- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Yaptim canim erken gebelik testi. Cok koyu degil ama belirgin bir ikinci cizgi var. Ama pazartesiyi bekliyorum. Ya kimyasalsa falansa filansa diye kendimi yiyip duruyorum.
Yaptim canim erken gebelik testi. Cok koyu degil ama belirgin bir ikinci cizgi var. Ama pazartesiyi bekliyorum. Ya kimyasalsa falansa filansa diye kendimi yiyip duruyorum.
Mvmv bnm agriyo agriyo bisey yok anlamadim gitti karnim da 5 aylikmis kadar var ama olamadim regl bu agridan sonra kesin olcam dedim ama agrim da azaldi bi de cok akintim vardi bugun o da azaldi tuhaf seyler oluyo bndeBenimde karnim sis ve ağrıyor. Stresten olcem.ne kotu beklemek
benimde adet 4 gun gecti aynen bnmde sol kasik bole kramp seklinde agrio ara ara ve bole fazla yuruyup egilip dogrulurken akimti hsla devam biraz azalma var ama baklim test yapmadim hdnuz baklim ne olcakMvmv bnm agriyo agriyo bisey yok anlamadim gitti karnim da 5 aylikmis kadar var ama olamadim regl bu agridan sonra kesin olcam dedim ama agrim da azaldi bi de cok akintim vardi bugun o da azaldi tuhaf seyler oluyo bnde
benimde adet 4 gun gecti aynen bnmde sol kasik bole kramp seklinde agrio ara ara ve bole fazla yuruyup egilip dogrulurken akimti hsla devam biraz azalma var ama baklim test yapmadim hdnuz baklim ne olcak[/QUOT nasi dayaniyorsun yaww bnm dort gun gecmis olsa hmn tahlil yapardim bnce yap tahlil
Cok tatlısın :)ŞİMDİ BANA yardım edin ozaman sorcağım sorulara cevap:
1- şimdi bu ay adet olduğum gün 8/10/2014 ben nezaman hamile kalabilirim.
Sen daha da cok tatlısın :)o zaman sen de cvp ver bakalım :):):):):) kaç günde bi adet oluyosun
Bnm 4 gun gecse hmn test yapardim nasil sabrediyorsun bnce yapabilirsin test artik cikar herhaldebenimde adet 4 gun gecti aynen bnmde sol kasik bole kramp seklinde agrio ara ara ve bole fazla yuruyup egilip dogrulurken akimti hsla devam biraz azalma var ama baklim test yapmadim hdnuz baklim ne olcak
Cok tatlısın :)
Sen daha da cok tatlısın :)
İviiittt cok hosuma gitti :)bana mıydı bu iltifat üstüme alındım :):):):):)
canim.belki.adet gunum degismistr die yapmiorum korkuorum aslinda negatif cikar die:))Bnm 4 gun gecse hmn test yapardim nasil sabrediyorsun bnce yapabilirsin test artik cikar herhalde
yap ya bnce netlesmis olur bn yarin sabah yapcam daha bir gun gecmis olmasina ragmencanim.belki.adet gunum degismistr die yapmiorum korkuorum aslinda negatif cikar die:))
inşallah hamilesindir canım.bak işte yaa benide heycanlandırdın acaba bende mi hamileyim yoksa:):):):
benimde canım agrı gıttı su anda. sanırım gaz yapıyo agrıyo. sende bi test yap bakalım ilk idrarla bence hamile olabilirsin. akıntı her zaman adet belirtisi degilki. hamilelik belirtiside aynı zamanda.Mvmv bnm agriyo agriyo bisey yok anlamadim gitti karnim da 5 aylikmis kadar var ama olamadim regl bu agridan sonra kesin olcam dedim ama agrim da azaldi bi de cok akintim vardi bugun o da azaldi tuhaf seyler oluyo bnde
Ahanda ben iste kiisss bak yine yeserdim been:)Kızlar benım tuttugum program dıyo kı bugun luteal doneme gırmısım. Eger bu ay denedıysem ( yanı calıstıysam) yumurtam bugun uterusuma yerlesmıs. Dıyo kı bugun degısıklıkler yasarsan kayıt et. 27 gunde bır olup 14-15 ını bekleyenler ıcın bu bılgı gecerlı.
evet benimde her ay aynı gazı taşımaktan bir yerlerim ağrıdı :)
Ne guldum ama :)) evettt gaz harıcı benımde karnım henuz baska bı sebepten buyumedı. Kasıma kasıma kasımda ask baskadır vesselam fılmı bıle var yanı :))) nerden umıt baglayacagımı bıle sasırdım :)
:) :) :) :)Ahanda ben iste kiisss bak yine yeserdim been:)
Benimde aylardir yasadigim tek belirti buu oda koyverince bitiyo
Matematiğimiz gelişti kızlar bu yumurtlama hesabı sayesınde :)) valla mat hocam gorse duygulanırdı :)
Soru; dora 28 yasındadır sat:17.09 bat:14.10 dur. Doranın gıdak vakti ne vakitttir?
Bu soruyu bır erkege gosterın bakar bakarr durur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?