Umudumuz 2014 Ekim =)

Yok galıba o kdr da hızlı olamıyo cocuklar :)))) dollenmeden 6 gun sonra hcg baslıyor dıye gormustum bı vıdeoada. Bız ve deli sorularımız napcaz bılmıyorum :)
Bende bu sabah normal tesetten yaptim negatif. Yani alti gunde hcg salgilaniyorsa biz de yine bisi yok demek mi oluyo. Icimde her ay gazdan baska bisi buyumuyo zaten

Bende bu sabah normal tesetten yaptim negatif. Yani alti gunde hcg salgilaniyorsa biz de yine bisi yok demek mi oluyo. Icimde her ay gazdan baska bisi buyumuyo zaten
evet benimde her ay aynı gazı taşımaktan bir yerlerim ağrıdı :)

benimde adet günüm 3 idi 8 sabah kalktım test alırım buğün dedim. bir baktımki hasta olmuşum çok üzüldüm. çünkü eşim çok coçuk istiyodu.kısmet dedim

benimde adet günüm 3 idi 8 sabah kalktım test alırım buğün dedim. bir baktımki hasta olmuşum çok üzüldüm. çünkü eşim çok coçuk istiyodu.kısmet dedim
EWET BENİM DE EŞİM ÇOK AMA ÇOK İSTİYOR

23 nisanda hamile kaldığımı öğrendim ama istemiyodum 6 aylık evliydim..2 ay önce tayinim çıkmıştı ve hamile olduğumu öğrendiğimde eşim acayip sevinmişti..kız coçuğu istemezken ona kız coçuğun nasıl bi duygu olduğunu bile anlatmıştım. ama yinede çok erkendi. zaten sonra 29 myısta 9 haftalıkken öldüğünü öğrendim.
3 ay korunduk eylülde başladık çalşmalara ama adet oldum..yıkıldım..bir daha hamile olamak gibi saçma bi korku sardı içimi

Az hcg de sılık olur. Kan testı yaptır ıstersen veya sabahtan kan ver bı tıp merkezınde cunku ıdrarda azsa kanda kesın cıkar

Kan aldirmaktan korkmasam hemen ucarim :) Damarlarim öyle kötü ki, idrar testi positif olmadan kendime eziyet ettirmek istemiyorum. Bugun test yapmadim ama reglim hala yok. Asla böyle bi gecikme olmamisti, hayirlisi artik

Ne guldum ama :)) evettt gaz harıcı benımde karnım henuz baska bı sebepten buyumedı. Kasıma kasıma kasımda ask baskadır vesselam fılmı bıle var yanı :))) nerden umıt baglayacagımı bıle sasırdım :)

HER İKİNİZE DE KATILIYORUM İNCE BEN İSTEMEMİŞTİM KORUNDUM şimdi de olmuyor acaba hiç olmayacakmı demekten kendimi alamıyorum. bir taraftanda diğer arkadaşların yazdıklaından da ümidimi kesmek istemşiyorum tam bir sersem oldum çıktım anlatamam yani ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum arada olmayı iç sevmiyorum.

Nıye gıtsın kı evet, bırkac aydır denesek ve olmasa dusunurum ama bizim daha cok yenı. Sımdı strese sokmama gerek yok durduk yere. Ben drye gıttıgımde 6 ay deneyın olmazsa ikiniz gelın dedı.

aslında en başta bakılması daha iyi erkenden sıkıntı varsa ona göre yol izlenir. geç kalınmış olmaz.

Aglama gul !!! Mutluluk mutlulugu getiriyor. Cok sukur sevdıgımız ınsanlarlayız. Olcak olcak bızımde meyvelerımız olcak

ya ben bugun kesin regl olcam karnım öyle şisti karnım belim öyle ağrıyor ki bu hamilelik belirtisi olduğunu hiç sanmıyorum((

Sperm Testi (spermiogram) Ne Zaman Yapılmalıdır?

Ben bır yıl ıcınde esımı 6 ay bıle goremıyorum ıste buna aglarım.
aslında en başta bakılması daha iyi erkenden sıkıntı varsa ona göre yol izlenir. geç kalınmış olmaz.
Evet canım zaman ıcın kesınlıkle haklısın zamanı kısaltmak ıcın mantıklı ama benım esım planlı olan herseye karsı ovulasyon testını bıle gızlı saklı yapcam onumuzdekı ay, stres ısını testle onla bunla ona da sararsam hıc olmicek dıye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERİ ALIRSIN.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende 27 eylülde Regl oldum umudum bu ay 11.ayimiz bebeğimiz çok bekletmesin bizi 13.gun bugün ama bel ağrısından ölüyorum Akıntım var Karnım sis sanki 6 7 aylık gebeyim gibi sivilce doldu yüzüm bakalım kısmet 18 gün var :)

yumurtlama günündesin galiba iyi değerlendir cnm inşallah sende hamile kalırsın:)

Yumurtlama gunun yaklasıyordur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…