- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Yumurtlama gunun yaklasıyordur bence
yumurtlama günündesin galiba iyi değerlendir cnm inşallah sende hamile kalırsın:)
ŞİMDİ BANA yardım edin ozaman sorcağım sorulara cevap:
1- şimdi bu ay adet olduğum gün 8/10/2014 ben nezaman hamile kalabilirim.
İNŞALLAH GÜZEL HABERİ ALIRSIN CNMKızlar bende 27 eylülde Regl oldum umudum bu ay 11.ayimiz bebeğimiz çok bekletmesin bizi 13.gun bugün ama bel ağrısından ölüyorum Akıntım var Karnım sis sanki 6 7 aylık gebeyim gibi sivilce doldu yüzüm bakalım kısmet 18 gün var :)
Inşallah şekerim amin degerlendiricem bakalım inş bu ay ekim ayı hepimize uğur getirsin
İNŞALLAH GÜZEL HABERİ ALIRSIN CNM
o zaman sen de cvp ver bakalım :):):):):) kaç günde bi adet oluyosun
Bende adet öncesi böyle oluyorumya ben bugun kesin regl olcam karnım öyle şisti karnım belim öyle ağrıyor ki bu hamilelik belirtisi olduğunu hiç sanmıyorum((
29 mayısta kürtaş oldum 24 gün kanamam oldu.o zaman sen de cvp ver bakalım :):):):):) kaç günde bi adet oluyosun
bak ne yap biliyomusun adetin bitsin güzelce banyonu yap o günde başla ilişkye bi gün yap 2 gün ara ver 1 gün ya 2 gün ara ver taaaki diğer adetine kadar hem yumurtlamanıda kaçırmamış olursun bu arada adet bittiği gün hamile kalan çoookk kişi var yani
Benimde karnim sis ve ağrıyor. Stresten olcem.ne kotu beklemekya ben bugun kesin regl olcam karnım öyle şisti karnım belim öyle ağrıyor ki bu hamilelik belirtisi olduğunu hiç sanmıyorum((
ben hemen yıkanıyom .. hemen banyoda na var ne yok cıkıyo.. gece ole yattımmı cok korkutuyolar beni
Eger ben hamileysem ayni sey bendede olmustu. Muthis kramplar girmisti sag kasigima.benimde 9 gün var adetime ama sağ kasığımda çok fazla batma var belirtilere kafa yormuyorum ama beni rahatsız edecek şekilde onun için aklıma takılıyo hamilelik olamaz değil mi şimdiden
Eger ben hamileysem ayni sey bendede olmustu. Muthis kramplar girmisti sag kasigima.
Benim dundu canim. Ama benim kramplar senin dediğin zamanlarda girdi ve dedigin gibi cok rahatsiz ediciydi.senin bat ne zaman cnm
Benim dundu canim. Ama benim kramplar senin dediğin zamanlarda girdi ve dedigin gibi cok rahatsiz ediciydi.
Yaptim canim erken gebelik testi. Cok koyu degil ama belirgin bir ikinci cizgi var. Ama pazartesiyi bekliyorum. Ya kimyasalsa falansa filansa diye kendimi yiyip duruyorum.Aaa 1 gün geçmiş o zaman test falan yapmadın mı belki çıkar yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?