Beyaz akıntın mı vardı seker ? Ben de var. Valla anlamadım nıye. Onceden olur muydu onu dahı harırlamıyorum.
evet. iş olsun işte bnmki de. hiç hamile gibi hissetmediğim halde acaba belirti mi değil mi diye soruyorum.
Yok yok oyle değil bazen kaynıyor arada bıt fr herkesın bekırtılerı farklı. Ben yazmaya calısıyorum hem telefona belırtı gırıp hem de foruma yazıyorum. Beyaz akıntı ıcın hamılelık belırtısı dıyen yerlı yabancı sıteler var. Bugun canım mercımek yemegı cektı bol sırkelı yedım, tursu goturdum. Valla hamıle gıbi hıssetmek ıstemıyorum. Reglı belırtılerıdır muhtemelen. Reglime 6 gun var. Ne cıkacaksa cıksın kasım ıcın umutlanıım ıstıyorum. Fortelın erken gebelik testleri varmıs. Denesem de rahatlasam mı acaba.aynen, bende yazdim daha öncede kimsenin umursadigi yok.
herkes kendi arasinda sohbette...
evet canım ilk baktıgımda silikti saatler sonra baktıgımda daha netleşmıstı. ama testlere guvemıyorum hıç. hayırlısı bakalım bekliycem yarını. eger adet olmazsam kan testı yaptırırım artık.Silik de olsa gördüğünden eminsen canim bence var birşeyler 5dakika sonraki belrtiler geçersizdir ama sen başta silik çizgi gormussun bu iyihadi hayirlisi
belirti yokmu hıc canım. valla ıyı sabredıyosun. ben daha bata bır gun var erken gebelik testı yaptımKıziar benimde bat dundu hala gelen gıden yok testte yapmadım
İnsallah hamılesındırrr :) ki bence oyle. Hadı ınsallahhevet canım ilk baktıgımda silikti saatler sonra baktıgımda daha netleşmıstı. ama testlere guvemıyorum hıç. hayırlısı bakalım bekliycem yarını. eger adet olmazsam kan testı yaptırırım artık.
Valla ben bu bebek isine basladigimdan beri regl tarihlerim sapitti stresten 11 agustos - 14 eylul - 8 ekim. Ne diyecegimi sasirdimAlla alla ama daha yok muydu sana. Keske ben de gorsem erkendendıger aya hazırlansam ovulasyon testı falan alırım.
En ıyısım bız kafadan atmalıyız bu ısı. Cok ılgınctır kı en ufak bı ıstegım de yok. Son bıkac gundur. Pes etmek degil de ammmannn ne sıkıntılar var bunu da dert edemıcem kafası yasıyorum. Diğer aya atladım bende sımdı su kırmızıları gorsem sevıncem yanı. Cok garıp ama valla oyleValla ben bu bebek isine basladigimdan beri regl tarihlerim sapitti stresten 11 agustos - 14 eylul - 8 ekim. Ne diyecegimi sasirdim
inşallah canım ama sanmıyorum. aldıgım marka hakkında bır suru yazı var ınternette yanlış sonuc verdıgı çok olmus.İnsallah hamılesındırrr :) ki bence oyle. Hadı ınsallahh
Bence gebelık testleri basit seyler, ne kdr farklılık olbılır kı aralarında. Eger ıcın rhat etmıcekse yarın baska bır marka al. Hem bu sefer daha net gorursun belkı ıkıncı cızgıyı. Bu hormon gunden gune artıyormus ya.inşallah canım ama sanmıyorum. aldıgım marka hakkında bır suru yazı var ınternette yanlış sonuc verdıgı çok olmus.
evet canım artıyomus baya .adet olmazsam dırek kan testı yaptırıcam. ama bu benım ıkıncı hamılelıgım olucak eger hamıleysem. ılkınde dusuk yapmıstım. ılkınde hıssettıgım hıc bır belırtı su an yok. o yuzdende ınanmıyorum. ama ınsallah hamıleyımdır tabıBence gebelık testleri basit seyler, ne kdr farklılık olbılır kı aralarında. Eger ıcın rhat etmıcekse yarın baska bır marka al. Hem bu sefer daha net gorursun belkı ıkıncı cızgıyı. Bu hormon gunden gune artıyormus ya.
Tabııı her kadını bırak aynı kısının ayrı hamılelık ve belırtılerı bıle farklı. Icını ferah tut. Pozıtıf dusun. Herseyden once hayırlısı olsun. Kaybetmek de cok zor oluyordur.evet canım artıyomus baya .adet olmazsam dırek kan testı yaptırıcam. ama bu benım ıkıncı hamılelıgım olucak eger hamıleysem. ılkınde dusuk yapmıstım. ılkınde hıssettıgım hıc bır belırtı su an yok. o yuzdende ınanmıyorum. ama ınsallah hamıleyımdır tabı
1 tüp kan yeterli olur büyük ihtimalle ama zaten iğne girdikten sonra ha bir tüp ha iki tüp ne farkederki . Geçmiş olsunBende aşırı kansızlık var. Anca kan ilaçlarıyla yükseliyor. Tekrar kan ölçümü yaptırmaya gitseem, bu tahlilde gebelik olup olmadığı öğreniliyo mu? Yoksa onun için başka bir tüp kan mı alıyorlar.
erken gebelik testleride anca reglidwn 1 gün önce veya 1-2 gün gecikince kesin sonuç veriyormuş diye okudum biterde be kadar doğru bilmiyorumYok yok oyle değil bazen kaynıyor arada bıt fr herkesın bekırtılerı farklı. Ben yazmaya calısıyorum hem telefona belırtı gırıp hem de foruma yazıyorum. Beyaz akıntı ıcın hamılelık belırtısı dıyen yerlı yabancı sıteler var. Bugun canım mercımek yemegı cektı bol sırkelı yedım, tursu goturdum. Valla hamıle gıbi hıssetmek ıstemıyorum. Reglı belırtılerıdır muhtemelen. Reglime 6 gun var. Ne cıkacaksa cıksın kasım ıcın umutlanıım ıstıyorum. Fortelın erken gebelik testleri varmıs. Denesem de rahatlasam mı acaba.
Gecıkmesınden 4 gun once yazmıs bı tanesı yanı sanırım bu reglıden 3 gun once mi oluyor ne, umarım ona gerek kalmadan gelır, su cıbıga cısmek kdr ıfrıt oldugum bısıy yok. Gerıyor benı cok.erken gebelik testleride anca reglidwn 1 gün önce veya 1-2 gün gecikince kesin sonuç veriyormuş diye okudum biterde be kadar doğru bilmiyorum
Arkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
Hayırlı olsunnn :) allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın canım.Arkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
Hayırli olsun canim. Darisi bizim başımıza inşallahArkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
Hayirli ugurlu olsun canimArkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
Hayırlı olsunArkadaslar hamıleyım bugun kan teatı yaptrdım 135.5 cıktı.Allahım hepınıze nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?