- 21 Kasım 2011
- 283
- 63
- 318
- Konu Sahibi filozofcan
-
merhaba ben de az da olsa bu ay umutluyum.benim de bat 22 aralık.3 aralıkta çatlatma iğnemi vuruldum 36 saat sonra da ilişki oldu.üzücü olan şu ki başka ilişki olmadı olamadı.acaba tek seferle olur mu?bilmiyorum ki.yine de umutluyum Allah büyük
Mutlaka duymuşsunuzdur soğan kürü yapacağım birde arı sütü, polen alacağım aktardan. Henüz başlamadım reglimin bitmesini bekliyorum.
bende sizler gibiyim kızlar. beklemedeydimki dün gece adet oldum. biter bitmez doktora gidicem hemen. tedaviye başlamak lazım artık 8 ay oldu... yarından itibarende bal çörekotuna filan başlıcam bakalım umudumuz bu ay hayırlısıylaallah hepimizin yardımcısı olsun
aaa aynı tarihte olmuşuz iğnemizi benimki de ovitrelle idi.beklenen adet tarihim 22 aralık bakalım ne olacak benim çok ümidim yok çünkü sadece bir kez birlikte olabildik 36 saat sonra,başka da yok.yani olursa tam bir mucize olacak.Cnm benimde sat 20kasım ve bende 3aralıkta ovitrelle vuruldum bakalım hayırlısı artık kararsızlık ve beklemek çok zorr Allah yardımcımız olsun
bizde yeni istemeye başladık bebeğimizi bakalım ne olacak :)
aaa aynı tarihte olmuşuz iğnemizi benimki de ovitrelle idi.beklenen adet tarihim 22 aralık bakalım ne olacak benim çok ümidim yok çünkü sadece bir kez birlikte olabildik 36 saat sonra,başka da yok.yani olursa tam bir mucize olacak.
Benimde senden bi farkım yok bizimde 2kere oldu bi cts akşam birde pazar günü....2gündürde kavgalıyiz bugünde nöbetçi yarın sabah gelçek benimde hiç umudum yok ama hayırlısı artık napalim.....hep böyle olur zaten 3hafta çok ii oluruz yumurtlama günüm gelir kavgadan yeriz birbirimizi :):)
inşallah hiç bir zorluk yaşamadan sahip olursunuz.Bak biz neler çekiyoruz:)))
inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız. açıkcası okuduklarımdan sonra gözüm korktu acaba benimde mi böyle olacak demeye başladım :S
inşallah canım bende sıteye yenı uye oldum bu ay gusel haberler alırız
Aminn cnm inşallah cümlemizin.:)ilişki esnasında belinin altına yastık koyuyonmu birde ayaklarını havaya kaldırman gerek.yumurtlama gününü takip ediyomusun
belim de karnımda bi ağrı test için beklim diyorum bi yandan da git yap testi diyorum.bazı yerlerde insanlar lekelenmeler düşük habercisi olabilir diye yazmışlar.ama erkendir diye umutlanmakta istemiyorum.yani ne yapacağımı bilimiyorumevet regl günün geçince test yap daha önce yapıp negatifi görürsen moralin bozulur,stres yaparsın ve adetin iyice gecikir en iyisi bekle en az üç gün geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?