Umudumuz 2014 Ekim =)

Aman gozum perembeye hatta cumaya kadar bısey yapma bence test falan. Negatıf cıkar belkı hamılesındır bosu bosuna uzuntu. Gunler cabuk olmasa da gecıyor . Persembeye kdr sabır arkadas

Canim bende anksiyete bozuklugu endise bozuklugu diyede geciyor vardi. Ondan ilaca baslamistim. Simdide ondan endiseden ölüyorum. Hamile kalmayi hic beklemiyordum cidden cok saskinim.ondan inanasim gelmiyor kuruyorum da kuruyorum.Zaten inanmıyorum da ultrason da gormedende inanmiycam sanirim. Tekrar kaybetmemek icin savunmaya aliyorum sanirm kendimi.daha Sevinemedim bile

Son düzenleme:
evet canim bugun 5. gun gecikeli baklim belki test yaparim yarin akintin feln nasildi peki biraz anlatirmisin:))
Akintim vardi canım ama cok degil. Simdide cok degil. Ama herkeste farkli olabilir. Benim diger hamileligimde 6.haftada akinti baslamisti tam olarak. Canim sen bi test yap ya hamile olma ihtimalin cok yuksek 5 gun gecikmis ya az degil.

Slm kizlar Nasılsıniz bu sayfayı yeni gördüm takip etmeye basladim bende dün regl oldum malesef doktora gitmiştim baktı bişey yok dedi 6 ay daha olmazsa sonra gelirsin dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum aranızda yumurtalarına baktiran varmi? Ultrasonla mi bakıyor lar ? Yumurta takibi nasıl yapılıyor bilen varsa yardimci olurmu?

yumurta takibi vajinal usg ile yapılıyor, üstten de bakılıyor ama alttan daha net ölçülüyo yumrutaların boyutu

Doktor bana simil alıyorum dedi alttan bi alet le baktı onunla yumurtaların alakası yok dimi?

bayanlar bişi sorcam şimdi hastanede gebelik testi yaptırmak için randevu almaya gerek var mı direk gitsek gebelik için test yaptırcaz desek yaparlar mı??

canım özelde istediğin zaman yaptırırsın ama devlet hastanelerinde doktorun hasta sayısı dolduysa hasta kabul etmiyor bazı doktorlar. 4ten sonra kan alımı olmuyor. devlet hastanesine gideceksen ya randevu alacaksın ya da erken gideceksin ki sıra alabilesin. ama dediğim gibi bazı doktorlar alıyor 4e kadar

merhaba canım.. ben yumurta takibi yaptırıyorum. doktor 3 ay ister deneyin ister şimdi takibe başlayalım dedi . adetin 3üncü günü üsten ultrasonla bakıp klomene başladım 12. günü tekrar kontorle gittim yine üsten baktı yumurtalara. ben daha önceden de gebe kaldığım için rahim filmi çekilmedi bana ama 6 ay içinde gebe kalınmazsa rahim filmi çekiyolar.

canimmm yogun istek
Akintim vardi canım ama cok degil. Simdide cok degil. Ama herkeste farkli olabilir. Benim diger hamileligimde 6.haftada akinti baslamisti tam olarak. Canim sen bi test yap ya hamile olma ihtimalin cok yuksek 5 gun gecikmis ya az degil.
uzerine testi yaptim ve hamileyimmmmmm

Nıye gıtsın kı evet, bırkac aydır denesek ve olmasa dusunurum ama bizim daha cok yenı. Sımdı strese sokmama gerek yok durduk yere. Ben drye gıttıgımde 6 ay deneyın olmazsa ikiniz gelın dedı.

Ama ben zannediyorum ki sen çoktandır bekliyorsuuun. Konuşmalarından öyle anladım. Sonra yorumlarını okudum meğersem eşin uzaklardaymış hep.. Ne diyeyim hayırlısı.
Bizim bu ay 10. ayımız olucak bakalım. Bat daha 1 gün geçti. Hiç hissetmiyorum zaten gebelik fln .. Gelir 2 güne malum şey

S selda metin Hayırlı olsun :) sağlıkla hayırlı bi evlat kucağına alırsın inş. Ne kadarlık hasret bitti?

Anladım ki gerçekten devlet Hastanesinde ilgilen miyor lar. Akıntım var yanmam var dedim sallamadi bişe yok hit 6 ay sonra olmazsa gel dedi. Bende en iyisi bi özel gideyim yumurtalarima baktirayim niye okadar bekler insan anlamıyorum bi sorun varsa erken den öğrenmek kötümü anlamıyorum.bu arada klomen dediğin şey ne işe yarıyor sen istersen mi kullanıyor sun yoksa sorun olunca mi veriyor lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…