Umudumuz 2014 Ekim =)

Mrb kızlar bat 15 Ekim,iki gün öncesine kadar göğüslerimde Ağrı vardı rahatsız ediyordu ama şuan öyle bi durum yok neden acaba??
 
BATim bugundü, rgl henüz yok. dün test yaptim negatifti.
o kadar istemistim ama simdi insallah reglim gelir diyorum
öyle bi dis agrim var ki, doktara gittim kesinlikle cekilmesi gerekiyor ama ilk 3 ay birsey yapamam dedi
ya 3 ay boyunca agriyla kivarnicam hamileysem, yada ilk aydan bebisi zehirlicem ilaclarla
cok moralim bozuk
 
Yani bir hafta var hamile olabilirsin klomen kullandinmi yada asilama
bilmiyorum ama klomen ve çatlatma ipnesi kullandım.iğneyi vurulduğum akşam ilişki ve ertesi günkü ilişkiden sonra 3.gün oluştu bu durumlar ilk olarak. çok da ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum ama inşallah rabbim sana söyletmiştir öyledir.
 
4-5 sayfa önce ben de bir soru sormuştum. Kimsenin cevap veresi yok heralde şu sıralar :/
 
Bende aşırı kansızlık var. Anca kan ilaçlarıyla yükseliyor. Tekrar kan ölçümü yaptırmaya gitseem, bu tahlilde gebelik olup olmadığı öğreniliyo mu? Yoksa onun için başka bir tüp kan mı alıyorlar.
 
Tek bıldıgım sey az once bır tabak tursu goturdum uzerınıze afıyet. Komsuda gordum azcık versene dedım kız tabaga koydu ben tabakla yuruyerek yedım. Bu ay tatlı degıl regli oncesı canım tuzlu eksı eksı ıstıyor. Demekkıı kasımda sans benden yana :)) reglımı olsam da onumuzdekı maclara baksam
 
kızlar benım bat yarın. bu sabah certaın erken gebelik testı yaptım. cok sılık ıkıncı cızgıyı gordum. testı atmamıstım. simdi eve geldim ve tekrar teste baktım daha net bır ıkıncı cızgı var. 10 dakıkadan sonrakı sonuclar gecersız yazıyor sure gectıkçe bu cızgının daha da netleşmesı ne olabılırkı gecırsızmıdır. bır de aranızda hıc bu marka erken gebelik testı kullanan oldumu. ınternette baktıgımda pek guvenılır olmadıgı yazıyor.
 
Beyaz akıntın mı vardı seker ? Ben de var. Valla anlamadım nıye. Onceden olur muydu onu dahı harırlamıyorum.

evet. iş olsun işte bnmki de. hiç hamile gibi hissetmediğim halde acaba belirti mi değil mi diye soruyorum.
 
Silik de olsa gördüğünden eminsen canim bence var birşeyler 5dakika sonraki belrtiler geçersizdir ama sen başta silik çizgi gormussun bu iyi hadi hayirlisi
 
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…