Umudumuz KASIM ! :)

günaydın bayanlar... Hayırlı cumalar diliyorum herkese... varmı durumunda değişiklik olan benim yarın bat. sabah test yaptım. yine negatif çıktı... Olsa çıkardı değilmi bir gün kala... Rabbim bu mübarek cuma gününde herkesinnn hakkında hayır olanı versin...

Kızlar dün 14. Gün olmasi nedeniyle yumurta zamanı diye hesap ettim ama birleşme olmadı tam tamına aynı gün mü birleşme olmasi gerekir yardimci olur musunuz

hayırlı cumalar herkese...
bende dayanamadım üye oldum:) benim bat 6 kasımda oldu. yani umudumuz Aralık diyorum. bu ay bari ovulasyon testi alayım dedim eczaneden .3 eczaneye gittim yok dedi.

Kızlar dün 14. Gün olmasi nedeniyle yumurta zamanı diye hesap ettim ama birleşme olmadı tam tamına aynı gün mü birleşme olmasi gerekir yardimci olur musunuz
ben kendıme adıma konusayım 12-13-14-15-16. gunler yumurtalıklar daha elverıslı,senın tek bır gun olamaz canım

bildiğim kadarıyla 12. 14. ve 16. günleri kaçırmayın diyor doktorlar. bence bugünü değerlendir..

amin bence adetin geçsin bi kaç gün kan testi yaptir bu evdeki testler den nefret eder oldum . Yine de Allah hakkında hayirlisini versin üzülme inşallah hepimiz birgün anne olacağız

bence bugünden itibaren gün aşırı diğer batına kadar değerlendir belki yumurtan geç falan çatlar nemelazım...

ben kendıme adıma konusayım 12-13-14-15-16. gunler yumurtalıklar daha elverıslı,senın tek bır gun olamaz canım
Canım bu günlerin hepsinde birleşme olsun mu hani sperm kalitesi için gün aşırı diyen var iki günde mi günlük mü yapayım peki açık açık yazdım ama kusura bakma öğrenmek istiyorum

amin bence adetin geçsin bi kaç gün kan testi yaptir bu evdeki testler den nefret eder oldum . Yine de Allah hakkında hayirlisini versin üzülme inşallah hepimiz birgün anne olacağız

teşekkür ederiim. Rabbim sizinde gönlünüzdekini versin. negatif olduğunu gördüğüm halde daha şansımız dönermim diye bekliyorum... çok afedersiniz lavaboya gitmek istemiyorum.. gelecek kırmızılarda göreceğim diye vardır rabbimin bi bildiği.. sabrınıda versin bize..

Canım bu günlerin hepsinde birleşme olsun mu hani sperm kalitesi için gün aşırı diyen var iki günde mi günlük mü yapayım peki açık açık yazdım ama kusura bakma öğrenmek istiyorum
bu gunlerde ılıskı olmalı dıye bılıyorum,erkek spermlerı 24 saatte ıstenılen duzeye ulasabılıyo,bırde konu dısı ama bazı pozısyonlarda daha kolay hamıle kalınıyo

Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...
stres yapmamak ve teslimiyet göstermek lazım galiba. o en güzel zamanda kucağımıza verecek inşallah ben inanıyorum...

benim de öyle oluyor geçsin hatta kirmizilari görünce bi umut belki yerleşme kanamasidir bile diyorum geçen ay adetli iken grip oldum ağır geçti doktora gittim ilaç verdi ama adetliyim yine de o ilacı kullanmadim ya kanama yerleşme kanaması ise diyerek. Umut olmazsa dayanamayiz ama bence bekle arkadaşım adeti 8 gün geçti doktor kan testi yaptı yine de beklemelisin hamilesin diyemem dedi kimisi sonradan çıkıyor

Canım seni merak ediyordum günlerimiz aynı inşaallah listede alt alta hamiş yazar birşey soracağım sana bi belirtin varmıı adetle ilgili bende hiç yok ya birtek bugün gögüslerim sızlıyo ama çok az yani normalde ben adet göreceğim zaman birhafta önceden gögüslerin üstüne yatamayacak kadar çok sızlar kasıklarım ağrır sivilcelerim çıkar ama buay hiçbir belirtim yok sende varmı çünkü günlerimiz aynı

aynen aynen adet olup bittikten sonra bil etest yapıyorum. artık paranoyak oldum test almaktan eczanedekiler artık nerdeyse halen mi hamile değilsin dercesine gözüme bakıyorlar

ayy yeminle bende aynı ne kadar kendimi alıştırıyorsam.. geçen hafta sanki adet olacak gibiydim şimdi tık yok... hiç bi belirti senin dediğin gibi ne bi sivilce ne bi bişey ama arada kasıklarıma sancı giriyor. göğüs sancılarımı ben ayırt edemiyorum çünkü göğsümde fibrokist var benim sürekli sancır yani. adet belirtisi yok günüm yarın.. inşallahhh alt alta hamiş yazar listede :)

aynen aynen adet olup bittikten sonra bil etest yapıyorum. artık paranoyak oldum test almaktan eczanedekiler artık nerdeyse halen mi hamile değilsin dercesine gözüme bakıyorlar
fazla takılmamakta yarar var dıcem ama elde degıl bılıyorumm stres yapmayın

Kızlar şimdi doktordan geliyorum. Dün rahim filmi çektirmiştim. Kendim baltığımda da tüpler kapalı diyordum. Doktorun ağzından da bugün o çıktı. Tüpler kapalı. Tanısal laparoskopi yapıcaklar. En azından detaylı inceliyorlar diyorum. Eski doktorum bu ay aşılama yapacaktı. Bu doktorum ben seni tam tanımadan ne aşılama yaparım ne de tüp bebek diyor. Allah hepimizin sonunu hayırlı kılsın inşallah. Sizlerde de bi değişiklik yok anladığım kadarıyla. Sabretmemiz gerek demekki. Cuma günü hayrına Allah hepimize annelik duygusunu yaşatması dileğiyle...

Çok zor şeyler yaşıyorsun ama en azından ne olduğu anlaşılmış ve ona göre tedavisi uygulanacak her şey yoluna girecek inşallah..Dediğin gibi rabbim cumaların hürmetine nasip etsin hepimize, sana da tez zamanda şifa versin..

Tüplerin kapalı olma durumu beni de korkutuyor ve hep aklımın bir köşesini kurcalıyor.Görünürde muayenede testlerde hiç bir sorun yok ama ya tüpler diyorum kendi kendime..Film olmadan hiç bir belirtisi ve anlaşılma yolu yok galiba..

benim hormonlar düzenli kistde görmediler şimdi başka bir dr gidiyorum daha yeni hastayken gel dedi bu ay hasta olunca gidicem 1 yııldır bebeğim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…