merhaba 25 eylülde 10 haftalık hamileyken boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz ancak ilk gebeliğim kimyasal gebelikti 2. ise boş gebelik kürtajdan sonra ilk reglim 23 ekimdeydi. şuan reglime 3 gün var hamile olma ihtimalim çok düşük .zaten hemen olmaması gerekiyormuş. bu ay reglimden sonra inşallah olur. ama aklıma takılan bişey var o da tekrar boş gebelik ya da düşük olur mu bununla ilgili genetik testler yapılıyormuş konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Dualarımız seninle canım benimİnşallahhhh bu defa lütfen gelsin... bugün halen gelmedi kırmızılar.... nolurrr gelmesin
Dualarımız seninle canım benim
Hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar . Bende saçma sapan psikolojik belirtiler yaşamaya başladım bile psikolojik diyorum çünkü benim bat daha 28 de.
Eşim daha çok sartlandiriyor beni. Ben hayatta yoğurt yemezdim kaç gündür nasıl yiyorum anlatamam Eşim de bu sefer kesin geliyor diyor bende aş erme bu kadar erken evrede olmaz diyorum ama kendimi içten içe kandiriyorum. Zaman geçmiyor günler geçmiyor sanki .
ah o piskoloji mahvediyor insanı, önceleri her ay saçma sapan bir belirti oluyordu, hatta bir keresinde sabahları mide bulantısıyla uyanıp çıkarıyordum kesin hamileyim dedim ama ne yazıkki ,insan beyninin oyunları
inşallah tez zamanda nasip eder rabbim hepimize
inşallah canım,zaten ayakta tutan inancımız ,vardır rabbimin bir tasarrufuAmin cnm seninde az kalmış inşallah müjdeli haberleri alırız. Hepimiz de inşallah. Eğer gelmezse de hakkımızda hayırlı olan gelmemesi olsun inşallah.
canın sağolsun ,canımız sağolsunArkadaşlar günaydın herkese... tüm umutlara rağmen dün akşam itibariyle geldi kırmızılar. yine hayaller hayal oldu..:'(
:) :) çok gülüyorum kendime , hepsini yaşadım , bide göbek seyirmesi var bende oda olmuştuhamilelerde genelde görülen ağızdaki metal tad tatsızlık bunuda psikolojik yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?