- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
Adetin olmadigi surece gebe olma ihtimalin yuksek sen simdiden al 5 tane gebelik testi hergun yaparsin
Ne var bılıyo musun kandırıldık !! Sen bebek ısteyene kdr bu forumlara bakıyor mıydun? Hanlbukı ısın ıcıne gırınce ne kdr zor. Ama bız ne duyduk, ahmetın mehmetın esı hamıle, hale jale hamıle, o bu kazara hamıle. Bılmıyoruz veya sormadık kı nasıl bı surectı, cunku o zaman evlı bıle degıldık veya cocuk dusunmuyorduk. Her ay reglı oldugumuza gore hamıle de kalırız bendekı kafa buydu!! Yooo aslında ole degıl kı, bundandır benım kendımle ılgılı hayal kırıklıgımöyle deme oluyor işte benimde bir akraban var ikiz olmuş ilk çocukları ama ikizlerinin çocukları olmadı yıllarca 12 seneden sonra birinin tedavi ve ameliyatlarla oldu diğerinin hala yok mesela .herşey rabbimin elinde. o ol derse olacak. rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını versin bize. üzme kendini de böyle.
Fortest var. Erken gebelık testı olarak bıldıgım. Hehehe ben ıkı ke denedım farklı zamanlarda ıkı sonucta negatıf ılkı dogruydu ıkıncısını ogrenmeme 3 gun var ama. Bence bıldı yanı.Eczacı içinden bu kız stok yapıyo dıyecek benım aldıgım daha dogrusu eczacının verdıgı test baby tıme ısımlı bı markaydı,ıyı seyler okumadım bu markayla yanıltıcı olabılıyomuş.Erken gebelık testımı alsam,marka varmı memnun kaldıgınız kızlar?Dogru sonuc veren?
bekle bakalım canım inşallah olumludur. bende test yapıcam yarın sabah tekrar. bende öyle gerginim ki gerginlikten ölücem. belirsizlik mahvediyor insanı. daha önce düşüğüm oldugu için. yok kimyasal mi yok dıs gebelik mi yok boş gebelik mi olcak. sürekli vücudumu takipteyim.Y
Yok valla hic cizgi maalesef bilmiyorum bi kac gun daha bekleyeyim cunku moralim cok bozuluyo kasiklarim acayip agriyor ama ne adet ne de hamilelik var
Canım gerılme, cunku hepımızden hamılele bır adım yaklastın ne kdr guzel bırsey, ıcınde bol umut olsun, kı bunun ıcın ısartlerın var. Kımyasal dıs gebelık ıcın endıselenme sımdılık bence. Evet hersey bızım ıcın ama oyle bıseyın varlıgını bılmeden onun ıcın endıselenmen sana vucuduna haksızlık olmaz mı ? Ne olursa olsun onlarda basedemeyecegomız seyler degıl. Oyle uzuntuler yasıyoruz kı bır mutluluk gelıyor onu unutturuyor. Gecmıse sunger. Insallah gebelıgın de dusugunu unutturacak. Umut ınsana yakısan en guzel sey.bekle bakalım canım inşallah olumludur. bende test yapıcam yarın sabah tekrar. bende öyle gerginim ki gerginlikten ölücem. belirsizlik mahvediyor insanı. daha önce düşüğüm oldugu için. yok kimyasal mi yok dıs gebelik mi yok boş gebelik mi olcak. sürekli vücudumu takipteyim.
Belırsızlıkte gececek bak gunler gectı, saatler gecıyo, zaman dursa o zaman yandık bak diim saana.bekle bakalım canım inşallah olumludur. bende test yapıcam yarın sabah tekrar. bende öyle gerginim ki gerginlikten ölücem. belirsizlik mahvediyor insanı. daha önce düşüğüm oldugu için. yok kimyasal mi yok dıs gebelik mi yok boş gebelik mi olcak. sürekli vücudumu takipteyim.
Ne guzel yazmisin canim ya. Umudu yitirmemek lazim. Insallah dedigin gibi olur.hersey yolunda gider. Bi daha ayni seye katlanmak cok zor.Canım gerılme, cunku hepımızden hamılele bır adım yaklastın ne kdr guzel bırsey, ıcınde bol umut olsun, kı bunun ıcın ısartlerın var. Kımyasal dıs gebelık ıcın endıselenme sımdılık bence. Evet hersey bızım ıcın ama oyle bıseyın varlıgını bılmeden onun ıcın endıselenmen sana vucuduna haksızlık olmaz mı ? Ne olursa olsun onlarda basedemeyecegomız seyler degıl. Oyle uzuntuler yasıyoruz kı bır mutluluk gelıyor onu unutturuyor. Gecmıse sunger. Insallah gebelıgın de dusugunu unutturacak. Umut ınsana yakısan en guzel sey.
Predictor al canim.en guveniliri bence. Certain sakin alma.Eczacı içinden bu kız stok yapıyo dıyecek benım aldıgım daha dogrusu eczacının verdıgı test baby tıme ısımlı bı markaydı,ıyı seyler okumadım bu markayla yanıltıcı olabılıyomuş.Erken gebelık testımı alsam,marka varmı memnun kaldıgınız kızlar?Dogru sonuc veren?
o soru işaretleri hep bende de var şuan bende son söylediklerini düşünmedim değil ama napalım. biz kendi meyvelerimize bunları öğreteceğiz başka türlü bu değişmez. bende kontrol hapı kullandığıma pişman bile oldum o kadar yan etkisini boşa mı çektim diye kendi kendime kızdım. keşke en başta bunlşarı doktorlar baksa da ona göre davransak evlendiğimizde.Ne var bılıyo musun kandırıldık !! Sen bebek ısteyene kdr bu forumlara bakıyor mıydun? Hanlbukı ısın ıcıne gırınce ne kdr zor. Ama bız ne duyduk, ahmetın mehmetın esı hamıle, hale jale hamıle, o bu kazara hamıle. Bılmıyoruz veya sormadık kı nasıl bı surectı, cunku o zaman evlı bıle degıldık veya cocuk dusunmuyorduk. Her ay reglı oldugumuza gore hamıle de kalırız bendekı kafa buydu!! Yooo aslında ole degıl kı, bundandır benım kendımle ılgılı hayal kırıklıgım
Canım sen kımyasal/ dıs gebelık mı gecırmıstın ?Ne guzel yazmisin canim ya. Umudu yitirmemek lazim. Insallah dedigin gibi olur.hersey yolunda gider. Bi daha ayni seye katlanmak cok zor.
Ebet bende bıleydım korunmaZdım nasılsa sıp dıye olmayacakmıs, benım esım zaten denızcı heray goremıyorum kı adamı. Yanlıs yapmısım. Neyse kı zararın meresınden donersek kar. Evet evet herkese asılayalım :) korku toplu mu yaratalım bebek konusunda :)) kolay degıl kolay olmadı dıyereko soru işaretleri hep bende de var şuan bende son söylediklerini düşünmedim değil ama napalım. biz kendi meyvelerimize bunları öğreteceğiz başka türlü bu değişmez. bende kontrol hapı kullandığıma pişman bile oldum o kadar yan etkisini boşa mı çektim diye kendi kendime kızdım. keşke en başta bunlşarı doktorlar baksa da ona göre davransak evlendiğimizde.
cnm bn randevu aldim bi hafta sonraya adet olmazsam kan tahlili fln yaptircam zaten bi haftaya adet olmazsam hamilelikte yoksa kesin bi problm vardir omrumde ilk defa geciktiGünaydın herkese
Seninle aynı şeyleri aynı günlerde yaşıyoruz canım,benımde bat perşembeyde o gün idrar test yaptım negatif,hala regl yok,batmalar çok..Ne yapacağımı bnde bilemiyorum.Kızlar haftasonunda napabılırım,nobetcı eczandn bı daha test mı alayım?paxarteso kan mı vereyım?
mvmv canim senin hqmilelik belirtilerinde goguslerde sisme gibi feln biseler olmusmuydu neler var sende bn hala hastalanmadimdaCanım sen kımyasal/ dıs gebelık mı gecırmıstın ?
Yok canim benim 9. Haftanin icinde kalbi durmustu. Ama benim plansiz gebelikti.ilac kullaniyordum. Yazin iki ay denemistik olmamisti. Sonra adet bitiminde kacmisti ben mumkun degil hamile kalamam demistim ertesi gun hapida almamistim.kalmisim.ilacta kullaniyodum ondan oldu ne yazik ki.Canım sen kımyasal/ dıs gebelık mı gecırmıstın ?
Hayir canim hicbir belirti yoktu. Şimdi biraz sismeye basladi damarlar belli olmaya basladi ve ara ara aciyor.canim sen daha test yapmadin demi. Senin baya gecikti sanirim.mvmv canim senin hqmilelik belirtilerinde goguslerde sisme gibi feln biseler olmusmuydu neler var sende bn hala hastalanmadimda
Cadı canını senı yahu nıye kımyasal ve dıs gebelık dıyosun kıııı o zaman :) sabahtan berı kımyasal ve dısgebrlık okuyorum sana yazııımm dıye :)) alla allaaa. Operım yanaklarında yani, hakettin :)))Yok canim benim 9. Haftanin icinde kalbi durmustu. Ama benim plansiz gebelikti.ilac kullaniyordum. Yazin iki ay denemistik olmamisti. Sonra adet bitiminde kacmisti ben mumkun degil hamile kalamam demistim ertesi gun hapida almamistim.kalmisim.ilacta kullaniyodum ondan oldu ne yazik ki.
evet canim bugun 5. gun gecikeli baklim belki test yaparim yarin akintin feln nasildi peki biraz anlatirmisin:))Hayir canim hicbir belirti yoktu. Şimdi biraz sismeye basladi damarlar belli olmaya basladi ve ara ara aciyor.canim sen daha test yapmadin demi. Senin baya gecikti sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?