Umudumuz KASIM ! :)

Allah yar ve yardımcın olsun.... bu yolda Allah'ım utandırmasın inşallah güzel neticeler alırsınız. doktora adetliylen mi gittin yoksa bitti falan mı.

Maalesef yok diye biliyorum. Rahim filminde de tüpler kapalı olsa dahi kesin sonuç laparoskopide belli olurmuş. İnşallah tamamen tıkanık değildir veya tedavi olacak bir tıkanıklıktır. Eğer tedavi olamaz ise tüp bebek dahil tüm tedavi yolları kapalıymış. Ama zaten benim sıkıntılarım vardı. Hormonlarda dengesizlik vardı. Ultrason görüntülerinde bir sıkıntı var gibi görünüyor ama en kötü kamera ile girer bakarız diyorlardı. Benim durumumu düşünüp kendinle karşılaştırma. Allah kimseye vermesin. Görünürde muayene veya testlerde bir sıkıntı yok diyorsun. İçini rahat tut. Bebişi kucağına almak için bugüne kadar zamanı gelmemiştir. İnşallah en kısa sürede gelir.

Allah yar ve yardımcın olsun.... bu yolda Allah'ım utandırmasın inşallah güzel neticeler alırsınız. doktora adetliylen mi gittin yoksa bitti falan mı.

Doktora adetliyken gittim. Ultrason ile baktı. Tahlillerde anormal değerler tespit ettiği için rahim filmi devamında da laparoskopi istedi. Ancak rahim filmi adetin bittikten en geç 3-5 gün içinde çekilmek zorundaymış. Adetli olmayacakmışsın, birde 3-5 günü geçerse bebek olma ihtimali olduğu için ya çekmiyorlarmış ya da bebek olmadığını tespit ettikten sonra yapıyorlarmış.

Canım ümidi kaybetme Allah isterse olur imkansız diye birşey yoktur sen dua etmeye devam et bu süreçte en önemli şey moral olacak senin için hep umutlu ol birgün anne olacağım diye yaşa hayatını psikoloji çok önemli bir faktör tedavilerde

Doktora adetliyken gittim. Ultrason ile baktı. Tahlillerde anormal değerler tespit ettiği için rahim filmi devamında da laparoskopi istedi. Ancak rahim filmi adetin bittikten en geç 3-5 gün içinde çekilmek zorundaymış. Adetli olmayacakmışsın, birde 3-5 günü geçerse bebek olma ihtimali olduğu için ya çekmiyorlarmış ya da bebek olmadığını tespit ettikten sonra yapıyorlarmış.[/QUOTE]

tşk ederim. bende bu ay olmazsa bebek detaylı bi kontrole gidicem.. adetliyken hormon testi yaptırmak için gidicem de. zaten ultrason cekmişti daha önce sorun yok demişti bide hormonlara bakılsın istiyorum

benimde bat 18 kasım bugün sabah hafif pembe kan geldi ve sonra az kahverengi lekelenme erken adet olucam sanırım

sabah testi yaptım negatif şimdi de adet oldum hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun canım. Benimde tarihim pazar günü, inşallah olmam diyorum ama hiç bir belirtim yok. Göğüslerim şişti ama her ay oluyor zaten. Bir de bugün baş ağrım var. Galiba geliyor kırmızılar

Canım Allah yardımcın olsun. Stres yapma sakın inşallah tez vakitte o güzel haberi alırsın. Benim bi akrabam doktor hamile kalamazsın dediği halde normal yoldan hamile kaldı hiç umudu yokken. Bazen en umutsuz anda veriyor Allah belki de daha çok şükredelim diye :) içini ferah tut inşallah güzel haberlerini alırız

Kızlar benim de 4 günüm kaldı göğsümde kasığmda sızlama var ama adet belirtisi de olabilir tabi. Galiba en iyisi akışına bırakmak düşündükçe zaman geçmiyo sanki. Hepimizin gönlüne göre versin Allahımmm

Bugün günümüz.... bakalım ne olacak... artık kendimi dinlemekten bazı şeyleri ayırt edemez hale geldim. Sabah tine test yaptım çıkmadı ikinci çizgi.. belliyoruz bakalım gelir mi kırmızılar...

merhaba 25 eylülde 10 haftalık hamileyken boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz ancak ilk gebeliğim kimyasal gebelikti 2. ise boş gebelik kürtajdan sonra ilk reglim 23 ekimdeydi. şuan reglime 3 gün var hamile olma ihtimalim çok düşük .zaten hemen olmaması gerekiyormuş. bu ay reglimden sonra inşallah olur. ama aklıma takılan bişey var o da tekrar boş gebelik ya da düşük olur mu bununla ilgili genetik testler yapılıyormuş konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

canim tuplerinin kapali oldugu suphesine nasil kapildinn acaba ?

Kizlar moral bozmayin hayirli zamani Rabbim biliyor vd en guzel zamannda nasip olcak bizlere de insAllah h arada yeni topik actik aralik ayi icin bekleriz

Bugün günümüz.... bakalım ne olacak... artık kendimi dinlemekten bazı şeyleri ayırt edemez hale geldim. Sabah tine test yaptım çıkmadı ikinci çizgi.. belliyoruz bakalım gelir mi kırmızılar...
Umarım bebi ş gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…