zaten anamın karnında 9 ay nası durdum bilmiyorum
Pkon yok di mi canim ? 2 yumurtanin olusmasi cok gusel. Belki kurtajdan sonra zamab gerekiyordu ve kismet simdilerdir ♥ben daha önce klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım ama boşkeseden kürtaj oldum.kürtajdan sonra bu ay 2.kez klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum.solda 2 tane 19 ve 20 mm yumurtam gelişmiş.adetin 14.günü bugün.geçen ayda iğne vuruldum ama gebelik oluşmadı iğnenin 16.günü adet oldum..inşallah bu ay güzel haberler alırız .
Bisey dicem 48 saat ara vermek gerekmiyor mu, hani sperm kalitesi icin. Hic duydunuz mu kizlar bole bisiybizim hergün macımız var eşim hergün yapmak istiyor ve de yapıyorda ben bundan çok sıkılıyorum acaba o yüzdenmi
tutmadı nedersiniz kızlar;?
Bu saatte valla hayran kaldim azmine yuru persa seni kim tutar. Valla benim gece olcak, isik olmicak yatakta olcak gibi kurallarim vardi da cocuk icin geccem ben bi onlari
Bisey dicem 48 saat ara vermek gerekmiyor mu, hani sperm kalitesi icin. Hic duydunuz mu kizlar bole bisiy
amin canım inşallah tutar.bende bu ay olmazsa gelecek ay aşılama yaptıracam.eşimdede bendede bi sıkıntı yok çok şükür ama olmuyor malesef.İnşallah canım...
Bende iyi ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama gebelik oluşmadı maalesef... Bu ay yine klomene başladım bugün 2.günümdü ve salı günü yumurta kontrolüm var büyük ihtimal aşılama deneyeceğiz...
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...
inşallah canımmm birgün bizde bu duyguyu yaşayacağız Allahın izni ile.Insallah olur arkadasim. Stres yapma olcak ♥
pko yok canım çok şükür.daha öncede iğneyle hamile kaldım ama boş kese oldu.çatlatma iğnesini ilk denediğimiz ay oldu.eşimde varikosel vardı oyüzden hızlandırmak için kullanmıştım.şimdi değerleri ii maşallah.drlar doğalyoldan olur dedi ama kürtaj sonrası bu ay 4.denememiz.ilk ikisi ilaçsız denendi.bu 2.ilaçlı deneme bakalım nasip olmamasından daha kötüsü olupda kaybetmek ben yaşadım çok kötü bir duygu inşallah kimse yaşamaz.Pkon yok di mi canim ? 2 yumurtanin olusmasi cok gusel. Belki kurtajdan sonra zamab gerekiyordu ve kismet simdilerdir ♥
Amin canim, masallah cok guzel devam ediyorsun, cok guclu birisin belliki oyle hissettim. Her sey cok daha guzel olacak.pko yok canım çok şükür.daha öncede iğneyle hamile kaldım ama boş kese oldu.çatlatma iğnesini ilk denediğimiz ay oldu.eşimde varikosel vardı oyüzden hızlandırmak için kullanmıştım.şimdi değerleri ii maşallah.drlar doğalyoldan olur dedi ama kürtaj sonrası bu ay 4.denememiz.ilk ikisi ilaçsız denendi.bu 2.ilaçlı deneme bakalım nasip olmamasından daha kötüsü olupda kaybetmek ben yaşadım çok kötü bir duygu inşallah kimse yaşamaz.
Ouuu cok guzel soru valla bir ay sagdan bir ay soldani bilmiyodum ama bana dq soldannyumurtluyosun ondan o taraf hassas diyorumkızlar azıcıkta ben soru sorayım size?
adetim yaklaşınca sol kasığımda ağrı oluyo,yumurtlama sürecindede sadece sol kasığımda oluyo ağrım,üşütünce falanda sol hep solsizdede aynı durumu yaşayan varmı??? normalde yumurtlama bir ay sağdan bir ay soldan olurmuş acaba bende hep soldan mı oluyo???
Benim sagdan klomen bitince se sag acisi cektimnyumurtam sagda olusmustu bugunnreglimin ilk gunubsag agriyo.kızlar azıcıkta ben soru sorayım size?
adetim yaklaşınca sol kasığımda ağrı oluyo,yumurtlama sürecindede sadece sol kasığımda oluyo ağrım,üşütünce falanda sol hep solsizdede aynı durumu yaşayan varmı??? normalde yumurtlama bir ay sağdan bir ay soldan olurmuş acaba bende hep soldan mı oluyo???
sağolasın canım inşallah hepimiz için herşey güzel olur.duayla tevekkülle dayanmaya güçlü olmaya çalışıyorum Allahdan ümit kesilmez ümit biterse mücadelede biter :)Amin canim, masallah cok guzel devam ediyorsun, cok guclu birisin belliki oyle hissettim. Her sey cok daha guzel olacak.
canım benim geçen ay klomenle sağda iki tane oluştu.buay yine klomenle solda 2 tane oluştu dediğin doğru olabilir yani..insan kendiside hissediyor zaten netarafta geliştiğini :)kızlar azıcıkta ben soru sorayım size?
Ahhh keske benim de iki tane olussa tut ki ay tutsa. Vayy nebsuper olurducanım benim geçen ay klomenle sağda iki tane oluştu.buay yine klomenle solda 2 tane oluştu dediğin doğru olabilir yani..insan kendiside hissediyor zaten netarafta geliştiğini :)
Kizlar bisey sorcam. Klomenle ikiz oluyo mu dersiniz ? Yumurta sayisini arttiriyo mu ?
Benim sagdan klomen bitince se sag acisi cektimnyumurtam sagda olusmustu bugunnreglimin ilk gunubsag agriyo.
ay keşke ben de çok isterim ikiz olmasını bir taşta 2 kuş:))Ahhh keske benim de iki tane olussa tut ki ay tutsa. Vayy nebsuper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?