Aman gozum perembeye hatta cumaya kadar bısey yapma bence test falan. Negatıf cıkar belkı hamılesındır bosu bosuna uzuntu. Gunler cabuk olmasa da gecıyor . Persembeye kdr sabır arkadaskizlar ben de 6 ay adet olmadigim halde kendimi hamile gibi hissettim hatta 3-5 kilo aldim bu surede gobegim cikti falan beynim benimle oyun oynuyordu kendimi hamile hissediyordum ,sonra dusunmeyi biraktim 1 ay tatile ciktim hem adet oldum hem alinan kilolar gitti .. insan beyni gercekten her seyi etkiliyor.. bu ay da ovulasyon testiyle lh pikini yakaladim gunleri degerlendirdik bat persembe oluyor hesaplarima gore ama ne gelen var ne giden ... test yapiyorum bir kac saat sonra silik cikiyor basina boyle bir sey gelen va mi
Canim bende anksiyete bozuklugu endise bozuklugu diyede geciyor vardi. Ondan ilaca baslamistim. Simdide ondan endiseden ölüyorum. Hamile kalmayi hic beklemiyordum cidden cok saskinim.ondan inanasim gelmiyor kuruyorum da kuruyorum.Zaten inanmıyorum da ultrason da gormedende inanmiycam sanirim. Tekrar kaybetmemek icin savunmaya aliyorum sanirm kendimi.daha Sevinemedim bileCadı canını senı yahu nıye kımyasal ve dıs gebelık dıyosun kıııı o zaman :) sabahtan berı kımyasal ve dısgebrlık okuyorum sana yazııımm dıye :)) alla allaaa. Operım yanaklarında yani, hakettin :)))
Akintim vardi canım ama cok degil. Simdide cok degil. Ama herkeste farkli olabilir. Benim diger hamileligimde 6.haftada akinti baslamisti tam olarak. Canim sen bi test yap ya hamile olma ihtimalin cok yuksek 5 gun gecikmis ya az degil.evet canim bugun 5. gun gecikeli baklim belki test yaparim yarin akintin feln nasildi peki biraz anlatirmisin:))
Slm kizlar Nasılsıniz bu sayfayı yeni gördüm takip etmeye basladim bende dün regl oldum malesef doktora gitmiştim baktı bişey yok dedi 6 ay daha olmazsa sonra gelirsin dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum aranızda yumurtalarına baktiran varmi? Ultrasonla mi bakıyor lar ? Yumurta takibi nasıl yapılıyor bilen varsa yardimci olurmu?
Slm kizlar Nasılsıniz bu sayfayı yeni gördüm takip etmeye basladim bende dün regl oldum malesef doktora gitmiştim baktı bişey yok dedi 6 ay daha olmazsa sonra gelirsin dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum aranızda yumurtalarına baktiran varmi? Ultrasonla mi bakıyor lar ? Yumurta takibi nasıl yapılıyor bilen varsa yardimci olurmu?
uzerine testi yaptim ve hamileyimmmmmmAkintim vardi canım ama cok degil. Simdide cok degil. Ama herkeste farkli olabilir. Benim diger hamileligimde 6.haftada akinti baslamisti tam olarak. Canim sen bi test yap ya hamile olma ihtimalin cok yuksek 5 gun gecikmis ya az degil.
harika bir hamişimiz daha oldu darısı bizim başımıza . sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.dua et bizim içincanimmm yogun istek
uzerine testi yaptim ve hamileyimmmmmm
Hayirli olsunnnnncanimmm yogun istek
Aaa canim benim cok sevindim.hayirli olsun.canimmm yogun istek
Nıye gıtsın kı evet, bırkac aydır denesek ve olmasa dusunurum ama bizim daha cok yenı. Sımdı strese sokmama gerek yok durduk yere. Ben drye gıttıgımde 6 ay deneyın olmazsa ikiniz gelın dedı.
ayyy bnde cooook sevindimm yani aslonda bi toafimmm suandaa inanamiorumAaa
Aaa canim benim cok sevindim.hayirli olsun.
canimmm yogun istek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?