umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

Merhaba kızlar...Bende bekliyorum bakalım bu ay ne olacak? Umudunuzu yitirmeyin Allah bizede nasip edecek inş. :)

Merhaba kızlar...Bende bekliyorum bakalım bu ay ne olacak? Umudunuzu yitirmeyin Allah bizede nasip edecek inş. :)

inşallah.bugün çatlatma iğnesi yaptırmamın üzerinden altı gün geçti.bu iğneden 14 gün sonra adet olunamalıymış yani benim sekiz günüm falan kaldı.umarım kırmızı kart yemem,hiç birimiz yemeyelim kırmızı kart:))hepimiz bu ay hamile olalıııım:))

Canım merhaba...Çok heyecan verici tabikide beklemek seni anlıyorum inşallah beklediğin gibi olur..Benim durumumda biraz farklı birara anlatırım artık :)

Kizz aynı gün vurulduk demekki benimde 6.günüm benim kasiklarima ve belime ara ara iğne gibi bi sizi saplanıyo sendede oluyomu

bende bugün gittim doktora hormon testleri yaptırdım akşamüstü götürdüm. sonuç çok iyi dedi doktor. yumurtalarda sorun yok pcos filan yok... haftayada ultrasona filan gircem myon polip filan bakılıcak varmı diye ... inşallah bu ay hep birlikte hamile kalırız umutlarım dahada arttı bu ay :) olmadı preseed alıcam bu ay. yumurta varsa demekki sperm ona ulaşmıyo.

Kizz aynı gün vurulduk demekki benimde 6.günüm benim kasiklarima ve belime ara ara iğne gibi bi sizi saplanıyo sendede oluyomu

hem de nasıl,anlatamam.özellikle ilk dört gün nerdeyse ara vermeden ağrıyordu belim bi de yumurtalıklarım.şu son iki gündür biraz biraz azaldı.sence ne demek bu ağrılar?acaba iğnenn etkisi mi?kız yoksa döl tuttuk da yerleşme ağrısı mı yaşıyoruz.hadi inşallah:))))

kızlar bugün 20.günüm adet için daha 10 gün var.aşırı uyku halindeyim ama başkada belirti yok.test yapmak istemiyorm çünkü çok üzülüyorum sonra en iyisi adet gecikmesini beklemek ama bu çok zor.

kızlar bugün 20.günüm adet için daha 10 gün var.aşırı uyku halindeyim ama başkada belirti yok.test yapmak istemiyorm çünkü çok üzülüyorum sonra en iyisi adet gecikmesini beklemek ama bu çok zor.

evet evet ben de karar verdim bu ay asla erkenden test yapmayacağım.bekleyelim de bari erkenden üzülmeyelim,hiç değilse adet geçtikten sonra üzülürüüz:))

bende test hüsranına uğramıştım. ilk evlendiğimde reglim 10gün gecikince 2 3 kere test yapmıştım. negatifi görünce gıcık olmuştum. sonra regl oldum zaten ama nasıl sinir bozucu bir durumdu. şimdi 15 gün gecikmeden reglim test fln yapmıyorum

Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama bebek isteyen çiftlerin asla yapmamaları gereken bazı şeyler var sizinle paylaşayım bilmeyenlere faydalı olur belki eşlerin birlikte uygulamaları gerekiyor.
- Sigara kullanılmayacak
- Dondurma yenmeyecek
- Cola, gazoz gibi asitli içecekler içilmeyecek
- Soda içilmeyecek
- Ayrıca kadınlar ayaklarını sıcak tutacak, ağır kaldırmayacak...

bunların hepsini yapıyoruz biz.... etken olabilir tabiki bunlar ama 8yaşından beri sigara içen bir abla var tanıdığım şuan 35 yaşında yani 27 yıldır sigara içiyo ve 3 çocugu var en küçüğüde 3 yaşında şuan. ama dikkat etmek lazım tabi... ben bıraksamda eşim bırakmaz hayırlısı...

ben de 16 yaşında başladım sigaraya 32 yaşındayım hala içiyorum ne yazık ki(aynen arkadaşım ben bıraksam eşim bırakmaz ki .inan bebek için bile bırakmaz.

arkadaşlar merhabaa
yardım bekliorumm:) 6 aylık evliyim geçen ay ilk kez korunmayı bıraktık eşimle adetimin 9, ve 14. günü birlikte olduk ama olmadı 26 günde bir adet oluyorum 9 aralıkda adet oldum bu ay için en yakın zaman ne zman hangi günn yani daha fazla şansım var kafam çok karışık gerginim ya olmazsa diye aklımdan çıkmıyor yardım edinnnnnnn:)))) arkadaşlar şimdiden teşekkürlerrrrrr

aslm canımm reglin 1.gününden say 14.günü başla halvete cnm bidahaki regline kadar yap..bu arada netten ovlsyn hesaplama var ordan bakabilrsn..

canım çok teşekkür ederim ama 26 günde bir adet oluyorum 26-14 dersek 12,güne denk geliyor ne zaman olucak anlamadım kafam çokkk karışıkkkkkkkkk (((

walla canım öle ha diyince olmuyor ama çevremde genelde korunmadan 5.ayında hamile kalıyorlar.bende 5.ayımda hamile kaldım ama düşük oldu.şimdi iki aydır istiyoruz.geçen ayı atladık.bu ayı bekliyorum.22 aralık adet günüm.21 aralık doğum günüm rabbimden hediye bekliyorum.inşallah olur.1 ocak da evlilik yıl dönümümüz.bende eşime hediye vermek istiyorum rabbim nasip ederse.

herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve bu topic herkes gibi beni de çok heyecanlandırıyor.sat 8 kasım ama ben dayanamadım ve bgn hcg testi yaptırdum 1,2 çıktı sanırım bu negatif bir deger öyle değilmi?ayrıca hcg için çokmu erken acaba.kafam çok karıştı pofff

Bu gun adet olmam gerkiyordu olmadim kasim ayinda son adet gordum adetten 1 haafta sonra bel agrilari cok oldu vucudumda yorgunluk hissetim dun test yaptim ama sonuc negatif ti kasik agrilari da oluyor arada konuyla ilgili tecubelli arakdaslar yardimci olabilirmi=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…