- Konu Sahibi filozofcan
-
Merhaba kızlar...Bende bekliyorum bakalım bu ay ne olacak? Umudunuzu yitirmeyin Allah bizede nasip edecek inş. :)
inşallah.bugün çatlatma iğnesi yaptırmamın üzerinden altı gün geçti.bu iğneden 14 gün sonra adet olunamalıymış yani benim sekiz günüm falan kaldı.umarım kırmızı kart yemem,hiç birimiz yemeyelim kırmızı kart:))hepimiz bu ay hamile olalıııım:))
inşallah.bugün çatlatma iğnesi yaptırmamın üzerinden altı gün geçti.bu iğneden 14 gün sonra adet olunamalıymış yani benim sekiz günüm falan kaldı.umarım kırmızı kart yemem,hiç birimiz yemeyelim kırmızı kart:))hepimiz bu ay hamile olalıııım:))
Kizz aynı gün vurulduk demekki benimde 6.günüm benim kasiklarima ve belime ara ara iğne gibi bi sizi saplanıyo sendede oluyomu
kızlar bugün 20.günüm adet için daha 10 gün var.aşırı uyku halindeyim ama başkada belirti yok.test yapmak istemiyorm çünkü çok üzülüyorum sonra en iyisi adet gecikmesini beklemek ama bu çok zor.
Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama bebek isteyen çiftlerin asla yapmamaları gereken bazı şeyler var sizinle paylaşayım bilmeyenlere faydalı olur belki eşlerin birlikte uygulamaları gerekiyor.
- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Cola, gazoz gibi asitli içecekler içilmeyecek
- Soda içilmeyecek
- Ayrıca kadınlar ayaklarını sıcak tutacak, ağır kaldırmayacak...
bunların hepsini yapıyoruz biz.... etken olabilir tabiki bunlar ama 8yaşından beri sigara içen bir abla var tanıdığım şuan 35 yaşında yani 27 yıldır sigara içiyo ve 3 çocugu var en küçüğüde 3 yaşında şuan. ama dikkat etmek lazım tabi... ben bıraksamda eşim bırakmaz hayırlısı...
arkadaşlar merhabaa
yardım bekliorumm:) 6 aylık evliyim geçen ay ilk kez korunmayı bıraktık eşimle adetimin 9, ve 14. günü birlikte olduk ama olmadı26 günde bir adet oluyorum 9 aralıkda adet oldum bu ay için en yakın zaman ne zman hangi günn yani daha fazla şansım var kafam çok karışık gerginim ya olmazsa diye aklımdan çıkmıyor yardım edinnnnnnn:)))) arkadaşlar şimdiden teşekkürlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?