Umudumuz 2014 Ekim =)

benimde 9 gün var adetime ama sağ kasığımda çok fazla batma var belirtilere kafa yormuyorum ama beni rahatsız edecek şekilde onun için aklıma takılıyo hamilelik olamaz değil mi şimdiden

ŞİMDİ BANA yardım edin ozaman sorcağım sorulara cevap:
1- şimdi bu ay adet olduğum gün 8/10/2014 ben nezaman hamile kalabilirim.

İNŞALLAH GÜZEL HABERİ ALIRSIN CNM

o zaman sen de cvp ver bakalım :):):):):) kaç günde bi adet oluyosun
cimcimesevilay sorusunda haklı ama genel olarak bakarsak hamiş kalma şansın 10. ila 20. günler arasında yani 18-28/10 tarihleri arasında sık ilikşki olmalı.

bak ne yap biliyomusun adetin bitsin güzelce banyonu yap o günde başla ilişkye bi gün yap 2 gün ara ver 1 gün ya 2 gün ara ver taaaki diğer adetine kadar hem yumurtlamanıda kaçırmamış olursun bu arada adet bittiği gün hamile kalan çoookk kişi var yani

ben hemen yıkanıyom .. hemen banyoda na var ne yok cıkıyo.. gece ole yattımmı cok korkutuyolar beni

benimde 9 gün var adetime ama sağ kasığımda çok fazla batma var belirtilere kafa yormuyorum ama beni rahatsız edecek şekilde onun için aklıma takılıyo hamilelik olamaz değil mi şimdiden
Eger ben hamileysem ayni sey bendede olmustu. Muthis kramplar girmisti sag kasigima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…