Umudumuz 2014 Ekim =)

Yaptim canim erken gebelik testi. Cok koyu degil ama belirgin bir ikinci cizgi var. Ama pazartesiyi bekliyorum. Ya kimyasalsa falansa filansa diye kendimi yiyip duruyorum.

anaaaa bi hamile daha varmış aramızda inşallah kimyasal falan değildir cnm hadi seninde güzel haberlerini bekliyoruz hiç tasalanma stres te yapma Allahın izniyle hiç bişe olmaz bunu düşün

Yaptim canim erken gebelik testi. Cok koyu degil ama belirgin bir ikinci cizgi var. Ama pazartesiyi bekliyorum. Ya kimyasalsa falansa filansa diye kendimi yiyip duruyorum.

bak işte yaa benide heycanlandırdın acaba bende mi hamileyim yoksa:):):):

Benimde karnim sis ve ağrıyor. Stresten olcem.ne kotu beklemek
Mvmv bnm agriyo agriyo bisey yok anlamadim gitti karnim da 5 aylikmis kadar var ama olamadim regl bu agridan sonra kesin olcam dedim ama agrim da azaldi bi de cok akintim vardi bugun o da azaldi tuhaf seyler oluyo bnde

Mvmv bnm agriyo agriyo bisey yok anlamadim gitti karnim da 5 aylikmis kadar var ama olamadim regl bu agridan sonra kesin olcam dedim ama agrim da azaldi bi de cok akintim vardi bugun o da azaldi tuhaf seyler oluyo bnde
benimde adet 4 gun gecti aynen bnmde sol kasik bole kramp seklinde agrio ara ara ve bole fazla yuruyup egilip dogrulurken akimti hsla devam biraz azalma var ama baklim test yapmadim hdnuz baklim ne olcak

Be

bak işte yaa benide heycanlandırdın acaba bende mi hamileyim yoksa:):):):
inşallah hamilesindir canım. benimde aynıydı dediğim gibi durduk yere ara ara kramp gırıp durmustu bır kaç gun. ayın 7 sinde de ateşim çıkmıstı gece uyanmıstım . ates herkeste belirti olmayabilir ama benim düşükle sonuçlanan ilk hamileliğimdede ates yuzunden uçuk çıkmıştı.

benimde canım agrı gıttı su anda. sanırım gaz yapıyo agrıyo. sende bi test yap bakalım ilk idrarla bence hamile olabilirsin. akıntı her zaman adet belirtisi degilki. hamilelik belirtiside aynı zamanda.

Ahanda ben iste kiisss bak yine yeserdim been:)

evet benimde her ay aynı gazı taşımaktan bir yerlerim ağrıdı :)

Benimde aylardir yasadigim tek belirti buu oda koyverince bitiyo

arkadaşlar benim dün öğleden sonradan beri sürekli küçük tuvaletim geliyor ve yaptıktan sonra bitişte şeyim sızlıyor gibi tuhaf oluyor. sürekli küçük tuvaletim var gibi hissediyorum. bu neden olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…