Kızlar şimdi doktordan geliyorum. Dün rahim filmi çektirmiştim. Kendim baltığımda da tüpler kapalı diyordum. Doktorun ağzından da bugün o çıktı. Tüpler kapalı. Tanısal laparoskopi yapıcaklar. En azından detaylı inceliyorlar diyorum. Eski doktorum bu ay aşılama yapacaktı. Bu doktorum ben seni tam tanımadan ne aşılama yaparım ne de tüp bebek diyor. Allah hepimizin sonunu hayırlı kılsın inşallah. Sizlerde de bi değişiklik yok anladığım kadarıyla. Sabretmemiz gerek demekki. Cuma günü hayrına Allah hepimize annelik duygusunu yaşatması dileğiyle...
Çok zor şeyler yaşıyorsun ama en azından ne olduğu anlaşılmış ve ona göre tedavisi uygulanacak her şey yoluna girecek inşallah..Dediğin gibi rabbim cumaların hürmetine nasip etsin hepimize, sana da tez zamanda şifa versin..
Tüplerin kapalı olma durumu beni de korkutuyor ve hep aklımın bir köşesini kurcalıyor.Görünürde muayenede testlerde hiç bir sorun yok ama ya tüpler diyorum kendi kendime..Film olmadan hiç bir belirtisi ve anlaşılma yolu yok galiba..
Allah yar ve yardımcın olsun.... bu yolda Allah'ım utandırmasın inşallah güzel neticeler alırsınız. doktora adetliylen mi gittin yoksa bitti falan mı.
Canım ümidi kaybetme Allah isterse olur imkansız diye birşey yoktur sen dua etmeye devam et bu süreçte en önemli şey moral olacak senin için hep umutlu ol birgün anne olacağım diye yaşa hayatını psikoloji çok önemli bir faktör tedavilerdeMaalesef yok diye biliyorum. Rahim filminde de tüpler kapalı olsa dahi kesin sonuç laparoskopide belli olurmuş. İnşallah tamamen tıkanık değildir veya tedavi olacak bir tıkanıklıktır. Eğer tedavi olamaz ise tüp bebek dahil tüm tedavi yolları kapalıymış. Ama zaten benim sıkıntılarım vardı. Hormonlarda dengesizlik vardı. Ultrason görüntülerinde bir sıkıntı var gibi görünüyor ama en kötü kamera ile girer bakarız diyorlardı. Benim durumumu düşünüp kendinle karşılaştırma. Allah kimseye vermesin. Görünürde muayene veya testlerde bir sıkıntı yok diyorsun. İçini rahat tut. Bebişi kucağına almak için bugüne kadar zamanı gelmemiştir. İnşallah en kısa sürede gelir.
Doktora adetliyken gittim. Ultrason ile baktı. Tahlillerde anormal değerler tespit ettiği için rahim filmi devamında da laparoskopi istedi. Ancak rahim filmi adetin bittikten en geç 3-5 gün içinde çekilmek zorundaymış. Adetli olmayacakmışsın, birde 3-5 günü geçerse bebek olma ihtimali olduğu için ya çekmiyorlarmış ya da bebek olmadığını tespit ettikten sonra yapıyorlarmış.
Hayırlısı olsun canım. Benimde tarihim pazar günü, inşallah olmam diyorum ama hiç bir belirtim yok. Göğüslerim şişti ama her ay oluyor zaten. Bir de bugün baş ağrım var. Galiba geliyor kırmızılarsabah testi yaptım negatifşimdi de adet oldum hayırlısı bakalım
sabah testi yaptım negatifşimdi de adet oldum hayırlısı bakalım
Canım Allah yardımcın olsun. Stres yapma sakın inşallah tez vakitte o güzel haberi alırsın. Benim bi akrabam doktor hamile kalamazsın dediği halde normal yoldan hamile kaldı hiç umudu yokken. Bazen en umutsuz anda veriyor Allah belki de daha çok şükredelim diye :) içini ferah tut inşallah güzel haberlerini alırızKızlar şimdi doktordan geliyorum. Dün rahim filmi çektirmiştim. Kendim baltığımda da tüpler kapalı diyordum. Doktorun ağzından da bugün o çıktı. Tüpler kapalı. Tanısal laparoskopi yapıcaklar. En azından detaylı inceliyorlar diyorum. Eski doktorum bu ay aşılama yapacaktı. Bu doktorum ben seni tam tanımadan ne aşılama yaparım ne de tüp bebek diyor. Allah hepimizin sonunu hayırlı kılsın inşallah. Sizlerde de bi değişiklik yok anladığım kadarıyla. Sabretmemiz gerek demekki. Cuma günü hayrına Allah hepimize annelik duygusunu yaşatması dileğiyle...
canim tuplerinin kapali oldugu suphesine nasil kapildinn acaba ?Kızlar şimdi doktordan geliyorum. Dün rahim filmi çektirmiştim. Kendim baltığımda da tüpler kapalı diyordum. Doktorun ağzından da bugün o çıktı. Tüpler kapalı. Tanısal laparoskopi yapıcaklar. En azından detaylı inceliyorlar diyorum. Eski doktorum bu ay aşılama yapacaktı. Bu doktorum ben seni tam tanımadan ne aşılama yaparım ne de tüp bebek diyor. Allah hepimizin sonunu hayırlı kılsın inşallah. Sizlerde de bi değişiklik yok anladığım kadarıyla. Sabretmemiz gerek demekki. Cuma günü hayrına Allah hepimize annelik duygusunu yaşatması dileğiyle...
sabah testi yaptım negatifşimdi de adet oldum hayırlısı bakalım
Umarım bebi ş gelirBugün günümüz.... bakalım ne olacak... artık kendimi dinlemekten bazı şeyleri ayırt edemez hale geldim. Sabah tine test yaptım çıkmadı ikinci çizgi.. belliyoruz bakalım gelir mi kırmızılar...
Umarım bebi ş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?