimden korkuyorum.bugün de tatlı canım çekiyor ama şuan henüz net bir tatlı yok aklımda :S çok sersemledim galiba. ne dersiniz bayan34 ve M mvmv

insallah umudumuz ol buayda sen

Insallah hamilesindir bat ne zaman

İnsallh bekledigin haberi alirsin senn bat ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…