Umudumuz KASIM ! :)

Canim gecmis olsun. Benimde ilk gebeligim saglik problemi yuzunden 16 haftalikken sonladi. 1 sene onceydi kurtaj olundugu icin 3 ay beklemek gerekiyordu. 7 ay sonra ikinci gebelik olustu ama o da kimyasaldi. Aratirmada genetige gittim orasi 3 kayip olmayinca bakmiyor. Oozelde yaptirdim kan pihtilasmasi cikti. Gebelik olusinca tedaviye baslicaz

offf..... günüm 2 gün geçti aslında ama sanırım yolda geliyor kırmızılar.. sabah birazcık çok azıcık gördüm devamı gelmedi.... bakalıım.. çok ümitlendim iki gün geçince ama olmadı galiba... :'(

Hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar . Bende saçma sapan psikolojik belirtiler yaşamaya başladım bile psikolojik diyorum çünkü benim bat daha 28 de.

Eşim daha çok sartlandiriyor beni. Ben hayatta yoğurt yemezdim kaç gündür nasıl yiyorum anlatamam Eşim de bu sefer kesin geliyor diyor bende aş erme bu kadar erken evrede olmaz diyorum ama kendimi içten içe kandiriyorum. Zaman geçmiyor günler geçmiyor sanki .

geri sayım başladı bakalım son 5 gün,
İnşallah bu sefer güzel bir haber paylaşırım, paylaşırız bu ay

ah o piskoloji mahvediyor insanı, önceleri her ay saçma sapan bir belirti oluyordu, hatta bir keresinde sabahları mide bulantısıyla uyanıp çıkarıyordum kesin hamileyim dedim ama ne yazıkki ,insan beyninin oyunları
inşallah tez zamanda nasip eder rabbim hepimize

Kendimi test yapmaktan alamıyorum negatif gorup ertesi gun yine test yapiyorum. Testte ikinci cizgiyi goremeyince cıkmadı diye tekrar yapiyorum :) :) takmamak en iyisi ama o da zor

Amin cnm seninde az kalmış inşallah müjdeli haberleri alırız. Hepimiz de inşallah. Eğer gelmezse de hakkımızda hayırlı olan gelmemesi olsun inşallah.

hamilelerde genelde görülen ağızdaki metal tad tatsızlık bunuda psikolojik yaşayan varmı

Arkadaşlar günaydın herkese... tüm umutlara rağmen dün akşam itibariyle geldi kırmızılar. yine hayaller hayal oldu.. :'(

hamilelerde genelde görülen ağızdaki metal tad tatsızlık bunuda psikolojik yaşayan varmı
:) :) çok gülüyorum kendime , hepsini yaşadım , bide göbek seyirmesi var bende oda olmuştu
hepsi pisikolojimizin oyunları bize , rahatlayıp tevekkül etmek lazım
Bu arada hergün 707 adet Ya varis okumaya başladım,
Hepimiz için hayırlısı inşallah

Arkadaşlar bi sorum olacak bu evde yapılan gebelik testlerinden hiç kullanmadım ama tek kullanımlık mı oluyor yoksa bir kutudan bikaç tane mi çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…