Umudumuz 2014 Ekim =)

Nasıl yanii? Daha eşin dr'a gitmedi mi?

bende de gögüsle ilgili hiçbsey yok. ama gec baslayabılır canım. benim ilk hamileliğimde öyle olmustu. teste gelince sakın yapma şimdi. aynı hatayı bende yaptım çünkü. sabah ilk idrarla yap.
zaten bugun olmazsam 2 gün gecikmiş oluyor yarın sabah çıkar herhalde valla işi gücü bıraktım durmadan buraya bakıyorum eğer bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay hiç girmicem buraya biraz da akışına bırakcam kafamı rahatlatcam bide öyle deneyeceği ama inşşş gerek kalmaz bunlara

güzel bayanlar 22 ağustosda adet oldum 26 ağustosda bitti. bebek olur diye bekledik ama 18 eylülde adet oldum 23 eylülde bitti. bu ay olur dedik inşallah ama şimdi adet sancısı gibi ağrım var yine mi tutmadı acaba nedendir?

bilmiyorum canım hamile olup olmadıgımı pazartesi kesinleşicek. gelmezse pazar gunune yap bakalım ama erken gebelik daha garanti diğer test içinse biraz daha bekle bence. inşallah hamilesindir

bilmiyorum canım hamile olup olmadıgımı pazartesi kesinleşicek. gelmezse pazar gunune yap bakalım ama erken gebelik daha garanti diğer test içinse biraz daha bekle bence. inşallah hamilesindir
bugünü bir atlatsam canım ay biz doğuralım bizim çocukları da burda toplayalım bak bu teyzelerinle biz sizin doğmanızı bekledik hep deriz ay inşallah amin..

inşallah canım. ama bak seninde bır gun gecikmiş hem sende tam zamanında geliyor dıyordun belkide vardır bseyler. yarın sabah yap ama çıkmayadabılır canım ya cıkmazsa umutsuzluga kapılma. ilk hamileliğimde 4 gün sonra silik çizgi görmüştüm ben normal gebelik testinde.

canım valla pazartesi hamile oldugum kesinleşirse hiçbir belirti olmadan hamile oldugumu ögrenmiş olucam bende. bende de sadece akıntı var ama yogun degil. adet oncesi gelen gibi. belirtilere bakma sende hiç bekleyelim bakalım canım inşallah adet olmayız

evet mayıstan beri regllerimin günlerini tutuyorum ya 28 ya 29 gün de oluyor yarın olmassam 31 gün olcak ama çok kafaya taktığımdan psikolojiden dolayımı gecikme oluyor ayyy inşşş hayırlısı olur

Hayal bile edemiyorum. içim bir hoş oluyor. Hayatımda hiç hamile kalmadım. Çok heyecanlıyım.

Nıye gıtsın kı ? Bıkac ay daha olmazsa goturcem ama. Senın esın gıttı mi ?

3 hafta önceben kadın doğuma gittiğimde doktorun ilk istediği eşimin spermiogram testiydi. Önce onun sonuçlarına bakıp sonra senin hormon testlerini yapacağız dedi. Ondan şaşırdım yani...
Niye gitsin ki diye sormanı da anlamadım. Sonuçta erkeklerde de bi hastalık bişey oluyo ve bebek olmuyo bu yüzden.

Hayır canm normal ucuz olanlardan bak gec dollenme olabılıo hemen cıkmayabılıyo benm dokuz gun gectı suan yapsam belkı hala sılık cıkcak kan testı bıle yüz küsür daha.yanı cok yenı.moral bozma
geç döllenme nasıl oluyor ki?

tabikidee yani benim düşükle sonuçlanan ilk hamileliğimde hiç göğüslerim acımamıştı mesela
sende böyle dediysen artık iyiden iyiyye şaşkına döndüm :S illaki adetin geçikmesini bekleyeceğiz başka çaremiz yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…