Bende bu sabah normal tesetten yaptim negatif. Yani alti gunde hcg salgilaniyorsa biz de yine bisi yok demek mi oluyo. Icimde her ay gazdan baska bisi buyumuyo zatenYok galıba o kdr da hızlı olamıyo cocuklar :)))) dollenmeden 6 gun sonra hcg baslıyor dıye gormustum bı vıdeoada. Bız ve deli sorularımız napcaz bılmıyorum :)
evet benimde her ay aynı gazı taşımaktan bir yerlerim ağrıdı :)Bende bu sabah normal tesetten yaptim negatif. Yani alti gunde hcg salgilaniyorsa biz de yine bisi yok demek mi oluyo. Icimde her ay gazdan baska bisi buyumuyo zaten
EWET BENİM DE EŞİM ÇOK AMA ÇOK İSTİYORbenimde adet günüm 3 idi 8 sabah kalktım test alırım buğün dedim. bir baktımki hasta olmuşum çok üzüldüm. çünkü eşim çok coçuk istiyodu.kısmet dedim
Az hcg de sılık olur. Kan testı yaptır ıstersen veya sabahtan kan ver bı tıp merkezınde cunku ıdrarda azsa kanda kesın cıkar
Ne guldum ama :)) evettt gaz harıcı benımde karnım henuz baska bı sebepten buyumedı. Kasıma kasıma kasımda ask baskadır vesselam fılmı bıle var yanı :))) nerden umıt baglayacagımı bıle sasırdım :)Bende bu sabah normal tesetten yaptim negatif. Yani alti gunde hcg salgilaniyorsa biz de yine bisi yok demek mi oluyo. Icimde her ay gazdan baska bisi buyumuyo zaten
23 nisanda hamile kaldığımı öğrendim ama istemiyodum 6 aylık evliydim..2 ay önce tayinim çıkmıştı ve hamile olduğumu öğrendiğimde eşim acayip sevinmişti..kız coçuğu istemezken ona kız coçuğun nasıl bi duygu olduğunu bile anlatmıştım. ama yinede çok erkendi. zaten sonra 29 myısta 9 haftalıkken öldüğünü öğrendim.
3 ay korunduk eylülde başladık çalşmalara ama adet oldum..yıkıldım..bir daha hamile olamak gibi saçma bi korku sardı içimi
HER İKİNİZE DE KATILIYORUM İNCE BEN İSTEMEMİŞTİM KORUNDUM şimdi de olmuyor acaba hiç olmayacakmı demekten kendimi alamıyorum. bir taraftanda diğer arkadaşların yazdıklaından da ümidimi kesmek istemşiyorum tam bir sersem oldum çıktım anlatamam yani ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum arada olmayı iç sevmiyorum.Ne guldum ama :)) evettt gaz harıcı benımde karnım henuz baska bı sebepten buyumedı. Kasıma kasıma kasımda ask baskadır vesselam fılmı bıle var yanı :))) nerden umıt baglayacagımı bıle sasırdım :)
Nıye gıtsın kı evet, bırkac aydır denesek ve olmasa dusunurum ama bizim daha cok yenı. Sımdı strese sokmama gerek yok durduk yere. Ben drye gıttıgımde 6 ay deneyın olmazsa ikiniz gelın dedı.3 hafta önceben kadın doğuma gittiğimde doktorun ilk istediği eşimin spermiogram testiydi. Önce onun sonuçlarına bakıp sonra senin hormon testlerini yapacağız dedi. Ondan şaşırdım yani...
Niye gitsin ki diye sormanı da anlamadım. Sonuçta erkeklerde de bi hastalık bişey oluyo ve bebek olmuyo bu yüzden.
Aglama gul !!! Mutluluk mutlulugu getiriyor. Cok sukur sevdıgımız ınsanlarlayız. Olcak olcak bızımde meyvelerımız olcakHER İKİNİZE DE KATILIYORUM İNCE BEN İSTEMEMİŞTİM KORUNDUM şimdi de olmuyor acaba hiç olmayacakmı demekten kendimi alamıyorum. bir taraftanda diğer arkadaşların yazdıklaından da ümidimi kesmek istemşiyorum tam bir sersem oldum çıktım anlatamam yani ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum arada olmayı iç sevmiyorum.
inşallah canımAglama gul !!! Mutluluk mutlulugu getiriyor. Cok sukur sevdıgımız ınsanlarlayız. Olcak olcak bızımde meyvelerımız olcak
Evet canım zaman ıcın kesınlıkle haklısın zamanı kısaltmak ıcın mantıklı ama benım esım planlı olan herseye karsı ovulasyon testını bıle gızlı saklı yapcam onumuzdekı ay, stres ısını testle onla bunla ona da sararsam hıc olmicek dıye korkuyorum.aslında en başta bakılması daha iyi erkenden sıkıntı varsa ona göre yol izlenir. geç kalınmış olmaz.
Olursa da uzulme tamam mı, diğer aya ınsallah derız.ya ben bugun kesin regl olcam karnım öyle şisti karnım belim öyle ağrıyor ki bu hamilelik belirtisi olduğunu hiç sanmıyorum((
Valla umutluydum ama bi saattir fena agriyor hamile olsam agrirmiydi kiOlursa da uzulme tamam mı, diğer aya ınsallah derız.
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GÜZEL HABERİ ALIRSIN.Sperm Testi (spermiogram) Ne Zaman Yapılmalıdır?
Ben bır yıl ıcınde esımı 6 ay bıle goremıyorum ıste buna aglarım.
Evet canım zaman ıcın kesınlıkle haklısın zamanı kısaltmak ıcın mantıklı ama benım esım planlı olan herseye karsı ovulasyon testını bıle gızlı saklı yapcam onumuzdekı ay, stres ısını testle onla bunla ona da sararsam hıc olmicek dıye korkuyorum.
Kızlar bende 27 eylülde Regl oldum umudum bu ay 11.ayimiz bebeğimiz çok bekletmesin bizi 13.gun bugün ama bel ağrısından ölüyorum Akıntım var Karnım sis sanki 6 7 aylık gebeyim gibi sivilce doldu yüzüm bakalım kısmet 18 gün var :)
Yumurtlama gunun yaklasıyordur benceKızlar bende 27 eylülde Regl oldum umudum bu ay 11.ayimiz bebeğimiz çok bekletmesin bizi 13.gun bugün ama bel ağrısından ölüyorum Akıntım var Karnım sis sanki 6 7 aylık gebeyim gibi sivilce doldu yüzüm bakalım kısmet 18 gün var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?