Umudumuz 2014 Ekim =)

Pkon yok di mi canim ? 2 yumurtanin olusmasi cok gusel. Belki kurtajdan sonra zamab gerekiyordu ve kismet simdilerdir ♥

Bu saatte valla hayran kaldim azmine yuru persa seni kim tutar. Valla benim gece olcak, isik olmicak yatakta olcak gibi kurallarim vardi da cocuk icin geccem ben bi onlari

ayyy hiç öyle kurallarım yok yer zaman mekan tanımam yeterki canım istesin

Bisey dicem 48 saat ara vermek gerekmiyor mu, hani sperm kalitesi icin. Hic duydunuz mu kizlar bole bisiy

evet dr lar bile bunu önermiyo gün aşırı olmalı diyo.sperm kalitesi için ara verilmeli kızlar.ama adam hergün istiyosa yapcak bişey yok

amin canım inşallah tutar.bende bu ay olmazsa gelecek ay aşılama yaptıracam.eşimdede bendede bi sıkıntı yok çok şükür ama olmuyor malesef.

Pkon yok di mi canim ? 2 yumurtanin olusmasi cok gusel. Belki kurtajdan sonra zamab gerekiyordu ve kismet simdilerdir ♥
pko yok canım çok şükür.daha öncede iğneyle hamile kaldım ama boş kese oldu.çatlatma iğnesini ilk denediğimiz ay oldu.eşimde varikosel vardı oyüzden hızlandırmak için kullanmıştım.şimdi değerleri ii maşallah.drlar doğalyoldan olur dedi ama kürtaj sonrası bu ay 4.denememiz.ilk ikisi ilaçsız denendi.bu 2.ilaçlı deneme bakalım nasip olmamasından daha kötüsü olupda kaybetmek ben yaşadım çok kötü bir duygu inşallah kimse yaşamaz.

Amin canim, masallah cok guzel devam ediyorsun, cok guclu birisin belliki oyle hissettim. Her sey cok daha guzel olacak.

kızlar azıcıkta ben soru sorayım size?
adetim yaklaşınca sol kasığımda ağrı oluyo,yumurtlama sürecindede sadece sol kasığımda oluyo ağrım,üşütünce falanda sol hep sol sizdede aynı durumu yaşayan varmı??? normalde yumurtlama bir ay sağdan bir ay soldan olurmuş acaba bende hep soldan mı oluyo???

Ouuu cok guzel soru valla bir ay sagdan bir ay soldani bilmiyodum ama bana dq soldannyumurtluyosun ondan o taraf hassas diyorum

Benim sagdan klomen bitince se sag acisi cektimnyumurtam sagda olusmustu bugunnreglimin ilk gunubsag agriyo.

Amin canim, masallah cok guzel devam ediyorsun, cok guclu birisin belliki oyle hissettim. Her sey cok daha guzel olacak.
sağolasın canım inşallah hepimiz için herşey güzel olur.duayla tevekkülle dayanmaya güçlü olmaya çalışıyorum Allahdan ümit kesilmez ümit biterse mücadelede biter :)

canım benim geçen ay klomenle sağda iki tane oluştu.buay yine klomenle solda 2 tane oluştu dediğin doğru olabilir yani..insan kendiside hissediyor zaten netarafta geliştiğini :)

Ahhh keske benim de iki tane olussa tut ki ay tutsa. Vayy nebsuper olurdu
ay keşke ben de çok isterim ikiz olmasını bir taşta 2 kuş:))
klomeni kullandığım ilk ay günde 2 tane ile başlattı dr. 1 yumurta vardı. tutmadı artı kiste donustu.
2. kez yine gunde 2 tane içtim bu kez solda 2 yumurta vardı ikisi de tutmadı.
bu ay dr yumurtalarımın cabuk buyudugunu bu yuzden klomenı 1 taneye dusurmemız gerektıgını soyledı.
Klomenle çoğul gebelik olur genelde dedi ve sen zayıfsın ıkız olmasın mumkunse dedi. ama ben çokkkkk isterim ikiz

elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…