işte sıkıntı da orda ya bata daha çok varInsallah hamilesindir bat ne zaman
Yani bir hafta var hamile olabilirsin klomen kullandinmi yada asilamaişte sıkıntı da orda ya bata daha çok varen erken 15 ekim
aynen bende merak ediyorum.su liste nerede acaba kim neoldu merak ediompersa33
bilmiyorum ama klomen ve çatlatma ipnesi kullandım.iğneyi vurulduğum akşam ilişki ve ertesi günkü ilişkiden sonra 3.gün oluştu bu durumlar ilk olarak. çok da ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum ama inşallah rabbim sana söyletmiştir öyledir.Yani bir hafta var hamile olabilirsin klomen kullandinmi yada asilama
Budurum hakkında tecrübesi olan yokmu kızlarMrb kızlar bat 15 Ekim,iki gün öncesine kadar göğüslerimde Ağrı vardı rahatsız ediyordu ama şuan öyle bi durum yok neden acaba??
Alla alla ama daha yok muydu sana. Keske ben de gorsem erkendenMaalesef ben bugun kirmizi karti yedimdarisi kasima artik
Beyaz akıntın mı vardı seker ? Ben de var. Valla anlamadım nıye. Onceden olur muydu onu dahı harırlamıyorum.4-5 sayfa önce ben de bir soru sormuştum. Kimsenin cevap veresi yok heralde şu sıralar :/
Beyaz akıntın mı vardı seker ? Ben de var. Valla anlamadım nıye. Onceden olur muydu onu dahı harırlamıyorum.
4-5 sayfa önce ben de bir soru sormuştum. Kimsenin cevap veresi yok heralde şu sıralar :/
Silik de olsa gördüğünden eminsen canim bence var birşeyler 5dakika sonraki belrtiler geçersizdir ama sen başta silik çizgi gormussun bu iyikızlar benım bat yarınsonrakilerden rtaın erken gebelik testı yaptım. cok sılık ıkıncı cızgıyı gordum. testı atmamıstım. simdi eve geldim ve tekrar teste baktım daha net bır ıkıncı cızgı var. 10 dakıkadan sonrakı sonuclar gecersız yazıyor sure gectıkçe bu cızgının daha da netleşmesı ne olabılırkı gecırsızmıdır. bır de aranızda hıc bu marka erken gebelik testı kullanan oldumu. ınternette baktıgımda pek guvenılır olmadıgı yazıyor.
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorumbilmiyorum ama klomen ve çatlatma ipnesi kullandım.iğneyi vurulduğum akşam ilişki ve ertesi günkü ilişkiden sonra 3.gün oluştu bu durumlar ilk olarak. çok da ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum ama inşallah rabbim sana söyletmiştir öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?