Evet bıseyı yanlıs yapıyoruz veya olay bızde degıl eslerde ama umarım sadece gunu tutturamıyoruzdur. Ben benım adamı nasıl dye goturııım bılemıyorum cunku. Ovu testını de deneyelım ıste kasımda olmazsa gene dusuncez.
zaten bugun olmazsam 2 gün gecikmiş oluyor yarın sabah çıkar herhalde valla işi gücü bıraktım durmadan buraya bakıyorum eğer bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay hiç girmicem buraya biraz da akışına bırakcam kafamı rahatlatcam bide öyle deneyeceği ama inşşş gerek kalmaz bunlarabende de gögüsle ilgili hiçbsey yok. ama gec baslayabılır canım. benim ilk hamileliğimde öyle olmustu. teste gelince sakın yapma şimdi. aynı hatayı bende yaptım çünkü. sabah ilk idrarla yap.
bilmiyorum canım hamile olup olmadıgımı pazartesi kesinleşicek. gelmezse pazar gunune yap bakalım ama erken gebelik daha garanti diğer test içinse biraz daha bekle bence. inşallah hamilesindirçok üzüldüm hayırlısı inşaalah en kısa zamanda hamile kalırsın mv şuan hamile misin ? yoksa denemede misin? ben bazen aklımdan hiç çıkarmıyordum her denememizle acaba oldu mu gbi düşünceler aklımdaydı bu ay da pek düşünmedik bayram falan da araya girince bilemiyorum bugün ay başı olmam lazım haftasonuna test yapsam mı tabii ay başı olmazsam..
bugünü bir atlatsam canım ay biz doğuralım bizim çocukları da burda toplayalım bak bu teyzelerinle biz sizin doğmanızı bekledik hep derizbilmiyorum canım hamile olup olmadıgımı pazartesi kesinleşicek. gelmezse pazar gunune yap bakalım ama erken gebelik daha garanti diğer test içinse biraz daha bekle bence. inşallah hamilesindir
inşallah canım. ama bak seninde bır gun gecikmiş hem sende tam zamanında geliyor dıyordun belkide vardır bseyler. yarın sabah yap ama çıkmayadabılır canım ya cıkmazsa umutsuzluga kapılma. ilk hamileliğimde 4 gün sonra silik çizgi görmüştüm ben normal gebelik testinde.zaten bugun olmazsam 2 gün gecikmiş oluyor yarın sabah çıkar herhalde valla işi gücü bıraktım durmadan buraya bakıyorum eğer bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay hiç girmicem buraya biraz da akışına bırakcam kafamı rahatlatcam bide öyle deneyeceği ama inşşş gerek kalmaz bunlara
inşallah yaabugünü bir atlatsam canım ay biz doğuralım bizim çocukları da burda toplayalım bak bu teyzelerinle biz sizin doğmanızı bekledik hep derizay inşallah amin..
canım valla pazartesi hamile oldugum kesinleşirse hiçbir belirti olmadan hamile oldugumu ögrenmiş olucam bende. bende de sadece akıntı var ama yogun degil. adet oncesi gelen gibi. belirtilere bakma sende hiç bekleyelim bakalım canım inşallah adet olmayızMerhaba. Öncelikle tebrik ederim. Umarım hamilesindir canım. Benim de bugün adet olmam gerekiyor. Fakat hiçbir belirti yok. Sadece biraz akıntım var. Günlük yaprak ped kullanıyorum hatta bu yüzden. Ya umutlanmak da istemiyorum. Hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım.
evet mayıstan beri regllerimin günlerini tutuyorum ya 28 ya 29 gün de oluyor yarın olmassam 31 gün olcak ama çok kafaya taktığımdan psikolojiden dolayımı gecikme oluyor ayyy inşşş hayırlısı olurinşallah canım. ama bak seninde bır gun gecikmiş hem sende tam zamanında geliyor dıyordun belkide vardır bseyler. yarın sabah yap ama çıkmayadabılır canım ya cıkmazsa umutsuzluga kapılma. ilk hamileliğimde 4 gün sonra silik çizgi görmüştüm ben normal gebelik testinde.
canım valla pazartesi hamile oldugum kesinleşirse hiçbir belirti olmadan hamile oldugumu ögrenmiş olucam bende. bende de sadece akıntı var ama yogun degil. adet oncesi gelen gibi. belirtilere bakma sende hiç bekleyelim bakalım canım inşallah adet olmayız
Nıye gıtsın kı ? Bıkac ay daha olmazsa goturcem ama. Senın esın gıttı mi ?Nasıl yanii? Daha eşin dr'a gitmedi mi?
Nıye gıtsın kı ? Bıkac ay daha olmazsa goturcem ama. Senın esın gıttı mi ?
geç döllenme nasıl oluyor ki?Hayır canm normal ucuz olanlardan bak gec dollenme olabılıo hemen cıkmayabılıyo benm dokuz gun gectı suan yapsam belkı hala sılık cıkcak kan testı bıle yüz küsür daha.yanı cok yenı.moral bozma
sende böyle dediysen artık iyiden iyiyye şaşkına döndüm :S illaki adetin geçikmesini bekleyeceğiz başka çaremiz yok sanırım.tabikidee yani benim düşükle sonuçlanan ilk hamileliğimde hiç göğüslerim acımamıştı mesela
Yumurta gec catladıgında gec dollenme oluyogeç döllenme nasıl oluyor ki?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Arkadaşlar güzel haberi aldım allahım inşallah kesesini görmeyi nasip eder ve inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip eder. Beta değerim 366.600. Bu gün gecikmemin 10. Günü
çatlatma iğnesi olduğumuzda da aynı durum olmaz herhalde dimi?=Yumurta gec catladıgında gec dollenme oluyo
O konuda fazla bılgım yok canım yaçatlatma iğnesi olduğumuzda da aynı durum olmaz herhalde dimi?=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?