canım bende cok tuvalete gıdıyorum ama sızlama olmuyor ya. bilemedim ki. senin bat geçtimi
canım belli olmaz ki ya. bak ilk hamileliğimde 4. gunde normal gebelik testınde silik gormüştüm ben. gec döllenme olabilir. yarın sabah bi daha bak bakalım. bır de teste ıyıce baktınmı çok çok silikte olsa hiç çizgi yokmu. ben bat tan bır gun önce yaptıgımda çok çok çok silikti çizgi çok çok dikkatli bakınca gözüküyordu.. ama erken gebelikle yapmıstım tabi.Gunaydin bn gunun ilk saatlerinde yaptim testimi negatifti ama iki gun gecti adetimi ben bu aydan havlu atiyorum hamile psikolojisine gire gire adetimi de geciktirmeyi basardim bugune kadar bi gun gecikmeyen duzeni de cozdum poffff
Yok valla hic cizgi maalesef bilmiyorum bi kac gun daha bekleyeyim cunku moralim cok bozuluyo kasiklarim acayip agriyor ama ne adet ne de hamilelik varcanım belli olmaz ki ya. bak ilk hamileliğimde 4. gunde normal gebelik testınde silik gormüştüm ben. gec döllenme olabilir. yarın sabah bi daha bak bakalım. bır de teste ıyıce baktınmı çok çok silikte olsa hiç çizgi yokmu. ben bat tan bır gun önce yaptıgımda çok çok çok silikti çizgi çok çok dikkatli bakınca gözüküyordu.. ama erken gebelikle yapmıstım tabi.
HAYIR GEÇMEDİ CNM DAHA EN ERKEN BAT 15 İNDEcanım bende cok tuvalete gıdıyorum ama sızlama olmuyor ya. bilemedim ki. senin bat geçtimi
Gebelık belırtısı olarak vardı galıba bu belırtı. Valla canım daha kısmet olmadıgından ben net bısıey dıyemıyorum . Insallah oylesındır kuzuarkadaşlar benim dün öğleden sonradan beri sürekli küçük tuvaletim geliyor ve yaptıktan sonra bitişte şeyim sızlıyor gibi tuhaf oluyor. sürekli küçük tuvaletim var gibi hissediyorum. bu neden olur?
Valla canım bırbırımıZı cok etkılıyoruz sanırım. Dıger ay calısıp regli gunumuZde durumumuzu mu bıldırsek sadece, diye düsünmeden edemıyorum. Olacak olacak da ıste dertlendık bı ıste olumsuzluk okuya okuya sankıGunaydin bn gunun ilk saatlerinde yaptim testimi negatifti ama iki gun gecti adetimi ben bu aydan havlu atiyorum hamile psikolojisine gire gire adetimi de geciktirmeyi basardim bugune kadar bi gun gecikmeyen duzeni de cozdum poffff
inşallah cnm dua edin benim için. yaş 32 olunca insan geç kalmak istemiyor artıkGebelık belırtısı olarak vardı galıba bu belırtı. Valla canım daha kısmet olmadıgından ben net bısıey dıyemıyorum . Insallah oylesındır kuzu
Benle aynı gunu beklıyorsun 4 gun kaldıHAYIR GEÇMEDİ CNM DAHA EN ERKEN BAT 15 İNDE
Annem 38 yasında kardesımı dogurdu. Bır arkadas 34 yasında hamıle kaldı kazaraymıs hemde. DuZenlı regli oldugun surece yasın hıcbır onemı yok , stres yapmainşallah cnm dua edin benim için. yaş 32 olunca insan geç kalmak istemiyor artık
Hepimiz kafayi yemistik zaten sende eklendinbuna:)Slm arkadaslar bat 14 ekim beklemedeyim. Hic olmazdi ama belim agriyo ve sol kasigimda 3-4 gundur batma var ani hareket edersem biraz aciyo.goguslerim yumurtlama olustugu gunden itibaren sisti son bi kac gundur sisligi biraz indi ama hala aciyo bu ay cok saskinim neden onuda bilmiyorum 5 aydir deniyoruz umutlanmakta istemiyorum sonrasi uzuntulu oluyo
Umutlan dıyesım cok var ama umutlanma canım. Gebelık tamamen surprız olsun. Beklentılerı dusurumce hayal kırıklıgı ıhtımalımızde dusuyor cunku. Bebek ıstedıgımız ve herseyı usulune gore yaptıgımızı dusundugumuzden vucudumu cok gena oyun oynuyor.Slm arkadaslar bat 14 ekim beklemedeyim. Hic olmazdi ama belim agriyo ve sol kasigimda 3-4 gundur batma var ani hareket edersem biraz aciyo.goguslerim yumurtlama olustugu gunden itibaren sisti son bi kac gundur sisligi biraz indi ama hala aciyo bu ay cok saskinim neden onuda bilmiyorum 5 aydir deniyoruz umutlanmakta istemiyorum sonrasi uzuntulu oluyo
Günaydın herkeseGunaydin bn gunun ilk saatlerinde yaptim testimi negatifti ama iki gun gecti adetimi ben bu aydan havlu atiyorum hamile psikolojisine gire gire adetimi de geciktirmeyi basardim bugune kadar bi gun gecikmeyen duzeni de cozdum poffff
Günaydın herkeseGunaydin bn gunun ilk saatlerinde yaptim testimi negatifti ama iki gun gecti adetimi ben bu aydan havlu atiyorum hamile psikolojisine gire gire adetimi de geciktirmeyi basardim bugune kadar bi gun gecikmeyen duzeni de cozdum poffff
Evet dogru soyluyosunuz 3 gun daha ya sabir cekicem artikUmutlan dıyesım cok var ama umutlanma canım. Gebelık tamamen surprız olsun. Beklentılerı dusurumce hayal kırıklıgı ıhtımalımızde dusuyor cunku. Bebek ıstedıgımız ve herseyı usulune gore yaptıgımızı dusundugumuzden vucudumu cok gena oyun oynuyor.
Adetin olmadigi surece gebe olma ihtimalin yuksek sen simdiden al 5 tane gebelik testi hergun yaparsinGünaydın herkese
Seninle aynı şeyleri aynı günlerde yaşıyoruz canım,benımde bat perşembeyde o gün idrar test yaptım negatif,hala regl yok,batmalar çok..Ne yapacağımı bnde bilemiyorum.Kızlar haftasonunda napabılırım,nobetcı eczandn bı daha test mı alayım?paxarteso kan mı vereyım?
öyle deme oluyor işte benimde bir akraban var ikiz olmuş ilk çocukları ama ikizlerinin çocukları olmadı yıllarca 12 seneden sonra birinin tedavi ve ameliyatlarla oldu diğerinin hala yok mesela .herşey rabbimin elinde. o ol derse olacak. rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını versin bize. üzme kendini de böyle.Sızle bı ozelımı paylasmak ıstıyorum kızlar hanı sureklı kafamı yıyor. Ben aılemın ılk cocuguyum. Benden sonra annemın 6 kurtajı var. Sonra spiral takılmıs sonra cıkınca da kardesım oldu kendısı 14 yasında su an. Anneme ıcımde buyuyen bı sınır var. Aslında daha cok babama cunku babam ıstememis. Annemi cok sevıyorum. Canım o benım! Ama ıcten ıce cok pis sınır oluyorum su aıralar. Iste goruyosunuz bı tane förtletemedık ne kdar zor ıs. Bır dıger; annem bu kdr dogurganken ben nasıl ? Sınır oldum sınır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?