Umudumuz 2014 Ekim =)

Adetin olmadigi surece gebe olma ihtimalin yuksek sen simdiden al 5 tane gebelik testi hergun yaparsin
Eczacı içinden bu kız stok yapıyo dıyecek benım aldıgım daha dogrusu eczacının verdıgı test baby tıme ısımlı bı markaydı,ıyı seyler okumadım bu markayla yanıltıcı olabılıyomuş.Erken gebelık testımı alsam,marka varmı memnun kaldıgınız kızlar?Dogru sonuc veren?

Ne var bılıyo musun kandırıldık !! Sen bebek ısteyene kdr bu forumlara bakıyor mıydun? Hanlbukı ısın ıcıne gırınce ne kdr zor. Ama bız ne duyduk, ahmetın mehmetın esı hamıle, hale jale hamıle, o bu kazara hamıle. Bılmıyoruz veya sormadık kı nasıl bı surectı, cunku o zaman evlı bıle degıldık veya cocuk dusunmuyorduk. Her ay reglı oldugumuza gore hamıle de kalırız bendekı kafa buydu!! Yooo aslında ole degıl kı, bundandır benım kendımle ılgılı hayal kırıklıgım

Fortest var. Erken gebelık testı olarak bıldıgım. Hehehe ben ıkı ke denedım farklı zamanlarda ıkı sonucta negatıf ılkı dogruydu ıkıncısını ogrenmeme 3 gun var ama. Bence bıldı yanı.

Y
Yok valla hic cizgi maalesef bilmiyorum bi kac gun daha bekleyeyim cunku moralim cok bozuluyo kasiklarim acayip agriyor ama ne adet ne de hamilelik var
bekle bakalım canım inşallah olumludur. bende test yapıcam yarın sabah tekrar. bende öyle gerginim ki gerginlikten ölücem. belirsizlik mahvediyor insanı. daha önce düşüğüm oldugu için. yok kimyasal mi yok dıs gebelik mi yok boş gebelik mi olcak. sürekli vücudumu takipteyim.

Ben beynımden korkuyorum kızlar! Cok okuduk. Hcg hormonu vucutta basladıgında butun organlarımızı ıuarıyor. Gogusler, bagırsaklar hepsı. Gogusler sut yapacam kafasına bagırsaklar gaza ve kabızlıga. Damarlar genıslemeye. Cunku vucut bır mısafıre hazırlık yapmaya baslıyor. Bız reglımız yaklastıgından ıtıbaren cunku gorece herseyı kıtabına uydurduk. Nıye olmasın dusuncesıne gırer gırmez kı bu dusunce beyınde zaten ondan habersız bı ıs cevıremıyoruz :) aynı sınyallerı gene gonderıyor ama hcgden eser yok. Mukkemmel bır yaradılısz. Rabbim senı cıdden cok sevıyorum. Insan vucudunu sollayabılrn daha bır yapı yok. Beynın daha cozulmeyen o kdr bolumu varmıs kı.... Beyın cerrahı bıle ben beynı bılıyorum dıyemıyor. Ben nasıl bunla basediyim yaaa !!!

Canım gerılme, cunku hepımızden hamılele bır adım yaklastın ne kdr guzel bırsey, ıcınde bol umut olsun, kı bunun ıcın ısartlerın var. Kımyasal dıs gebelık ıcın endıselenme sımdılık bence. Evet hersey bızım ıcın ama oyle bıseyın varlıgını bılmeden onun ıcın endıselenmen sana vucuduna haksızlık olmaz mı ? Ne olursa olsun onlarda basedemeyecegomız seyler degıl. Oyle uzuntuler yasıyoruz kı bır mutluluk gelıyor onu unutturuyor. Gecmıse sunger. Insallah gebelıgın de dusugunu unutturacak. Umut ınsana yakısan en guzel sey.

Belırsızlıkte gececek bak gunler gectı, saatler gecıyo, zaman dursa o zaman yandık bak diim saana.

Ne guzel yazmisin canim ya. Umudu yitirmemek lazim. Insallah dedigin gibi olur.hersey yolunda gider. Bi daha ayni seye katlanmak cok zor.

Predictor al canim.en guveniliri bence. Certain sakin alma.

o soru işaretleri hep bende de var şuan bende son söylediklerini düşünmedim değil ama napalım. biz kendi meyvelerimize bunları öğreteceğiz başka türlü bu değişmez. bende kontrol hapı kullandığıma pişman bile oldum o kadar yan etkisini boşa mı çektim diye kendi kendime kızdım. keşke en başta bunlşarı doktorlar baksa da ona göre davransak evlendiğimizde.

Ebet bende bıleydım korunmaZdım nasılsa sıp dıye olmayacakmıs, benım esım zaten denızcı heray goremıyorum kı adamı. Yanlıs yapmısım. Neyse kı zararın meresınden donersek kar. Evet evet herkese asılayalım :) korku toplu mu yaratalım bebek konusunda :)) kolay degıl kolay olmadı dıyerek

kizlar ben de 6 ay adet olmadigim halde kendimi hamile gibi hissettim hatta 3-5 kilo aldim bu surede gobegim cikti falan beynim benimle oyun oynuyordu kendimi hamile hissediyordum ,sonra dusunmeyi biraktim 1 ay tatile ciktim hem adet oldum hem alinan kilolar gitti .. insan beyni gercekten her seyi etkiliyor.. bu ay da ovulasyon testiyle lh pikini yakaladim gunleri degerlendirdik bat persembe oluyor hesaplarima gore ama ne gelen var ne giden ... test yapiyorum bir kac saat sonra silik cikiyor basina boyle bir sey gelen va mi

Son düzenleme:
Cn
cnm bn randevu aldim bi hafta sonraya adet olmazsam kan tahlili fln yaptircam zaten bi haftaya adet olmazsam hamilelikte yoksa kesin bi problm vardir omrumde ilk defa gecikti

Canım sen kımyasal/ dıs gebelık mı gecırmıstın ?
Yok canim benim 9. Haftanin icinde kalbi durmustu. Ama benim plansiz gebelikti.ilac kullaniyordum. Yazin iki ay denemistik olmamisti. Sonra adet bitiminde kacmisti ben mumkun degil hamile kalamam demistim ertesi gun hapida almamistim.kalmisim.ilacta kullaniyodum ondan oldu ne yazik ki.

mvmv canim senin hqmilelik belirtilerinde goguslerde sisme gibi feln biseler olmusmuydu neler var sende bn hala hastalanmadimda
Hayir canim hicbir belirti yoktu. Şimdi biraz sismeye basladi damarlar belli olmaya basladi ve ara ara aciyor.canim sen daha test yapmadin demi. Senin baya gecikti sanirim.

Cadı canını senı yahu nıye kımyasal ve dıs gebelık dıyosun kıııı o zaman :) sabahtan berı kımyasal ve dısgebrlık okuyorum sana yazııımm dıye :)) alla allaaa. Operım yanaklarında yani, hakettin :)))

Hayir canim hicbir belirti yoktu. Şimdi biraz sismeye basladi damarlar belli olmaya basladi ve ara ara aciyor.canim sen daha test yapmadin demi. Senin baya gecikti sanirim.
evet canim bugun 5. gun gecikeli baklim belki test yaparim yarin akintin feln nasildi peki biraz anlatirmisin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…